Jak nejlépe otěhotnět?

689
8.3.11 12:25

Jak nejlépe otěhotnět?

V listopadu 2010 jsem byla na revizi (miminko měla vývojovou vadu)nyní chceme s manželem zase miminko. Máte někdo rady jak nejlépe otěhotnět? Nějaký fígle? Prosím poraďte… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
8.3.11 12:42

zroluj dole na tabulku vychytavky, mozno Ta nieco inspiruje :wink:

https://www.emimino.cz/…ie-bt-39823/

listovka a vit. E by mali byt samozrejmostou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
8.3.11 12:54

Ahoj. Já brala listovku, pila kontryhel a řebříček (tak nějak jsem to střídala), měřila si BT a se snažením počkala půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
8.3.11 12:57

Zajdi si do Vegy:obchod věnující se zdravé výživě nakup si mořské řasy a konzumujte :)otěhotněli i ty,které nechtěly.Najdi si recepty na salát či suši atd. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
8.3.11 13:00

Jsou dobré polévky s řas atd.nemysli na to,že to chceš.Pak to příjde nervy jsou na tohle nejhorší :think: Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
8.3.11 13:04

mě pomohlo dát si cíl,co ještě musím udělat,než otěhotním a pomohlo.taky jsem měla strach,byla jsem po samovolném potratu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
8.3.11 13:19

no hlavně tím nebýt posedlá,zjisti si kdy máš ovulku a po sexu zvedej nožky co nejvýš :wink: funguje to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
8.3.11 13:35

Souhlasím, hlavně listovka a vit. E.
A hlavně znát svůj cyklus, vědět kdy máš ovulaci a pod. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
8.3.11 14:34

díky moc všem…vše vyzkouším…:) kdyby jste měly ještě rady tak pište…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
8.3.11 14:59

My kdžy pracovali na druhém tka jsem tak moc chtěa každý měsíc sledovala pak sjem se na to vyprdla že prostě počkáme a budem si užívat druhého a hned ten měsíc to vyšlo…jakmile jsem se na to řpestala soustředit tkaže za mě psychika dělá divy!Držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.3.11 15:03

Já dělala svíčku a otěhotněla vždy až třetí měsíc, bohužel pak vždy potratila.
Pak jsem se na to vybodla a otěhotněla hned na poprvý i bez svíčky a už jsem ve 26.týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
8.3.11 18:06

Gabci, mě to moc mrzí,ale myslíš že svíčka a potrat s tím nějak souvisí? to snad néé, to cvičení jenom pomahá spermíkům snadnějí se dostat do cíle, pár mých kamarádek otěhotněly jedině tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
9.3.11 07:38

To spolu určitě nesouvisí!! Jen jsem tim chtěla řict, že i tak se to povedlo až třetí měsíc. A pak jsem pro to nedělala nic a povedlo se otěhotnět hned. Prostě náhoda a žádný stres :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
9.3.11 13:46

asi to tak je no…kdyz se na to clovek moc soustredi tak to nejde.ja ted dodelavam skolu-studuju vysokou a chodim na prace.takze se soustreduji jen na to a na mimi nemyslim.tak snad to pomuzu.
jinak svicku i prsikovou metodu skousim,listovku taky jim…tak uvidime… :-) snad to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gabinita
23.3.11 09:11

jak na to :)

Ahoj, my máme s manželem dvě děti a obě se nám „podařily“ první měsíc. My jsme to neřešili, chtěli jsme dítě a to bylo vše, neřešili jsme, jestli to vyjde ted nebo za půl roku. Takže dle mýho nemyslet na „výrobu“ a užívat si sexu, mít orgasmus, být v pohodě, chodit ven, sportovat. Jo, moje babička, když ještě žila mi s uzarděním pošeptala, že když to nejde, tak se to má zkusit zezadu, to je prej sichrovka :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex