Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte všichni tak jsem na tohlé téma z vysoka prděla, až do dnešního dne, kdy jsem shlédla zajímavé video na youtube a můžu říct, že jsem na vážkách, tak mě napadlo udělat o tom diskuzi abych se trochu sklidnila. Co si o tom myslíte, kravina, nebo realita? ![]()
To už psali, že v roce 1999 bude konec světa- podle Nostradama, nevěřím tomu- blbost.
http://www.youtube.com/watch?…
admini pardon ja tady vkladam ten odkaz co jsem viděla
jitka 11 píše:
To už psali, že v roce 1999 bude konec světa- podle Nostradama, nevěřím tomu- blbost.
Taky jsem o tom slyšela.Popravdě nevim,už tu několik zaručených konců světa bylo a nikdy se nic nestalo ![]()
LadyRebeka píše:
Jituš je mi to jasné, spíš chci znát názory víš, to video mi příjde na hlavu postavené, řeknou že byly předpovězené jaderné války a vybuchy 2008/2009 pokud vím tak nebyly a nebo taky že Sibila žila v 8st.př.n.l ale 20dnů před narozením krista předpověděla, že se kristus narodí, určitě baba žila 800let.
jitka 11 píše:
Ono těch Sibil bylo několik,nebyla jen jedna ![]()
Možná v některých částech světa se NĚCO stane, ale všeobecně celého světa NE.
Lady prosím tě - moje dcera asi 14 vyšilovala ,že za dva roky umře..To bylo přesvědčování, měla fakt docela hrůzu.
![]()
Pak jsme si půjčili nějakej ten novej film 2012 a trochu se uvolnili.
Samo tomu nevěříme - stačí si přečíst pár normálních článků - né těch senzachtivých, bombastickým a překroucených..
Slabším povahám vůbec nedoporučuji se tím zabývat.. ![]()
Ahoj, video jsem viděla jen zčásti, ale konec světa 2012 není o tom, že by se hroutily kontinenty do oceánů, ale země přechází do jiné dimenze a pozmění se tady energie. Ale ten proces trvá už asi 10 let a právě v prosinci 2012 by měl být ten proces transformace dokončen.
A sami Mayové, od kterých toto datum čerpáme, říkají, že prosinec 2012 je jeden z nejnepravděpodobnějších dat, co se týče zkázy země ![]()
Lizbeth a o tom právě mluvím, víš co říkala jsem kravina největší a pak to člověku furt omílají v TV a začne ti to vrtat hlavou, neboj nepíšu závět, jen mě zajímalo co na to řeknou ostatní, nějak nemám možnost o tom mluvit s více lidma, tak trochu uvolnujici tema..No film jsem viděla a bylo mi pěkně blbě…Haha a už vidím, ale čínu jak nam staví archy ![]()
náhoda? zrovna dneska jsem nad tím dost intenzivně přemýšlela… Upřímně se mě za dva roky ještě nechce umřít
No a pokud by to tak mělo být tak bych si přála umřít s míma nejblížšíma, napojená na emimino
a hlavně rychle
![]()
No to by ani nebyli Američani, aby z toho neudělali apokalypsu ![]()
nebude konec jen se dostanem do jiné dimenze
Májové přesněji napsali, že matička země se už po 3. očistí… já si delám srandu že nebudu muset kupovat dárky
pač to vychází na 23.12.? ted si nejsem jistá nak tak…