Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo z vás nezná nějaký dobrý způsob, jak někoho najít. Znám totiž pouze jakým jazykem mluví, kolik mu je, kolik je jeho rodičům, že je možná adoptovaný a že má iphone X. A také mám fotku. Není toho moc, ale doufám, že by to nějak šlo.
Předem děkuji za odpovědi
A jméno neznáš? ![]()
Jestli tu fotku používá na sitich, tak zkusit na google vyhledávání podle obrazku
Zkus se ho zeptat na telefonní číslo, zavolat mu a pak si ho dej na facebook. ![]()
@mrav neznám nic jiného než tohle. Bohužel jsem byla moc blbá a nezeptala se ho. Nějaké jiné nápady? Fakt pomůže
@Anonymní píše:
@mrav neznám nic jiného než tohle. Bohužel jsem byla moc blbá a nezeptala se ho. Nějaké jiné nápady? Fakt pomůže
Musíš znát jméno, nebo adresu, případně ho náhodně někde potkat. Ideální jsou diskotéky - ale neznám tvůj, případně jeho věk… ![]()
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo z vás nezná nějaký dobrý způsob, jak někoho najít. Znám totiž pouze jakým jazykem mluví, kolik mu je, kolik je jeho rodičům, že je možná adoptovaný a že má iphone X. A také mám fotku. Není toho moc, ale doufám, že by to nějak šlo.
Předem děkuji za odpovědi