Jak odnaucit od lahve?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
125
9.9.10 10:08

Jak odnaucit od lahve?

Mam 2 a pul letou holcicku a ne a ne se zbavit flasky s dudlikem? Dnes v noci jsem myslela ze umru:-) :evil: :evil: Kristynka v noci snad 3 krat za mnou prisla ze chce caj:-) A kdyz nedame caj tak ztropi uplne skaredou scenku:-( poradte jak s toho ven jinak je uplne sikovna holcicka. Uz jsme bez plinek nikdy jsme nepuzivaly dudliky jen tu flasku je schopna vypit behem hodinky 4 krat 250 ml flasky caje :-) :mavam: :mavam: :mavam: proste vypije i za me :-D :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
867
9.9.10 10:27

Ahoj, mám se synem to samé. Přes den pije z hrnečku, bo takového plastového kelímku z Ikei… ale jakmile si jde lehnout, musí mít flašku… Odpolední spaní s flaškou jsem už odbourala a to tím, že jsem mu jí prostě nedala… Bylo to sice šílené, ale alespoň odpoledne je bez. V noci mi to zatím nevadí a říkám si, že ho to přejde stejně jako dudlík. Ten odložil sám hned z kraje - doufám, že tak se stane i s flaškou… Zase moje mamka mi říkala, že její brácha (je z dvojčat) měl flašku na noc ještě ve 4 letech a pak taky přestal z ničeho nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
9.9.10 10:27

Bublinko … moje treperenda má tři roky a mlíko z flašky má ráno pořád … někdy žadoní i v noci, ale prostě ji nedám, nechám ji prostě si poplakat a hotovo. Neřekla bych, že má hlad ani žížeň … prostě se chce tím uklidnit. Snažím se ji vysvětlit, že prostě až ráno a přes to nejede vlak. Zatím to ranní mlíko moc neřeším, někdy chce i po obědě, tak ji ho dám. Na noc ji ho nedávám, kvůli počurávání.
Pokud ti to doopravdy vadí, tak bych radila být důsledná a nepolevit, protože ti naši prcci dobře ví jak na nás a ví, že si to nakonec vymrčí.
Podle mě žížeň nemá, jen ji to uklidní.
Ale mohu se plést.
Jinak na té naši treperendě závislost na flašce také není vidět, je normální, komunikativní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
9.9.10 10:30

Jak píše Lucka, já jsem ráno pila kakao z fašky hodně dlouho, než jsme šli do školky, tak nám mamka mě a bráchovi dala flašky a aspoň něco do nás dostala. Takže já jsem zase taková, že to extra neřeším. Zuby má v pořádku, tak co.
Jinak přes den pije normálně vodu nebo čas z hrnečku nebo z pítka s brčkem. Jen někdy si prostě potřebuje zalíst do své postele do peřin a tak v pohodičce si vypít to svoje mlíčko nebo kakajíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
9.9.10 10:40

Tobísek má dva a čtvrt a pije z flašky s dudlíkem večer a ráno mlíčko, neřeším to nijak, občas zkusím vyměnit dudlík za pítko, ale následuje reklamace, tak na to prdím, jinak pije odjakživ z pítka, nebo brčka, hrnečku, nikdy nepil tekutiny z dudlíku..Má to rád, mlíčko má v sobě za půl minuty, takže o kažení zubů nemůže být řeč, spí jinak celou noc, tak to neřeším…Spíš řeším dudlíka na spaní, ale to je zas jiná… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
9.9.10 11:36

Bongiorno … nám dudlík odnesl o Mikuláši čert :lol: sice byl řev, ale nechala si to vysvětlit, myslela jsem, že to bude horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.9.10 11:42

My jsme bez flasky od roka.A to mala byla od tri mesicu na sunaru. Pije z hrnecku bez pitka a z lahve s brckem tam ji delam i mleko a ted jeste flasky od Jupika kubika pouzivame jedna z toho.A nikdy problem nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová