Jak naučit manžela vstávat?

Anonymní
23.8.12 09:02

jak naučit manžela vstávat?

Ahoj,
holky poraďte, už nevím, jak vykopávat muže z domu. Ráno má času hafo, klidně se pošťourá v pc, v tv, než vyleze, tak klidně čučí s dětma na pohádku. Já potřebuju, aby vstal dřív a vypadl rychleji. V práci je pak pozdě a pozdě doleze domů a to se modlím aždej den, aby už byl doma a já měla chvíli klid. říala jsem to, nezabralo, budík zvoní od 7.30 pravidelně až do 8 :( On má budík na 7.45 někdy vyleze z baráku až v 9. To se fakt nedá. Zkoušela jsem dělat hluk, vstát, udělat mu sváču, dětem snídani atd. nic nezabralo. Spát chodí pozdě, ale dřív nepůjde, že si potřebuje najít čas pro sebe. Děti chodí spát v 20.
Poraďte, já už nevím, co dělat, stačí, když vypadne v 8, i když by mohl klidně dřív :)

anonymně, protože fakt nechci, aby si to přečetl :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24379
23.8.12 09:06

Pokud má práci, že si to může dovolit chodit jak on chce tak to holka budeš horko těško předělávat…

ale hlavně je to typ lidí-SOVA…později vstávat, pozdě chodit spát…
Tchán je schopný vsávat v 5 ráno a jak čipera vyskočit, no vlastně i moje mamka a v 8 už vykoupaná u telky…

Takže radu nemám, taky bych nespichala, kdybych nemusela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
23.8.12 09:07

A vysvětlovala si mu to jako tady nám? A v kolik tak chodí domů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
23.8.12 09:07

To pujde asi tezko. Jedna z veci, ktera zalezi spis na nem. :)

Příspěvek upraven 23.08.12 v 09:09

• Citovat
  • Upravit
2002
23.8.12 09:08

Kdyz nema pevnou pracovni dobu tak s tim asi tezko neco udelas :nevim:, nepises v kolik chodi spat, pokud treba az po pulnoci tak ho nazen do postele driv, holt je to jen chlap a musi se s nim obcas zachazet jako s ditetem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
23.8.12 09:09

A ma i odpoledne cas jen pro sebe? Pokud mu das deti, jen co prijde, tak se nedivim, ze chce mit aspon chvilku. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1726
23.8.12 09:10

Ahoj, mám doma něco podobného ;) Ale manžel naštěstí pochopil, že je potřeba aby byl doma dřív, takže se snaží a už mu to ujede třeba jen jednou do týdne… Těší se totiž, že si navečer s dcerou pohraje… Já bych se mu to snažila víc vysvětlit a případně mu nachystat nějaká pravidla, která musí dodržet až přijde z práce - my to máme tak, že jak manžel přijde, tak se stará o malou on a já mám „volno“, i ji vykoupe a tak… Je to všechno jen o domluvě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
23.8.12 09:11
@crazytown píše:
Kdyz nema pevnou pracovni dobu tak s tim asi tezko neco udelas :nevim:, nepises v kolik chodi spat, pokud treba az po pulnoci tak ho nazen do postele driv, holt je to jen chlap a musi se s nim obcas zachazet jako s ditetem :lol:

Ty ale i s tím zahnáním je pruser…ať se snažíme s mojim jak chcem tak dřiv jak o půl 12 neležíme, většinou až o té půlnoci…dřív ani neusnem, to je právě to… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
23.8.12 09:11

TOhle přesně je můj muž, ale on někdy jde třeba až na jedenáctou 8o :zed: Taky jsem zkoušela všechno možné, ale nic nezabralo. Pokud nemá náladu, tak nepomůže ani hádka :mrgreen: a pak samozřejmě přijede domů déle, až když dítě spí

Co ještě beru, když se teda ráno postará o dítko a já mám třeba půl hodiny navíc :palec: Co ty? Tak si taky přispi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
23.8.12 09:12

Manzel to ma stejne jak ja..a nikdo by me nikdy nicim nedonutil vylezt z postele driv :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
23.8.12 09:12

Tohle přesně mám doma. Ale já se nedám :mrgreen: Manžel chodí spát pozdě v noci a vstává klidně až v půl devátý. Někdy ho nechám když měl předtím těžký den v práci. Ale jinak dělám jako by vůbec nespal. Otevřu okno. Dcera nám přihopká do postele tak se s ní bavím. Pak mu udělám snídani a pořád ho otravuju že ji má na stole a že mu vychladne čaj ať se jde najíst. Pak už ho to neba poslouchat a vstane :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
23.8.12 09:13

V tvém manželovi se vidím a mému manželovi ze mě vždycky vstávaly vlasy na hlavě, protože do práce jsem se vypravovala klidně i dvě hodiny - v mezičase si něco přečetla, mrkla na net, na televizi, v klidu posnídala, zdlouhavě se namalovala a učesala a pak v klidu a míru vypadla do práce :lol:. Takové lidi předěláš dost obtížně, manželovi se to taky za těch x let nepovedlo ;).

• Citovat
  • Upravit
lucenka
23.8.12 09:15

Tak u nás je to stejný, ale oběma nám to tak vyhovuje. On je prostě sova a dřív jak v 11 večer neusne a zároveň před sedmou nevstane. Do práce odchází kolem 9 ráno, potom co si pořádně zařádí s klukem. Večer chodi mezi 6 a 10, takže někdy stihne koupání a hraní si v posteli, někdy ne.
Ale těžko ho předěláš. Pro sovu je ranní vstávání velký zápřah pro organismus. A alespoň můj je pak strasně protivný celý den.

• Citovat
  • Upravit
2002
23.8.12 09:16

@wildcherry to my sice taky ne, ale aspon ho ukecam at si jde lehnout, ono to neni tak tezky ho ukecat jit si lehnout driv, kdyz ho nalakam na sex tak je v posteli klidne v 10 ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
23.8.12 09:17

Manžel se naučil vstávat, co se narodil malej. Dřív chrněl do jedenácti, když měl volno (dělá 12tky, krátkej dlouhej týden). Ale teď, když je doma, tak k němu ráno vstává on a šlo to samo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí