Jsem stíhačka, nebo je to normální?

Anonymní
22.8.12 16:37

Jsem stíhačka,nebo je to normální?

Jsme s přítelem skoro 4 roky, dítě zatím nemáme a mrzí mě na něm dlouhodobě jedna věc - nazývá mě stíhačkou. Nevím jestli právem, ale už se ho prostě bojím na něco zeptat.Jde pryč, kolikrát mi ani neřekne kam, nebo kdy se vrátí a když se ho zeptám, hned ho kontroluju a jsem podle něj stíhačka :nevim: Prej by mi to sám pak řek :think: Nevim, já jsem zvyklá mu sama říct kam jdu a kdy se vrátím, nedělám s ničím tajnosti a nemám problém když se mě zeptá, mu odpovědět. Jak to máte vy? Je normální se zeptat, nebo chlapovi třeba zavolat a zeptat se kdy dorazí, když potřebuju prostě něco naplánovat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5436
22.8.12 16:42

Podle mého ano, je normální si říkat, kam jdu a kdy se vrátím. Já s manželem taky dost bojuju, ale nazvat mě stíhačkou by si tedy (snad) nedovolil. On je spíš taková povaha, že je potřeba z něj všechno páčit. Nebere to jako výslech, samotného by ho to zkrátka nenapadlo mi to říct :nevim: A to mu to trpělivě vysvětluju už pět let :roll:
S přítelem bych si promluvila a snažila se mu vysvětlit, že to neděláš proto, že ho chceš kontrolovat, ale proto, že si např. potřebuješ naplánovat věci atd.
Oni jsou někdy chlapi opravdu jak malá děcka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
22.8.12 16:42

To jako, že se chystá k odchodu a řekl by ti jen ahoj?

nevím jaké konkrétní situace máš na mysli.
můj když někam jde, např. o víkendu do fitka, řekne, jdu do fitka. neptám se v kolik přijde.
když se chystá večer na pivo, řekne, jdu s klukama na pivo, kam se neptám a ani se neptám v kolik přijde. prostě jde s klukama na pivo a víc vědět nepotřebuju. navíc, když jsem se ho ze začátku ptala, v kolik dorazí, tak to bylo absolutně k ničemu. protože jelikož jeho brzo - je moje představa třeba do půlnoci, a jeho tak do 3 do rána a stejně přišel v 5 ráno :lol: takže se neptám a prostě, až si přijde, tak si přijde.

• Citovat
  • Upravit
29350
22.8.12 16:43

Ne, nejsi stíhačka… a nám s manželem přijde odjakživa normální, že se zeptáme nebo se informujeme, kde jsme, kdy se vrátíme nebo jaké máme plány… a bylo to tak i v době, kdy jsme spolu začali chodit, tj. neměli jsme děti ani jiné společné závazky a nebydleli jsme spolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
22.8.12 16:49

Rozhodne nejsi stihacka.je normalni, aby rekl kam jde, s kym jde, kdy se chce cca vratit.mel by ti to oznamit sam od sebe a zeptat se jestli ti neva ze nekam jde. delal to i driv? zavani mi to ze chodi za nekym jinym:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192

