Jak odnaučit dudák?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.9.21 21:39

Je to velká ostuda!!! :roll: Sos!! Prosím muj 5 lety syn má na noc dudak jak odnaucit?? 4 dny bez vydržel a teď záchvaty vzteku :cert: :cert: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
1554
2.9.21 21:45
@Anonymní píše:
Je to velká ostuda!!! :roll: Sos!! Prosím muj 5 lety syn má na noc dudak jak odnaucit?? 4 dny bez vydržel a teď záchvaty vzteku :cert: :cert: :zed: :zed:

Když už to 4 dny vydržel, znovu bych ho nedala. To se naučí, že zařve a dudlík znovu dostane. Držím palce, pevné nervy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
2.9.21 21:45

Prezit zachvat a nedat. 5 let je teda masakr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
2.9.21 21:46
@Anonymní píše:
Je to velká ostuda!!! :roll: Sos!! Prosím muj 5 lety syn má na noc dudak jak odnaucit?? 4 dny bez vydržel a teď záchvaty vzteku :cert: :cert: :zed: :zed:

Vydržet ten záchvat vzteku. Co jiného. To je jak kuřák a cigareta, prostě když zvládne ten prvotní absťák, tak to zvládne.

• Citovat
  • Upravit
alena1995
2.9.21 21:48

@e008 Je to masakr, ale teda třeba my (já a mé dvojce) do šesti let, každé ráno pili mléko z flasticky. :lol: A dudáky jen doma, pak nám je mamka ze dne na den vzala, no, vzala, byla terorista, my sami jsme museli všechny dudlíky najít a odevzdat jí je :lol: a byl klid.

• Citovat
  • Upravit
10952
2.9.21 21:58
@Anonymní píše:

vydrž a nedej, nebo nech do prosince a dejte čertovi v Prosinci, to celkem funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.21 22:15

@Stevia to mě též napadlo počkat na čerti

• Citovat
  • Upravit
698
2.9.21 22:57
@Anonymní píše:

Jestli si ho vzala, tak už nevracej. To by byla fakt velká chyba. Čerti jsou až za 3 měsíce…to jako fakt??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.9.21 05:17
@Anonymní píše:

Sebrat a nedat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.9.21 05:19
@Anonymní píše:

To jsme se synem zkusili, čertovi dudlík dal a pak jsem vyměkla a měl ho ještě chvíli. Ale byl o hodně mladší. Prostě sebrat a nedat. Vydržet teror. Jednou přestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
3.9.21 10:56

@alena1995 no tak u dvojcat bych prominula cokoliv, tam nechapu, jak to ty mamy delaj, ze to prezijou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
3.9.21 11:36

@e008 No a to matka měla dvojčata po dalších čtyřech letech se jí narodila další dvojčata (já, brácha). :D Říkala, že dobrý, ale myslím si, že ji spíš ty špatný vzpomínky jak náročné to bylo vytěsnil mozek :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML