Už mám začít plašit? Ještě nepřišel

10657
22.8.12 23:30

Už mám začít plašit?

Nevím, jestli nejsem jen hysterka, ale je mi hrozně zle. Je tady ještě někdo, kdo by pokecal? Manža se ještě nevrátil domů a já nevím, jestli už mám začít plašit, nebo co mám dělat. Naposledy jsem s ním mluvila kolem poledne a říkal mi, že nejpozdějc v osm bude doma a do teď nepřijel. Telefon nebere, na smsky nereaguje. Pracuje tak patnáct minut cesty od domu. Jasně, říkám si, je to chlap, třebas se někde zasekl s kamarádem u piva. Ale divný je, že nebere ten telefon a neodepisuje. Párkrát se to už stalo, že se nevrátil domů v dobu, kdy řekl, že přijede, ale to mi buď napsal nebo zavolal. Když mu normálně volám, vždycky mi to vezme a třebas řekne, že se nemůže se mnou zrovna bavit a že se pak ozve, ale teďka vůbec nic. Mám strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24379
22.8.12 23:34

Hlavně se uklidni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346

Drzimpalce, snad se brzy ozve :srdce:, L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379

Stalo se to už někdy? aby se neozval a přišel pozdě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
22.8.12 23:36

Ahoj třeba zašel na jedno a telefon zapomněl v autě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
22.8.12 23:37

Vím že je to blbý, ale nemá třeba kolegu zpráce, kterýmu bys mohla zavolat, zeptat se jestli odešel nebo tak, nebo nějakýmu jeho kamarádovi, třeba fakt někam zašli na pivo a zapoměl se ozvat, ale je to divný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
22.8.12 23:37

Tohle je moje noční můra, snad se brzo ozve nebo se vrátí.
Jinak, máš na někoho s kým pracuje kontakt, nebo s kým si na to pivo zajde? Asi bych je už obvolavala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
22.8.12 23:38

Hele je celkem brzo, půlnoc nic neznamená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
22.8.12 23:39
@wildcherry píše:
Stalo se to už někdy? aby se neozval a přišel pozdě?

Stalo se, že nepřišel domů a zasekl se u kamaráda, ale to mi zvedl telefon, on i když je napitej, tak mi telefon vždycky vzal. Naopak ještě byl vytlemenej do telefonu, že mu volám. Problém je v tom, že máme malý miminko a psa, kterej potřebuje večer vyvenčit a to mi vždycky aspoň písne smsku, ať zavolám studentce, kterou máme na venčení, ať přijde vyvenčit, že to domu nestihne. Teď se neozval a já musela malýho budit a jít s ním v noci ven, protože mi tady pes už plakal u dveří. Vím, on je občas nezodpovědnej, asi jako každej chlap, ale s tím venčením mi vždycky aspoň písnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379

Ale zkusila bych taky kolegu, kohokoli s kým pracuje, na druhou stranu nejezdí autem, aby měl nehodu a nepředpokládám že chlapa někdo jen tak napadne…třeba se někde zboural? Já nevím, toto neznám… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
@Erikam píše:
Vím že je to blbý, ale nemá třeba kolegu zpráce, kterýmu bys mohla zavolat, zeptat se jestli odešel nebo tak, nebo nějakýmu jeho kamarádovi, třeba fakt někam zašli na pivo a zapoměl se ozvat, ale je to divný

kamarád, se kterým chodí na pivko je momentálně na Mauriciu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
22.8.12 23:42

A nekdo s kým pracuje? Nemáš na nějakého kolegů telefon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
22.8.12 23:42

Nevím, s kým by se zasekl. Nevím, komu volat. Měl si akorát na firmě vyzvednout nějaký věci, vytisknout dokumenty a jet dom. Dělá pro Fortunu, ta je tak veliká, že vůbec nevím, kam tam šel, komu bych měla zavolat, jestli tam vůbec byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
22.8.12 23:43
@Honzuovka píše:
Stalo se, že nepřišel domů a zasekl se u kamaráda, ale to mi zvedl telefon, on i když je napitej, tak mi telefon vždycky vzal. Naopak ještě byl vytlemenej do telefonu, že mu volám. Problém je v tom, že máme malý miminko a psa, kterej potřebuje večer vyvenčit a to mi vždycky aspoň písne smsku, ať zavolám studentce, kterou máme na venčení, ať přijde vyvenčit, že to domu nestihne. Teď se neozval a já musela malýho budit a jít s ním v noci ven, protože mi tady pes už plakal u dveří. Vím, on je občas nezodpovědnej, asi jako každej chlap, ale s tím venčením mi vždycky aspoň písnul.

tak miminko nebuď, pes se vycvrkne hned! ven už mimi netahej…jinak nevím no, stát se fakt může…jestli se ozve a přijde dom, normálně ho vyfackuj i za mě!!!Protože přesně vím jak ti je…ať je napitej jak chce…má se ozvat kurvajs!!!nechápu že hned nenapsal že jse za kamošem…třeba tel neslyší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
22.8.12 23:44

Volej dál!!!teď hned!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie