Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Všechny pokyny k odeslání ti přijdou ve zprávě na Vinted až tehdy, když si někdo od tebe zboží koupi. Je to tam vysvětlené hodně po lopatě. Kód si vygeneruje s tím, že klikneš na tlačítko v té zprávě „vygenerovat kód“ (nebo tak nějak). Pak jak se ti vygeneruje, jsou tam informace kam poslat balík a přes co ho poslat. Podrobné návody ti přijdou ještě na tvůj email, který jsi zadávala při založení Vinted.
@Giovanna1 aha takhle, diky.
Ještě otázka. Když mi přijde zprava ze za první prodány předmět má kupující přepravu zdarma znamená to ze platím já? Nebo to jde nějak přes vinted či jak
@Anonymní píše: Více
Platí to vinted a tebe se to vůbec netyka
@Semtex píše: Více
No ale když pujdu na pobočku nějaké pošty tak po me budou chtit peníze tak jak to udělat 😃
Nikdo po tobě peníze nebude chtít, to poštovné si zařizuje vinted a ty si vygeneruješ kód a u toho zjistíš, zda to dotyčný chce poslat ppl, DPD, balikovnpu, zásilkovnu a s kódem to doneseš na danou pobočku…peníze jsou držené na vinted a až to dorazí a druhá strana potvrdí příjem, budeš mít peníze na vinted účtu
Na Vinted lze posílat pouze přes zásilkové služby, nikoli přes ČP jako takovou. Nikdo po tobě nikde žádné peníze chtít nebude, pouze na podacím místě ukážeš kód, který si na Vinted vygeneruješ a na základě toho kódu už zásilková služba ví, komu a kam balík doručit.
První dopravu hradí Vinted, mají to jako takové promo.
Prosím, jak se odesílá objednávka přes vinted. Dočetla jsem se jen ze si mám vygenerovat nějaký kód. Jak a kde? A kam přesne mám poslat balík zjistím kde?