Jak naučit dítě pít čaj, vodu aj.?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Tak my jsme se naštěstí chytly…když už píšem…neprodáváte je? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to bych nevěřila, že desetiměsíční holčičce postačí dávka pokrytí jídla 110ml natož 70ml. Tak držím palce, at se zlepšíte v pití. Naše malá má za 4 dny 9.měsíců a její dávka je, už asi dva měsíce 160ml na každé krmení. A to není žádný tlouštík.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@irca11 píše:
@mijinka22 já mám tedy s včelkou májou značku Nuk a mam to tu na hromadě nepije z toho
a neprodáváte je?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kotýsek píše:
Tak to bych nevěřila, že desetiměsíční holčičce postačí dávka pokrytí jídla 110ml natož 70ml. Tak držím palce, at se zlepšíte v pití. Naše malá má za 4 dny 9.měsíců a její dávka je, už asi dva měsíce 160ml na každé krmení. A to není žádný tlouštík.
No já jsem taky byla dost překvapená. Je teda pravda, že poslední dva měsíce nepřibrala prakticky nic, ale zase má spoustu pohybu, poslední měsíc se rozlezla, stoupá si, začíná popocházet.. ale stejně no.
- Citovat
- Upravit
@madi tak bych se snažila aspon to uměle mleko do ni dostat mala ma 19 měsicu a pije rano a večer proto ji to mléko nechavam vypije 210ml dávku proto ji mlíko nechávám je na něj zvyklá. ale jak jsem psala starši dcera kojená ta si s lahvičky nevzala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@madi já myslim že se vám také mala načí pít aude sama chtít já to tedy beru podle dvou holčiček co mám doma že prostě nechtěly a trvalo to v srpnu mi mala teprve začinala pít čaj a to byly ty horka a ona bez pití a nevzala si a nevzala jen mlíko.
proto beru i to mlíko jako tekutinu vyzkoušejte tčwba bananovej sunar moje mala je jen na tom ochuceném, pořád lepší než nic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@irca11 jj, to je v plánu, jakmile bude zdravá, začneme pomalu odstavovat a dávat mlíko, jen co se z něčeho naučí pít. Teď ho dávat nemůžeme, pomalu se zbavuje hlenu na plicích, tohle by ji zas zazdilo
jasný, tak asi ji nepřemluvíme, nepochopí to, je malinká, ale mě úplně děsí nějaká další nemoc, až tu budeme zase trčet. Jelikož madam nevezme ani sirup, tak budeme v nemocnici 10 dní než dobere atb
a doma mám staršího
vidíš, banánovej sunar je dobrý nápad, banán je jedno z jídel, co jí a má ráda. to by mohlo klapnout ![]()
- Citovat
- Upravit
@madi nebo si kup mličko s kaší od nestleje také banonove a nebo i jine příchutě jsou to dvě mlíčka a vyjde tv krabičce jak fruko to mi mala také pije občas ji to koupím at má změnu že tě to vyjde levněji na zkoušku než sunar za 200kč kdyby ho třeba nechtěla. nevim ikdyž moje mala byla zahleněna mliko jsem ji dávala stále ikdyž ho pila méně když byla nemocná ale v nemocnici jsme nikdy nebyly tak to neměla tak vážné asi zahleněná jen trochu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@madi a nadruhou starnu si myslim i to kojení pokud by začala pít víc by mělo stačit mé starší to stačilo ale vypila si svou dávku netuším kolik ml a měla jen to mé mlíko a jídlo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mohla bych se zeptat jak jste dopadli. Mame podobny problem. Pije desne malo mm jen v noci a nic jineho nechce. Dneska uz zacpa, myslim ze dehydratace nas nemine, co Vam pomohlo prosim? Diky moc Romana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@irca11 jj kojím, ale nakojím toho vcelku málo. UM jsme zkoušeli před nemocí, protože jsem ji chtěla už pomalu odstavit a právě jsme narazili na ten problém se savičkou.. ona právě i jí vcelku dost mizerně, takže tekutiny z polívky se moc počítat nedají
Po lžičce nevezme, to si pořádně prohlídne, co jí to vlastně dávám
@mijinka22 jj, tu lahvičku mám, s krtečkem.. ale zrovna tu jsme ještě nezkoušeli