Jak naučit usínat tříleťáka samého

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14434
15.8.10 10:03

vadí proto jsem založila tuto diskuzi aby mi někdo poradil jak na to.Zkusím ještě to cd s pohádkama a nějak nenásilně pomalu a jak to nepůjde tak asi zkusíme na tvrdo,ale z toho mám fakt hrůzu.Navíc se bojím,že za 14 dní už bude uplně vše jinak tou školkou.Jestli tam bude spát tak sám doma v 8 neusne vůbec.Ono nejde o to,že bych byla unavená,já se unavená necítím,jen přecitlivělá,takže jak bude bulet on,tak budu bulet i já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
15.8.10 18:29
BohunkaP píše:
Tracy, je to samozřejmě na Tobě, ale pokud to začneš řešit až po porodu, až „přestaneš být unavená“ (což nepřestaneš, budeš jen „jinak unavená“ a věř mi, že mnohem víc), tak si zaděláš na mnohem větší problém. Malý si to spojí s miminkem, bude se cítit odstrčený a všechno to bude mnohem horší, může Ti začít vzdorovat, počurávat se, pokakávat, cokoli… Takovéhle změny v režimu musejí u dětí nastat v klidu, ne s příchodem sourozence…

Tak pod to se můžu podepsat. Kluk s Tebou cvičí a Ty se necháš. V rámci vlastní sebezáchovy bych ho to naučila co nejdřív. Když si zamane něco jinýho, tak taky vždycky povolíš hlavně, aby nebrečel? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
16.8.10 09:38

né v ostatních věcech ne,on je zlatíčko nikdy nedělal žádné scény,ale prostě tohle on mi to tak hezky vysvětluje,že musí tam maminka být s ním že já v tomto vyměkávám.Ale máme první úspěch.Už s ním v posteli neležím a nedržím ho za ruku.Nyní sedím na kraji u jeho nohou a čekám až usne.Chci to prostě zkusit alespoň zkusit nějak nenásilně,pomalu.Tak prve ať si zvykne usínat bez ruky s maminkou sedící u nohou a potom vyzkouším to cd s pohádkami :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí