Jak někoho najít

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.8.19 19:01

Jak někoho najít

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo z vás nezná nějaký dobrý způsob, jak někoho najít. Znám totiž pouze jakým jazykem mluví, kolik mu je, kolik je jeho rodičům, že je možná adoptovaný a že má iphone X. A také mám fotku. Není toho moc, ale doufám, že by to nějak šlo.
Předem děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
3.8.19 19:08
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo z vás nezná nějaký dobrý způsob, jak někoho najít. Znám totiž pouze jakým jazykem mluví, kolik mu je, kolik je jeho rodičům, že je možná adoptovaný a že má iphone X. A také mám fotku. Není toho moc, ale doufám, že by to nějak šlo.
Předem děkuji za odpovědi

A jméno neznáš? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
3.8.19 19:09

Jestli tu fotku používá na sitich, tak zkusit na google vyhledávání podle obrazku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122162
3.8.19 19:59

Zkus se ho zeptat na telefonní číslo, zavolat mu a pak si ho dej na facebook. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.19 20:23

@mrav neznám nic jiného než tohle. Bohužel jsem byla moc blbá a nezeptala se ho. Nějaké jiné nápady? Fakt pomůže

• Citovat
  • Upravit
122162
3.8.19 20:25
@Anonymní píše:
@mrav neznám nic jiného než tohle. Bohužel jsem byla moc blbá a nezeptala se ho. Nějaké jiné nápady? Fakt pomůže

Musíš znát jméno, nebo adresu, případně ho náhodně někde potkat. Ideální jsou diskotéky - ale neznám tvůj, případně jeho věk… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová