Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@TO_IT zajít do jakéhokoliv obchodu, kde tohle mají, oddělají ![]()
@martina.se píše:
@TO_IT zajít do jakéhokoliv obchodu, kde tohle mají, oddělají
Asi si budu muset udělat čas, mám to poněkud z ruky ![]()
Já to jednou sundala hrubou silou - kleště a šroubovák. Kupodivu jsem ani ten oděv nepoškodila, ale byla to docela fuška
@TO_IT píše:
Asi si budu muset udělat čas, mám to poněkud z ruky
Jako ve městě je to pohoda, no. Upřímně sama nevím, jak bych do dostala dolů. Max fakt zkusit ten magnet
mám výhodu chlapa kutila
![]()
@martina.se já jsem z města, jen tam nejsem zrovna do té oslavy
![]()
Asi někam sjedu, to pekelně to drží, budu za de*ila co krade ![]()
Tohle je aspoň vidět. Mě to několikrát nechali za podšívkou (jednou kabelka a 2× ryfle v té malé kapsičce - čtvereček přežije i praní). Takový ten čtvereček, taky umí pipat… To je pak teprv člověk za zloděje. Kam jsem šla tam jsem pipala, až mě v kaufu odvedli dozadu a musela jsem vyskládat celou kabelku.
Nakonec mi to tam na pokladně odblokovali, aby čtvereček už nepipal a já nemusela párat kabelku. ![]()
Tohle je ještě v pohodě. ![]()
@KeckaJ taky jsem takto měla v malé kapsičce kabelce Korse, člověk se cítí jak totální pitomec
@TO_IT píše:
@KeckaJ taky jsem takto měla v malé kapsičce kabelce Korse, člověk se cítí jak totální pitomec
já to měla v kabelce houkala jsem v kauflandu ostuda jak prase ![]()
Pro pobaveni
jsem IT tester a kdysi davno jsem byla na projektu kde jsme pouzivaly na vzdaleni pristup takovou malou vecicku, kde se ukazovali aktualni pristupovy kody…
A co myslite? to pipalo taky, takze kdyz jsem tahle domu tahle z firmy veci (na HO) a s tim i tohle tak jsem pipala taky
tri navstevy ruznych obchodu nez jsem na to prisla, pak uz jsem dopredu hlasila, coze to teda pipa ![]()
@Leenvecka takova pidi blbost co generuje kód? My ji dáváme za naše heslo
to jsem netušila, že taky může pipat.
Ahoj, nějaký tip jak to oddělat? Poslali mi to tak z obchodu.
Mám to na zítra a nemám po ruce žádný obchod s oblečením, kde bych je poprosila.