Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jsem půl roku po porodu, a asex jsme měli s manželem jen krát a od té doby nic, a v těhotenství taky jen krát, nevím čím to je, manžel sice párkát řekne něco, že by jsme mohli, ale přiadá mi to takový nucený, ráda bych už taky měla sex, a on pořád nic, sama nebudu dolízat, připadá mi to, že už u nás to snad ani nejde, jak to máte vy?
Třeba chce aby si ho svedla, asi jen potřebuje cítit, tak jako ty, že po nem toužíš…
My od doby co se narodil malej syn(16m),tak sex je jak kdy, je ho min nez kdysi kdyz malej jeste nebyl..Ale malymu nic nevycitam chteli jsme ho.Ale manzel kdyz chce rekne si nebo me to naznaci, a ja kdyz chci tak mu dam a kdyz jsem hooodne ale hooodne unavena tak mu reknu nezlob se zitra ju, a bud souhlasi nebo ne a chce ho hned..
Tak ho ma i hned nekdy protoze me presvedci, ale z donuceni to nikdy ani jeden nedelame…
Kdyz jsem byla tehotna sex byl jak kdy, bala jsem se o mimi tak jsem odmitala, a moc chut jsem nemela, ale taky jsem v tehu nekdy mel chute, tak jsem to prekonala te strach a rikala jsem si ze se nic miminku nemuze stat, a byl sex a uzili jsme si to vzdy..
Po porodu sex byl taky jak kdy, ale jak rikam uz to neni tak casto jak kdysi.Ale nestezuji si.
@Jaja87 píše:
My od doby co se narodil malej syn(16m),tak sex je jak kdy, je ho min nez kdysi kdyz malej jeste nebyl..Ale malymu nic nevycitam chteli jsme ho.Ale manzel kdyz chce rekne si nebo me to naznaci, a ja kdyz chci tak mu dam a kdyz jsem hooodne ale hooodne unavena tak mu reknu nezlob se zitra ju, a bud souhlasi nebo ne a chce ho hned..![]()
![]()
Tak ho ma i hned nekdy protoze me presvedci, ale z donuceni to nikdy ani jeden nedelame…
Kdyz jsem byla tehotna sex byl jak kdy, bala jsem se o mimi tak jsem odmitala, a moc chut jsem nemela, ale taky jsem v tehu nekdy mel chute, tak jsem to prekonala te strach a rikala jsem si ze se nic miminku nemuze stat, a byl sex a uzili jsme si to vzdy..
![]()
Po porodu sex byl taky jak kdy, ale jak rikam uz to neni tak casto jak kdysi.Ale nestezuji si.
Jak to píšeš ty, tak mě to přijde normální…
Já a můj muž máme sex od čtyř týdnů po porodu každý den, někdy i dvakrát, to když si chceme udělat mimo hezkého večera i hezké ráno. Stejně tak to bylo v těhotenství. Kdybych doma měla Tvého chlapa, tak asi umřu, nebo bych ho neustále lákala. Zkus zaútočit, pokud to nepomůže, tak si o tom promluvte. Sex je ve vztahu důležitý, tak si to budete asi muset vyříkat.
A byl u porodu? Někdy si na to prý chlapi vzpomenou a přestanou mít chuť na sex, že jim to prostě nejde..
@janibubi Vsak ji je to normalni, jen jsem se chtela podelit jak to mame my,…Ze sex byl driv casteji, ted je mene…
![]()
Teda mít doma tvýho chlapa tak umřu. Jsem taky půlroku po porodu a pokud je manžel doma tak neváháme a skočíme po sobě klidně i dvakrát denně
Tak mu naznač že by sis dala říct a nebo ho normálně svěď a je to
Přece není z kamene aby nereagoval ![]()
@esmeralda44 píše:
Ahoj holky, jsem půl roku po porodu, a asex jsme měli s manželem jen krát a od té doby nic, a v těhotenství taky jen krát, nevím čím to je, manžel sice párkát řekne něco, že by jsme mohli, ale přiadá mi to takový nucený, ráda bych už taky měla sex, a on pořád nic, sama nebudu dolízat, připadá mi to, že už u nás to snad ani nejde, jak to máte vy?
Ale on dolejzat může, viď? já tohle řešila s mým mužem, dokud jsem mu prakticky nevlezla do postele a nezačla, tak sex skoro nikdy nebyl. Když jsem mu řekla, že už mě nebaví, že buď je to z mojí iniciativy nebo vůbec, tak přesně to samé, přece nebude dolízat. Tak z té druhé strany ti můžu říct, že je to pěknej vopruz, člověk si nepřipadá moc přitažlivě a chtěně, když ten druhý jen čeká, zda něco bude nebo ne ![]()
U nás v těhotenství nebyl jediný sex, pak až 9 týdnů po porodu, te´d taky je, ale ne jako dřív, obvykle musím naznačit, že jako jo
.
Zakladatelko vyndej a opras sexy prádlo a šup na to. Neznam chlapa, který by odolal svadeni ![]()
Jéé, prej dolézat…
vždyť to není dolézání ne?? je to normální snad, že i ženská svede chlapa ne?
dyť je to tvůj manžel přece, tak proč se stydět ![]()