jak nakoupit s VISA Electron na oldnavy.com???

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
461
9.9.08 14:21

jak nakoupit s VISA Electron na oldnavy.com???

Ahoj, mám plný internetový košík :-) a za toho boha nemůžu zaplatit. Jak zadáváte čísla karty na oldnavy.com? Mám kartu VISA Electron, ČSOB, je povoleno placení přes internet, přesto mi to na konci píše:
We're sorry. The credit card you entered could not be processed. Please double-check the information and enter it again or try a different credit card. If you're sure the information you provided is correct, please contact your credit card company. Čili "omlouváme se, ale kartu, kterou jste vložila, nemůžeme sprocesovat, ověřte asi zadané informace, pokud jsou správné, kontaktujte credit card společnost, čili asi banku. Do ČSOB jsem volala, oni nic nevědí......otřesné…
Pomůže někdo? Jaký je přesný postup zadávání čísel? Nebo je tam nějaká jiná chybča, kterou dělám?

DÍKY!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
9.9.08 14:43

nat a cetla sis i tohle?

" Shipments to International Addresses

At this time, we are unable to accept or ship international orders. "

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
9.9.08 15:15

Já jsem ztroskotala na tom samém i když na jiné stránce a teď jsem si z Oldnavy objednávala před jednu paní z mimibazaru, tak mi to přijde pohodlnější než to posílat z Ameriky a starat se o tu platbu…M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
9.9.08 15:51

no, pohodlnější to je, ale je to o dost dražší. Já to nechám poslat ségře na Floridu a ona mi to za pár šušňů pošle do Čech, musím to nějak vykoumat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
9.9.08 15:52

Taminko, ano, ano, vím, že neposílají do Evropy a do Čech už vůbec ne, já udala segřinu adresu na Floridě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.9.08 15:52

Nat malo ktera stranka v usa zasila do Evropy a jinde.A pokud uz zasila tak ty se pak musis starat o clo atd.
Nejlepsi je DRIVE NEZ si zacnes objednavat veci precist si veskere info a tak uvidis na cem jsi.
Bud je nejlepsi mit nekoho v usa,kdo to objedna na sebe a pak ti to jen preposle(tak to delam ja) a nebo jak pise Martina napr.pres MMB ale tam si bohuzel nektere maminky uctuji dolar 30kc :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.9.08 15:53

tak v tom pripade budes mit problemy s CC.Vim ze jsi o tom nedavno psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
9.9.08 20:59

Nat .. a tu kartu uz jsi nekdy pouzila na internetovou platbu z USA?

ja s tim sice osobni zkusenost nemam, ale vim, ze nekdy je mozne pouzit pouze kartu, ktera byla vystavena v te urcite zemi .. a vetsinou se pouzivaji vylozene ‚kreditni‘ karty, myslim, ze electron neni kreditni karta v pravem slova smyslu. treba to je ten duvod.
na strankach CSOB sice pisou, ze je mozne pouzit na platby po internetu, ale nepisou tam, zda celosvetove. ja mam od CSOB taky Visu, ale ne Electron a v pohode.

taky se ted divam na Wiki a tam je napsano:
Visa Electron is a debit or credit card available across most of the world, with the exception of Canada, Australia, and the United States .

:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
9.9.08 21:13

A mas tu kartu aktivovanou na internetovou platbu? Kdyz mi moje mamina (zije v cechach), chtela koupit darek pro maleho (zijeme v usa) tak jsme nakupovali pres Amazon.com a taky byl problem, ale jen do te doby, nez mamka kartu zaktivovala na internetovou platbu. Musela do banky, podepsat nejaky papiry… bla bla bla… Ma VISU taky, jenom u Ceske sporitelny, ale to snad rozdil neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
9.9.08 22:27

Tak znova:
karty Visa Electron u ČSOB jsou automaticky aktivované pro platby přes internet kdekoliv, ověřovala jsem si to telefonicky, jako adresáta jsem uvedla sestřinu adresu v USA, to znamená já zaplatím, zboží zašlou sestře, sestra zašle mně do Čech. Protože balík z USA půjde od fyzické osoby fyzické osobě, nemají na celním úřadě tendence do balíčků nahlížet, tudíž by to bylo bez cla. Mám problém jenom s kartou, možná něco zadávám špatně, ale nevím, co.

Díky!

N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
10.9.08 01:37

Ok a co takhle napsat email „customer service“ na oldnavy.com? Tam by ti mohli pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
10.9.08 08:45

tak se zdá, že problém bude ten, že udávám jako billing address sestřinu adresu a to musím svojí, takže jsu to zkusit znovu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák