Jak naučit prcka spát v postýlce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9090
15.2.13 22:12
@panenka87 píše:
@Esterkaaa No jak se zacne miminko premistovat v postylce, tak uz je klasicky monitor asi k nicemu ze? :-D

malá se přemisťuje dost a jde to v pohodě, k monitoru se dají koupit další snímací podložky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
15.2.13 22:18

@panenka87 jak te podporit? Vydrz to, jinak dite uz do postylky jen tak nedas :mrgreen: Dceru jsem si brala k sobe do postele, protoze jsem kojila v noci co hodinu a pres den bych byla KO…pak jsem to zkusila, dcera v postylce usla a ja pak nemohla usnout, i kdyz byla půl metru ode me…monitor jsem mela, ale ten stesk..takze po probuzeni sla zase ke me :( No, ted - i kdyz mi spani s ni nejak nevadi, vim, ze by to mela zvladnout (i kdyz se v noci jeste 2× budi, to uz zvladnu). Ale zvykla si byt u me a nechavat ji vyplakat nechci-vsak je to moje vina, bylo to moje pohodli, ze jsem nemusela vstavat k postylce.
Takze ted vecer uz postylku zvladne, to se naucila bez protestu, ale kolem půlnoci se budi a to uz byt v postylce nechce…snad brzy zmakne byt v postylce dele.
Takze za me - vydrz to. Nebudes toto pak muset resit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
15.2.13 22:38
@panenka87 píše:
@Ali-Ali
tak to je super :-) a jaky mate monitor?

mame Angelcare. jo a da se k nemu prikoupit dalsi deska a nejak to spojit, takze je „pokryta“ skoro cela plocha postylky, kdyz uz po ni cestuje. ale zatim jsme to neresili, takze netusim, jak presne to funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
15.2.13 22:41
@Lucky píše:
Prosím můžete mi poradit, jak naučit spát prcka v jeho vlastní postýlce? Mému chlapečkovi je 7 měsíců a do dneška spinká se mnou v posteli. Zatím je pouze kojen, jen přes den dostává ovocné a zeleninové kašičky(cca 14 dní). V noci se mi budí každé 2 hodiny na kojení, přitulí se a za chvilku spinkáme zase oba dva.Je to pohodlné, ale našemu taťkovi se to přestává líbit, protože jsme ho před 7 měsíci vystěhovali z ložnice, abychom se všichni vyspali. Uznávám, že je asi čas na to, aby cvrček spinkal ve své postýlce. Můžete se se mnou podělit o své zkušenosti, aby jsme to zvládli bez větších problémů. Zapomněla jsem napsat, že cvrček usne pouze u kojení.

necetla jsem diskuzi… Jen te trochu „uklidnim“.
Nas mlady od narozeni spal vzdy ve sve postylce. I tech par navstev s prespanim, co jsme podnikli byl problem uspat mimo JEHO postylku.
Bohuzel jsem lajdak a nepisu poctive denicek, takze nevim presne datum, ale je to cca 2-3 mesice, co ze dne na den rezolutne (silenym hysterakem) odmitl lehnout do postylky. Netusime cim to je, nevime o zadnem leknuti, straseni postylkou, prostre o nicem… Zadne ockovani pred tim, zadna zmena v rodine, zadna hadka. Proste jeden vecer spustil sileny rev a usnul az po 3 hodinach premlouvani azkdyz jsme ho dali do nasi postele. Od te doby jsme to zkusili nahodile 2× se stejnym hysterakem a to i pres den.
Ted je mladochovi 18 mesicu.
Treba se to u vas zmeni obracene ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.13 23:03

Ahoj doporucuju poridit monitor a nechat spat v postylce mam syna je mu14 mesicu od narozeni jsem kojila co 2hodiny a kolikrat jsem byla tak vyrizena ze jsem u toho usla ted kolikrat se mi stane ze proste po kojeni se nechce vratit do postylky a uspavam ho na 10 krat a pak to kolikrat unavou vzdam..ted. odnaucuju nocni krmeni…at si chlap rika co chce ale monitor je takova jistota. muj chlap taky rikal ze je to k nicemu ale ja se v noci vzbudila mrkla videla zelene svetylko a byla sem klidnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
15.2.13 23:05

@nellaskrobakova to je šílený, že někdo je schopen říct, že je to „k ničemu“, když jde o případnou záchranu vlastního dítěte, to nepochopím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.13 23:10

