Jak naučit prcka spát v postýlce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13770
15.2.13 21:18

Ahoj holky, potrebuji jen psychicky podporit :oops: :mrgreen:
Mam miminko, 2 a pul mesice stare. Od narozeni spinkal v nasi posteli, protoze jako novorozene v postylce spat nechtel. A ja si na to zvykla a dnes jsem maleho v klidu uspala v postylce ale jsem z toho nervozni, proste mi chybi! A hlavne nemame monitor dechu, tak je mi jasny ze ho budu kontrolovat. V nasi posteli jsem ho taky kontrolovala ale to jsem ho mela hned vedle, tak to bylo pohodlny. Jinak maly je naprosto zdravy, krasne roste, neublinkava. Ze se nemusim bat? :oops: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.13 21:21

Mala ma 7 tydnu a spi s nama. V tydnu mi usnula krasne sama v postylce a ja metr od ni mi bylo po ni smutnou, tak jsem si ji vzala zas do postele :oops: Ja bych se ale bala ji tam i nechat. Monitor nemam a radsi ji mam u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
15.2.13 21:25

@janajelinkova9
No presne tak. A jeste plne kojim, tak uvidime jak to dnes zvladnu. Na druhou stranu jsem ale rada, ze se to podarilo ale ale…:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
15.2.13 21:28

Já bych se bez monitoru nevyspala :nevim: no jsi máma, tak se prostě bojíš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
15.2.13 21:32

Holky já teda malého v posteli nemám, protože se bojím, že bych ho zalehla :oops: ale i když máme monitor, tak kolikrát se nad něj nahnu jestli opravdu dýchá nebo jej pohladím a čekám jestli se pohne :mrgreen: Ale někdy v noci jak se vzbudím jedním očkem zkontroluji jestli na mě bliká zelené světlýko a spím dále ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
15.2.13 21:37

@Esterkaaa
jsem na tom uplne stejne. vic se bojim, kdyz je maly vedle me. poradne se nevyspim, protoze mam strach, ze kdyz plne usnu, tak ho treba prastim loktem.
Mam monitor 3v1 i s kamerou a krome svetylka ziram v noci i na obrazovku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
15.2.13 21:38

Monitor poridime a basta! :-D
Jinak ja jsem ho chtela ale pritel si mysli ze to je zbytecny, a ze by me desily ty falesny poplachy. To urcite taky ale bez nej je to asi taky na prd:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
15.2.13 21:39

@panenka87
tak my jsme za skoro 6 mesicu nemeli jediny.
jinak monitory jdou i pujcit, zkus si ho pujcit treba aspon na mesic, nez si zvyknes, ze je maly jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.13 21:39

Taky jsem malou naucenou spat s nama v posteli. Po asi dvou mesicich, jsem zjistila- ze to mezi mnou a manzelem zacina byt takove no divne- zacali jsme se oddalovat. Pres den jsem nic neudelala- stale jsem ji hlidala at s postele nespadne. :( Tak jsme rekli a dost- mala ma 11mesicu. Ted kdyz vecer davame do postylky rekneme „dobrou noc“ a privreme dvere. Probíhá asi 20ceti minutovy protest ve forme place… a pak se usne a spi az do rana :lol: Ale nesmime otevrit dvere kdyz usina- jinak protest zacina nanovo. V postylce spi celou noc bez buzeni- s nama se v posteli budila- asi se tam citi bezpecneji. :srdce:
Preju pevne nervy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
15.2.13 21:42

Hojky maly ma 7mesicu a spi s nama ja se bojim davat do postylki, nejsem na to vubec psichycki pripravena :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
15.2.13 21:44

@Ali-Ali
tak to je super :-) a jaky mate monitor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
15.2.13 21:44

@panenka87 tak si pořid přes inzerát. Já tak koupila nany za 500,– a nemůžu si stěžovat. My měli falešný poplach ze so. na ne.
Nevím jak to malý dokázal, ale přemístil se v postýlce úplně nahoru, kde není deska monitoru a zázračně ležel, že byl fakt úplně mimo a monitor spustil, tak rychle jsem ještě z postele snad nikdy nevyskočila :mrgreen: :mrgreen: a chudák malý na mě jen koukal co blázním :oops: :mrgreen: Takže máme vyzkoušeno, že funguje dobře :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
15.2.13 21:48

Ahojky, malý spí od narození sám v postýlce v pokojíku, taky jsem se bála a pořád chodila, chodím doted než jdu spát, ale spí krásně, nic ho neruší, ale mám monitor dechu Nanny, za 4 měsícce naštěstí žádný poplach, kromě toho, že vezmu malého na krmení a zapomenu vypnout :? a ještě mám chůvičku, tam jde slyšet i když si škytne, nebo jen víc hlasitě nadechne. Určitě bych něco pořídila a nechala spát v postýlce, každý potřebuje svůj klid na spánek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
15.2.13 22:04

@Esterkaaa No jak se zacne miminko premistovat v postylce, tak uz je klasicky monitor asi k nicemu ze? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
15.2.13 22:12

Musím si rýpnout…jak může někdo poznat, že byl poplach falešný? Když se dítě zapomene nadechnout a monitor začne ječet, tak se mimino logicky lekne a vzbudí se, vy máte možná pocit, že to bylo falešně ale co kdyby monitor nebyl?

Já bych bez něj nespala, dcera bude mít 11 měsíců a máme ho pořád, jednou nám ji nejspíš zachránil a to je donošená, zdravá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510