Ahoj, pokud vztah jinak funguje normalne, nechapu proc by mel byt problem, aby ti pritel rekl, kam jde a kdy se vrati. Myslim, ze je to normalni, tomu druhemu rict co delam. Nejde o kontrolu a stihani, ale o duveru ne? Me kdyz pritel rekne, jdu s chlapama na pivo, dneska to asi bude na dyl, tak vim ze mam celej vecer, nekdy noc:) pro sebe a uz mu nepisu a nevolam, nemusim ho otravovat kdyz vim kde je. To same on, reknu ze jdu s kamaradkou na kafe a ze se kouknem na nakupy a prijdu kolem seste a on je v klidu a pokud se opozdim sama se ozvu…asi by to chtelo si promluvit a rict, mu, ze je pro tebe dulezite vedet jake ma plany, aby ses podle toho taky zaridila. Tim ze ti to nerika a ty se ho porad ptas, ho to pak rozciluje a rika ze jsi stihaca......to si myslim ja, pokud to nema duvod nekde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Já to znám právě takhle z domova.Jsem tak vychovaná a nepřijde mi na tom nic divnýho. On mi třeba řek, že pojede na pár dnů na tramp, já se ho jen tak mezi řečí zeptala kam se chystá a už jsem měla na talíři, že jsem stíhačka, že ho kontroluju atd. 8o Nějak nechápu proč, nebyl v tom zlý úmysl a mrzí mě to. Jednou se stalo, že si takhle večer sedíme u televize, on se najednou zvednul a odešel. Po 10 min.jsem se šla podívat, jestli šel spát, nebo na záchod, bylo mi to divný a on nebyl doma 8o Po půl hodině přijel a přivez mi nějaký noviny, co jsem scháněla a on mi chtěl udělat radost, tak mi pro ně na pumpu zajel 8o

• Citovat
  • Upravit
sad 1

?Mně přijde taky normální si sdělovat, kdo kam kde…říkáme si to s přítelem i dopředu, aby se třeba druhý modl dle toho zařídit, jako…ve čtvrtek půjdu na pivo, řekne mi sám od sebe i s kým jde…nevidíme v tom problém. J8 mu taky říkám kdam jdu a jak dlouho tam, asi budu, i s kým jdu. A prostě si věříme, tak v tom dál nepitváme.

• Citovat
  • Upravit
24379
22.8.12 16:51

A nevidim duvod, proc bys mu nemohla napsat, nebo zavolat jen tak. i on, aby treba napsal ze se opozdi. prujde mi to jako slusnost.Ho to u tebe zajima? pta se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
22.8.12 16:51

Ano, je to normální, zejména, pokud spolu žijete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
22.8.12 16:52

Nejsi stíhačka, ne podle toho cos tu popsala. naopak chování tvého přítele mi přijde zvláštní :think: Je normální-pokud spolu žijete, že o sobě navzájem víte a víte kde ten druhý tráví čas. Stíhání by bylo kdyby si ho kontrolovala, volala mu co půl hodiny a vyzvídala kde je a co dělá a s kým a dělala mu pak scény, případně mu lezla do mobilu-to je podle mě stíhání a to je fakt hnus.To ty ale nejsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165

Stíhačka nejsi. Je naprosto normální chtít vědět, kam přítel jde. Už jen kdyby se něco stalo. Ale já abych to z přítele taky vždy páčila heverem :evil: Asi jsou tajní agenti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
@Anonymní píše:
Já to znám právě takhle z domova.Jsem tak vychovaná a nepřijde mi na tom nic divnýho. On mi třeba řek, že pojede na pár dnů na tramp, já se ho jen tak mezi řečí zeptala kam se chystá a už jsem měla na talíři, že jsem stíhačka, že ho kontroluju atd. 8o Nějak nechápu proč, nebyl v tom zlý úmysl a mrzí mě to. Jednou se stalo, že si takhle večer sedíme u televize, on se najednou zvednul a odešel. Po 10 min.jsem se šla podívat, jestli šel spát, nebo na záchod, bylo mi to divný a on nebyl doma 8o Po půl hodině přijel a přivez mi nějaký noviny, co jsem scháněla a on mi chtěl udělat radost, tak mi pro ně na pumpu zajel 8o

no tak tohle mi přijde ujetý teda… tak si stanovte pravidla. tohle by ti říkat měl, a ne že se zdejchne a ty nic nevíš…

• Citovat
  • Upravit
12743
22.8.12 16:53

No podle mě stíhačka nejsi. je normální říct si kam jdu a kdy se cca vrátím. přijde mi to jako elementární slušnost vůči partnerovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
22.8.12 16:53

Pokud pumpu, tedy casak nebyla zaminka se s nekym videt. nechapu ze se jen tak jako zvedl.muj na me jukne i kdyz jde s kosem, nebo do garaze a ze je treba za chvilku zpet, nebo si tam neco podela na aute.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí