Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ankasz píše:
A nekdo s kým pracuje? Nemáš na nějakého kolegů telefon
Ten jedinej kolega, se kterým dělá projekt je právě na Mauriciu. Manža dělá víceméně z domu. Na firmu si jezdí jenom fakturovat a pro věci, jinak všechno dělá doma nebo u toho jednoho kolegy.
Blba situace, pevne budu verit, ze se,,jen" nekdo zasekl s nejakym spolupracovnikem ![]()
Dej nam vedet az dorazi, jestli nedorazi tak vyhlasime emiminovske embargo nocnim mestem ![]()
Já si taky myslím, že zašel na jedno a telefon s nechal v autě
![]()
Mně se tenkrát stalo, že chlap se měl vrátit nějak v podvečer a bylo taky tak nějak 23hod. a on stále nikde, telefon nebral, na sms nereagoval, tak jsem ještě o půlnoci zvonila u tchýně, jestli tam neni a nebyl
, tak mě napadlo zavolat jednomu kamarádovi a oni ještě v 1 v noci předělávali něco vevnitř na baráku
a telefon měl v autě
A ještě se divil, kolikuž je hodin a že se o něj bojím, že pry, co by se mu mohlo stát
no na zabití
já doma mrtvá strachy a on úplně v klídku
@wildcherry píše:
tak miminko nebuď, pes se vycvrkne hned! ven už mimi netahej…jinak nevím no, stát se fakt může…jestli se ozve a přijde dom, normálně ho vyfackuj i za mě!!!Protože přesně vím jak ti je…ať je napitej jak chce…má se ozvat kurvajs!!!nechápu že hned nenapsal že jse za kamošem…třeba tel neslyší
Já ho vzbudit musela, protože bych měla strach ho tady nechat a jenom vyběhnout před barák, protože nám už jednou řval monitor dechu a malej byl fialovej, tak si to nelajznu, strach by mi to nedovolil. Ale už s ním nejdu, to snad vydrží do rána, jestli ne, má otevřenej balkon, bohužel
.
Mozna to bude prehnane, ale nemuzes treba zavolat jeho rodicum, sestre, tete jestli enni u nich? ![]()
A volej mu normalne nonstop jako,
Nelíbí se mi to, protože tohle právě u nás nesmí nastat…Můj musí vždy se ozvat, ale je fakt že jezdí furt autem…ale tvůj ne…proto bych vyloučila nehodu…vyloučila bych přepadnut…myslím že bude někde opilej víc než snesl a nemohl už napsat,,,třeba i tel někde nechal…rano doleze, pokud už neleži u dveří
@monatkaa píše:
Já si taky myslím, že zašel na jedno a telefon s nechal v autě![]()
![]()
Mně se tenkrát stalo, že chlap se měl vrátit nějak v podvečer a bylo taky tak nějak 23hod. a on stále nikde, telefon nebral, na sms nereagoval, tak jsem ještě o půlnoci zvonila u tchýně, jestli tam neni a nebyl![]()
![]()
, tak mě napadlo zavolat jednomu kamarádovi a oni ještě v 1 v noci předělávali něco vevnitř na baráku
![]()
![]()
a telefon měl v autě
![]()
![]()
A ještě se divil, kolikuž je hodin a že se o něj bojím, že pry, co by se mu mohlo stát
![]()
![]()
![]()
no na zabití
![]()
![]()
já doma mrtvá strachy a on úplně v klídku
no jo, jenže on ví, že je tady ten pes a musí s ním někdo jít. To by mi normálně dal vědět, ať zavolám tý studentce, ta mi přiběhne i v noci na zavolání.
@Honzuovka píše:
Já ho vzbudit musela, protože bych měla strach ho tady nechat a jenom vyběhnout před barák, protože nám už jednou řval monitor dechu a malej byl fialovej, tak si to nelajznu, strach by mi to nedovolil. Ale už s ním nejdu, to snad vydrží do rána, jestli ne, má otevřenej balkon, bohužel.
to je jiná, to chápu ![]()
Jestli někde chlastá, hned u dveří dostane takovou perdu, že se třikrát otočí ![]()
@Honzuovka píše:
Já ho vzbudit musela, protože bych měla strach ho tady nechat a jenom vyběhnout před barák, protože nám už jednou řval monitor dechu a malej byl fialovej, tak si to nelajznu, strach by mi to nedovolil. Ale už s ním nejdu, to snad vydrží do rána, jestli ne, má otevřenej balkon, bohužel.
Na psa ten serinkej, max rano utres louzicku no
Hlavne at uz dorazi ten chlap dmu, nebo me z neho normalne jebne
![]()
Tak to držím palce, blbá situace. Co vybitej mobil? Mě se to stává a ani mě nenapadne se hlásit pak z jiného. Ale taky občas plaším a zjistím, že se zasekl u zákazníka nebo kutil ve sklepě. Můj muž totiž nemá hodiny v mozku a čas moc neřeší. ![]()
@Honzuovka píše:
no jo, jenže on ví, že je tady ten pes a musí s ním někdo jít. To by mi normálně dal vědět, ať zavolám tý studentce, ta mi přiběhne i v noci na zavolání.
Tak u nás taky věděl, že budu mít strach…holt chlapi mají někdy dost debilní přemýšlení
![]()
@Honzuovka píše:
ale ak třeba se mu nechtělo něco řešit, zařizovat, chtěl vypnout
,přeci jen mimčo doma to je pro chlapa asi záhul…voláš mu? nebere???
@Honzuovka píše:
Jestli někde chlastá, hned u dveří dostane takovou perdu, že se třikrát otočí
A proč ne 4×
???
Hele možná stupidní nápad, ale co zkusit na 1188 nebo podobně najít tel. do tý hospody kam chodívá? já vim, že už to dnes neni v módě, ale třeba budeš mít štěstí…
nebo pak splašit nějakého dobrého známého a požádat ho, jestli by se tam nešel podívat…
já mám takhle číslo na několik přítelovo kumpánů z hospody, takže když mi náhodou nezvedá telefon on (nebo ho má chcíplej), tak ho vždy dohoním přes kamarády…
ale zabít jako…tohle taky nesnášim, to snad radši ať zavolá, že nebude spát doma, než se nervit - a tím spíš s miminkem doma…