Miminko se často oklepe, neurologický problém?

2098
9.12.18 19:22

Jak dlouho to oklepani trvá? Vterinku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
936
9.12.18 19:25

Jojo, vteřinu, ale opravdu , když sedí v židličce při tom jídle, tak je to třeba co 2,3 minuty :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
9.12.18 19:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
9.12.18 19:33
@mimis86 píše:
Zdravím holky, mám dotaz… moje 12ti měsíční dcera se poslední týden začala divně otřásat- jako by jí přejela zima. To jsem si i v prvních chvílích myslela, ale od středy se toto děje dost často - několikrát do hodiny. Nejčastější to je při jidle v jídelní židličce. Pátrala jsem po podobných diskusích, kde většinou radili, že se děti "oklepou " při curani, ale jsem si skoro jistá, že u mojí dcery to tak není. Mam obavy z neurologického problémů. Nemáte s tímto prosím někdo zkušenost???

Pokud se ti to nezdá, doporučuji natočit na telefon a ukázat doktorce,která vás kdyžtak odešle na neurologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
9.12.18 19:35

Není to něco takového: https://youtu.be/aVoJtslvqOU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
9.12.18 19:36

@luca241 k doktorce jdem ve středu, tak ji to určitě ukážu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
9.12.18 19:40

@LadyTommy nene, takto to nevypadá. Ono je to opravdu stejne, jako když člověkem projede zima. Jen je to moc časté, a ani doma zimu nemáme :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
9.12.18 19:51

Kdysi jsem něco jiného řešila s dcerkou, ale jedna z otázek neuroložky byla, jestli něco podobného (to co popisuješ) nedělá u jídla. Takže bych se lékaři o tom zmínila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
9.12.18 19:51

Spasmus to opravdu může být…je to neurologické

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
9.12.18 19:52

Měl to syn, taky okolo roku, vždycky se to opakovalo několikrát denně a když byl jednou zrovna rozbalený, tak jsem viděla, že se i počúral.Řekla jsem to neuroložce, kam jsme chodili na kontroly, kvůli cvičení vojtovky.Natočila mu pro jistotu EEG a vyloučila epilepsii.Pak jsem si toho přestala všímat a ono to nějak vymizelo-nevím za jak dlouho,Pak měl ještě záškuby v 5 -ti letech, ale naštěstí to do týdne zmizelo,Je z něho úplně zdravý 14-ti letý kluk, se kterým mlátí puberta. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
9.12.18 20:07

@-Evka- a tvoji dceri se to dělo taky hlavně u jídla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
9.12.18 20:09

@marťáánek já ji měla několikrát rozbalenou a počůrala se, ale neotřásla se při tom vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
9.12.18 20:26

@mimis86 Ne. U naší dcery jsem řešila něco jiného. Ale tahle věta lékařky se mi vybavila, když jsi se zmínila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
9.12.18 23:26

@mimis86
A nemuze ji bolet v krku? Moje dcerka se hlavne u jidla otřásala tak jak rikas,kdyz mela anginu. Pamatuju si,ze ve stredu jsem ji dávala presnidavku a ona se uplne oklepala pri polknuti. Smala jsem se,ze je asi kyselá :) Otrala se pak casto. Akorát me nenapadlo ,ze by to vubec mohlo neco byt…a v sobotu dostala horečky a v nedeli na pohotovosti rekli,ze ma puchyre v krku,ze je to virova angina… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
10.12.18 06:13

@Baruunečka tak zatím nevypadá, že by ji něco bolelo, e vyklubat se ž toho může ledaco. Ale není to jen u jídla - ikdyz u toho asi nejčastěji. Pozoruju to při jakékoliv činnosti… otřese s ní a jede dál :? :? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí