Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V nasi rodine to tak je, ja jsem vetsi jak máma, moji rodice predrostli zase sve rodice, moje sestrenice jsou vetsi jak jejich mamy, atd…
Já jsem asi o hlavu vyšší než má matka. Doufám, že dcera nebude mít dva metry ![]()
Staticky se rika ze mas zprumerovat vysku rodicu, a pak u kluka 5 cm pridat, u holky ubrat..oba rodice jsou vysoci, tatka teda vyssi, a ja jsem prerostla mamku, a bracha uz i tatku o chlup. Ten chlup ale staci pri 194 cm
![]()
Taky znám děti vyšší než rodiče. Manžel i švagr je vyšší než tchán, tchán než jeho táta. Minimálně jeden spolužák ze střední.
určitě by mě napadli i další. A jestli stačí přerůst mámu, tak i já… A rady se výrazně rozšíří. Teď myslím, když jde o výšku.. Dcera-matka, u těch kluků se tak nějak čeká, že budou vyšší než máma. I když taky občas nejsou.
@GabinkaCh Já jsem svou matku neprerostla, jsem menší asi o 2cm, ale moje dcera mě o prerostla o 5cm. Syn manžela prerostl už o 10cm a ještě neni konec ![]()
Máme dcery, mě přerůst klidně můžou - 170 cm, manžela doufám ne - 198cm.
@Heivka píše:
Mámu jsme se ségrou přerostly obě, tátu naštěstí ne.
To říkám taky. Že snad ty naše princezny nepřerostou svého 190centimetrového tátu ![]()
Já mámu přerostla o 10 cm-měřím 173, mám dvě už dospělé dcery, starší je o dost menší, než já, má 165cm a mladší je stejně velká. manžel má 181, tak nevím, po kom je ta starší malá ![]()
@jahuhudka píše:
Já 175 a dcera 155syn píše: Více
Týjo to snad není možný
ty poměrně vysoká a dcera prcek. Čím se ta příroda řídí ![]()