Chlapi tó berou jinak kazdy je jiny stim nic nenadelame bohuzel. nekdy si rikam ze kdyby chlapi zazili jeden den v kuzi zeny a matky ditete nezvladli by ani pocity ani praci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
15.2.13 23:20

@nellaskrobakova to máš asi pravdu, taky mají strach ale to co zažívají matky, to asi neznají. Já po porodu okamžitě pochopila svou mamku a měla jsem chuť se jít hned omluvit za to, jak jsme ji „trápily“ někdy…můj chlap naštěstí má na monitor stejný názor, taky nechápe lidi, kteří ho odsuzují…myslím si, že existuje spousta blbin, který lidi kupují a nejsou nutný ale tohle bych snad zavedla povinně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.2.13 23:46

Ahoj, moc ti držím palce atˇ se vám zadaří. S monitorem je noc mnohem klidnější, koukneš na světýlko a spíš dál. My ho máme půjčený z porodnice a dostali jsme rovnou 2 podložky, které pokryjí celou dětskou postel. Výhoda půjčení je kontrola v servisu po každém zapůjčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
16.2.13 08:56
@Verca1989 píše:
Musím si rýpnout…jak může někdo poznat, že byl poplach falešný? Když se dítě zapomene nadechnout a monitor začne ječet, tak se mimino logicky lekne a vzbudí se, vy máte možná pocit, že to bylo falešně ale co kdyby monitor nebyl?Já bych bez něj nespala, dcera bude mít 11 měsíců a máme ho pořád, jednou nám ji nejspíš zachránil a to je donošená, zdravá…

Muzu, protoze vim, kde byla deska a kde lezel syn :P
Neco jineho by bylo kdyby to houkalo, kdyz na ni lezel. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
16.2.13 09:58

@miru29
Tak dneska jsem se vubec nevyspala, i kdyz malej v postylce spinkal celkem pekne. No ale od 1 hod jsem ho mela u sebe. Po tom kojeni se me nechce vstat :? Po dalsim kojeni, asi kolem 3hod jsem ho tam zase dala ale to uz bylo na prd. Ale takhle na prd to ma i normalne. Porad jakoby tlaci, povzdychava, funi, chce proste vstavat :-D No a poradne zabere az k ranu, takze jsem dnes fakt hotova.
Asi to zatim budu delat tak, ze v postylce bude do toho prvniho kojeni, ktere je zatim po nejvic hodinach. No a pak si ho necham v posteli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
16.2.13 10:24

@panenka87 Jj, aspoň tak, aby bylo mimčo na postýlku zvyklé ;)
Já jsem taky spíš preferovala svou pohodlnost a abych se vyspala, no ale jako zase nevyspalá máma - ta toho přes den s děckem moc nenadělá, takže myslím zase i pro mimčo lepší ;) Znám spousty mamin, kterým mimčo spinkalo pěkně v postýlce i celé noci a kolem roku najednou v postýlce být nechtělo :nevim: A píše na diskusích několik mamin, že dítě si samo najednou na postýlku zvyklo, ani neplakalo, prostě pohoda. Snad na to dcera taky příjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
16.2.13 10:47

@Esterkaaa tak já taky měla na mysli právě ten případ, kdy miminko na desce leží…to že monitor houká, když se miminko odsune jinam je snad dobře, zkrátka nezaznamená dýchání, tak spustí alarm, to už je věc rodičů, jestli to hodlají poslouchat nebo koupí druhou podložku, aby měli klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
16.2.13 10:49

Tohle není o návycích…třeba první syn spal s náma v posteli od roka do dvouapůl? Pak přešel sám. Druhý syn ten mi od půlka roka měl alergii na postýlku. od té doby v ní nikdy nespal. a i ted ještě v noci chodí ke mně ale pracujeme na tom:) a Třetímu je 5 měsíců a ten naopak ke mně do postele nechce :mrgreen: chce jen svojí postýlku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
16.2.13 13:26

@panenka87 a nemůžeš si přišoupnout postýlku ke své posteli?
já mám skoro dvouměsíční, od narození spí v postýlce, v noci si ji vezmu k sobě, nakojím, usne, já si dojdu na wc a napít a pak přendám do postýlky a spíme.. monitor nemám
já moc nechápu to, že když ho máš u sebe, nemáš strach, že přestane dýchat 8o to nespíš?? jestli jsi z toho nervozní, tak si ho v tý posteli prostě nech :lol: a přesun proveď později

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510

• (5) + 12 recenzí