Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevím, jestli nejsem jen hysterka, ale je mi hrozně zle. Je tady ještě někdo, kdo by pokecal? Manža se ještě nevrátil domů a já nevím, jestli už mám začít plašit, nebo co mám dělat. Naposledy jsem s ním mluvila kolem poledne a říkal mi, že nejpozdějc v osm bude doma a do teď nepřijel. Telefon nebere, na smsky nereaguje. Pracuje tak patnáct minut cesty od domu. Jasně, říkám si, je to chlap, třebas se někde zasekl s kamarádem u piva. Ale divný je, že nebere ten telefon a neodepisuje. Párkrát se to už stalo, že se nevrátil domů v dobu, kdy řekl, že přijede, ale to mi buď napsal nebo zavolal. Když mu normálně volám, vždycky mi to vezme a třebas řekne, že se nemůže se mnou zrovna bavit a že se pak ozve, ale teďka vůbec nic. Mám strach.
Vím že je to blbý, ale nemá třeba kolegu zpráce, kterýmu bys mohla zavolat, zeptat se jestli odešel nebo tak, nebo nějakýmu jeho kamarádovi, třeba fakt někam zašli na pivo a zapoměl se ozvat, ale je to divný
Tohle je moje noční můra, snad se brzo ozve nebo se vrátí.
Jinak, máš na někoho s kým pracuje kontakt, nebo s kým si na to pivo zajde? Asi bych je už obvolavala.
@wildcherry píše:
Stalo se to už někdy? aby se neozval a přišel pozdě?
Stalo se, že nepřišel domů a zasekl se u kamaráda, ale to mi zvedl telefon, on i když je napitej, tak mi telefon vždycky vzal. Naopak ještě byl vytlemenej do telefonu, že mu volám. Problém je v tom, že máme malý miminko a psa, kterej potřebuje večer vyvenčit a to mi vždycky aspoň písne smsku, ať zavolám studentce, kterou máme na venčení, ať přijde vyvenčit, že to domu nestihne. Teď se neozval a já musela malýho budit a jít s ním v noci ven, protože mi tady pes už plakal u dveří. Vím, on je občas nezodpovědnej, asi jako každej chlap, ale s tím venčením mi vždycky aspoň písnul.
Ale zkusila bych taky kolegu, kohokoli s kým pracuje, na druhou stranu nejezdí autem, aby měl nehodu a nepředpokládám že chlapa někdo jen tak napadne…třeba se někde zboural? Já nevím, toto neznám… ![]()
@Erikam píše:
Vím že je to blbý, ale nemá třeba kolegu zpráce, kterýmu bys mohla zavolat, zeptat se jestli odešel nebo tak, nebo nějakýmu jeho kamarádovi, třeba fakt někam zašli na pivo a zapoměl se ozvat, ale je to divný
kamarád, se kterým chodí na pivko je momentálně na Mauriciu ![]()
Nevím, s kým by se zasekl. Nevím, komu volat. Měl si akorát na firmě vyzvednout nějaký věci, vytisknout dokumenty a jet dom. Dělá pro Fortunu, ta je tak veliká, že vůbec nevím, kam tam šel, komu bych měla zavolat, jestli tam vůbec byl.
@Honzuovka píše:
Stalo se, že nepřišel domů a zasekl se u kamaráda, ale to mi zvedl telefon, on i když je napitej, tak mi telefon vždycky vzal. Naopak ještě byl vytlemenej do telefonu, že mu volám. Problém je v tom, že máme malý miminko a psa, kterej potřebuje večer vyvenčit a to mi vždycky aspoň písne smsku, ať zavolám studentce, kterou máme na venčení, ať přijde vyvenčit, že to domu nestihne. Teď se neozval a já musela malýho budit a jít s ním v noci ven, protože mi tady pes už plakal u dveří. Vím, on je občas nezodpovědnej, asi jako každej chlap, ale s tím venčením mi vždycky aspoň písnul.
tak miminko nebuď, pes se vycvrkne hned! ven už mimi netahej…jinak nevím no, stát se fakt může…jestli se ozve a přijde dom, normálně ho vyfackuj i za mě!!!Protože přesně vím jak ti je…ať je napitej jak chce…má se ozvat kurvajs!!!nechápu že hned nenapsal že jse za kamošem…třeba tel neslyší ![]()