Jak odeznívají prdíky u mimi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
220
12.12.18 12:58

@Evvcaa to nevím, mám pocit, že by mě vyběhnul i z toho šátku :think: , i když ted musím zaklepat, po dlouhé době, byl včera klid, netrápilo ho vůbec nic, dokonce jsem se i trochu v noci vyspala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
13.12.18 10:03
@Katjerina píše:
Taky s tím bojujeme a nezabírá vůbec nic, uklidní ho jen nošení a konejšení, ale jak se šponuje tak mám někdy co dělat ho udržet. Většinou ho to nejvíc bere večer, ale někdy i přes den. Navíc ho to bere i při jídle, už tak měsíc nebylo kojení v klidu bez řevu a vůbec nevím proč, zkoušela jsem polohy, chladit prsa nahřívat, různě je přidržovat jestli mu to teče málo nebo moc. Už si nevím rady v noci budíme celý barák. Manžel se nevyspí do práce a starší syn do školy a já ani nemluvím. Takovéto nakojit odříhnout přebalit pochovat a klid nebylo ani nepamatuju. :zed:

Máme to hodně podobně :( malýmu budou 2 měsíce a měsíc kapu biogaia a někdy se zdá že je to lepší.. Ale teď 3 dny zpátky děs běs.. Nevrlej, nevydrží ani chvilinku být v klidu, tak chovám, nosím, u kojení se stéká, myslela jsem že třeba hlad ale ani tím to neni :( modlím se za to zlepšení.. Ani u našich sem ještě sním nebyla, naši jezdí knám, nikam sním nemůžu. Mám ještě dvě dcerky a nemám na ně čas, abych se jim věnovala jak mám, v klidu je jakstak v kočárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí