Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V listopadu 2010 jsem byla na revizi (miminko měla vývojovou vadu)nyní chceme s manželem zase miminko. Máte někdo rady jak nejlépe otěhotnět? Nějaký fígle? Prosím poraďte… ![]()
zroluj dole na tabulku vychytavky, mozno Ta nieco inspiruje ![]()
https://www.emimino.cz/…ie-bt-39823/
listovka a vit. E by mali byt samozrejmostou ![]()
Ahoj. Já brala listovku, pila kontryhel a řebříček (tak nějak jsem to střídala), měřila si BT a se snažením počkala půl roku.
Zajdi si do Vegy:obchod věnující se zdravé výživě nakup si mořské řasy a konzumujte
otěhotněli i ty,které nechtěly.Najdi si recepty na salát či suši atd. ![]()
Jsou dobré polévky s řas atd.nemysli na to,že to chceš.Pak to příjde nervy jsou na tohle nejhorší
Hodně štěstí ![]()
mě pomohlo dát si cíl,co ještě musím udělat,než otěhotním a pomohlo.taky jsem měla strach,byla jsem po samovolném potratu.
no hlavně tím nebýt posedlá,zjisti si kdy máš ovulku a po sexu zvedej nožky co nejvýš
funguje to
Souhlasím, hlavně listovka a vit. E.
A hlavně znát svůj cyklus, vědět kdy máš ovulaci a pod. ![]()
díky moc všem…vše vyzkouším…:) kdyby jste měly ještě rady tak pište…
My kdžy pracovali na druhém tka jsem tak moc chtěa každý měsíc sledovala pak sjem se na to vyprdla že prostě počkáme a budem si užívat druhého a hned ten měsíc to vyšlo…jakmile jsem se na to řpestala soustředit tkaže za mě psychika dělá divy!Držím palečky ![]()
Já dělala svíčku a otěhotněla vždy až třetí měsíc, bohužel pak vždy potratila.
Pak jsem se na to vybodla a otěhotněla hned na poprvý i bez svíčky a už jsem ve 26.týdnu.
Gabci, mě to moc mrzí,ale myslíš že svíčka a potrat s tím nějak souvisí? to snad néé, to cvičení jenom pomahá spermíkům snadnějí se dostat do cíle, pár mých kamarádek otěhotněly jedině tak
To spolu určitě nesouvisí!! Jen jsem tim chtěla řict, že i tak se to povedlo až třetí měsíc. A pak jsem pro to nedělala nic a povedlo se otěhotnět hned. Prostě náhoda a žádný stres
.
asi to tak je no…kdyz se na to clovek moc soustredi tak to nejde.ja ted dodelavam skolu-studuju vysokou a chodim na prace.takze se soustreduji jen na to a na mimi nemyslim.tak snad to pomuzu.
jinak svicku i prsikovou metodu skousim,listovku taky jim…tak uvidime…
snad to vyjde
Ahoj, my máme s manželem dvě děti a obě se nám „podařily“ první měsíc. My jsme to neřešili, chtěli jsme dítě a to bylo vše, neřešili jsme, jestli to vyjde ted nebo za půl roku. Takže dle mýho nemyslet na „výrobu“ a užívat si sexu, mít orgasmus, být v pohodě, chodit ven, sportovat. Jo, moje babička, když ještě žila mi s uzarděním pošeptala, že když to nejde, tak se to má zkusit zezadu, to je prej sichrovka
![]()