Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Je to velká ostuda!!!Sos!! Prosím muj 5 lety syn má na noc dudak jak odnaucit?? 4 dny bez vydržel a teď záchvaty vzteku
![]()
![]()
![]()
Když už to 4 dny vydržel, znovu bych ho nedala. To se naučí, že zařve a dudlík znovu dostane. Držím palce, pevné nervy ![]()
@Anonymní píše:
Je to velká ostuda!!!Sos!! Prosím muj 5 lety syn má na noc dudak jak odnaucit?? 4 dny bez vydržel a teď záchvaty vzteku
![]()
![]()
![]()
Vydržet ten záchvat vzteku. Co jiného. To je jak kuřák a cigareta, prostě když zvládne ten prvotní absťák, tak to zvládne.
@e008 Je to masakr, ale teda třeba my (já a mé dvojce) do šesti let, každé ráno pili mléko z flasticky.
A dudáky jen doma, pak nám je mamka ze dne na den vzala, no, vzala, byla terorista, my sami jsme museli všechny dudlíky najít a odevzdat jí je
a byl klid.
@Anonymní píše:
![]()
![]()
![]()
vydrž a nedej, nebo nech do prosince a dejte čertovi v Prosinci, to celkem funguje.
@Anonymní píše:
@Stevia to mě též napadlo počkat na čerti
Jestli si ho vzala, tak už nevracej. To by byla fakt velká chyba. Čerti jsou až za 3 měsíce…to jako fakt??? ![]()
@Anonymní píše:
![]()
![]()
![]()
Sebrat a nedat.
@Anonymní píše:
@Stevia to mě též napadlo počkat na čerti
To jsme se synem zkusili, čertovi dudlík dal a pak jsem vyměkla a měl ho ještě chvíli. Ale byl o hodně mladší. Prostě sebrat a nedat. Vydržet teror. Jednou přestane.
@alena1995 no tak u dvojcat bych prominula cokoliv, tam nechapu, jak to ty mamy delaj, ze to prezijou ![]()
@e008 No a to matka měla dvojčata po dalších čtyřech letech se jí narodila další dvojčata (já, brácha).
Říkala, že dobrý, ale myslím si, že ji spíš ty špatný vzpomínky jak náročné to bylo vytěsnil mozek ![]()
Je to velká ostuda!!!
Sos!! Prosím muj 5 lety syn má na noc dudak jak odnaucit?? 4 dny bez vydržel a teď záchvaty vzteku