Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, nenechala jsem si ujít ani jeden díl Ano, šéfe a Zdeněk si mne absolutně získal. Proto jsem byla zvědavá Na nože. Strašně mě to zklamalo. Třeba se to ještě vyloupne, ale moc tomu nevěřím. Jak jste na tom vy?
ahojky, teď jsem vypla televizi. ano šéfe se mi taky líbilo daleko víc, tohle je zase něco úplně jiného, ale ne že by se mi to vyloženě nelíbilo, myslím, že tomu přijdu na chuť. je to prostě jiné, to je ten správný výraz ![]()
To se přeci nedá srovnávat, je to jiný tip pořadu.A hlavně to byl první díl, neboj, Zděnda se ještě rozjede
.
Mně se to líbilo.
mě se to líbilo
![]()
a hlavně to jak jeden borec říkal: můžu vám podat ruku…
a on na to ne..
myslím že to bude díl od dílu lepší..
ale na gordona ramseyho nemá
![]()
Mě se to líbilo taky,zase něco jinýho…ono se to ještě vyvine… ![]()
Mně se to líbilo a to jsem byla fakt fanoušek Ano šéfe a co jsem neviděla, to si ihned skoukla na netu.
Zdenečka já taky můžu. Tady v tom pořadu mi zatím chyběly Zdendovy hlášky, ale doufám, že se to ještě rozjede ![]()
Taky jsem sledovala Ano, šéfe, tohle byl tedy trochu rozdíl, ale dejme tomu, že to byl fakt první díl a bude to lepší ![]()
Souhlasím s Romikem, těším se na Zdendovy hlášky ![]()
Pro mě to postrádá šmrnc, kdyby to udělali ve stylu pořadu Pekelná kuchyně, jak už zmiňovala Sherry, mělo by to větší grády ![]()
Taky jsem sledovala, podle mě se to rozjede tím správným směrem
Pohlreich je super, mám ho ráda ![]()
Viděla jsem asi 15 minut a nudááááá..
Ty dva vedle ZP jsou jen do počtu a na parádu???
Katrinko, ale ono to nema byt jako hell´s kitchen, spis jako Masterchef ( http://en.wikipedia.org/…TV_series%29 ) ![]()
Já koukala již na pekelnou kuchyni.Ten pán s PK je trošku drsnější,ale zdenka miluju a nám se líbilo moc.
Myslim si že podle prvního dílu nemuže nikdo usoudit zda je to dobré nebo né.ta pravá šou a tak teprve přijde. ![]()
Mi bylo zle jak tam všichni krváceli… ![]()
Myslím, že to byl prostě první díl, museli protřídit ty soutěžící, moc prostoru tam neměli, ono se to rozšoupne…
(A stejně tam nic jiného ke koukání v úterý není.)