Konec světa 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12735
7.9.10 20:54

Konec světa 2012

Ahojte všichni tak jsem na tohlé téma z vysoka prděla, až do dnešního dne, kdy jsem shlédla zajímavé video na youtube a můžu říct, že jsem na vážkách, tak mě napadlo udělat o tom diskuzi abych se trochu sklidnila. Co si o tom myslíte, kravina, nebo realita? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22939
7.9.10 20:58

To už psali, že v roce 1999 bude konec světa- podle Nostradama, nevěřím tomu- blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
7.9.10 20:59

http://www.youtube.com/watch?…

admini pardon ja tady vkladam ten odkaz co jsem viděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
7.9.10 21:00

Podle mě je to blbost,nevěřím takovým věcem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
Jituš je mi to jasné, spíš chci znát názory víš, to video mi příjde na hlavu postavené, řeknou že byly předpovězené jaderné války a vybuchy 2008/2009 pokud vím tak nebyly a nebo taky že Sibila žila v 8st.př.n.l ale 20dnů před narozením krista předpověděla, že se kristus narodí, určitě baba žila 800let. :-?
jitka 11 píše:
To už psali, že v roce 1999 bude konec světa- podle Nostradama, nevěřím tomu- blbost.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183

Taky jsem o tom slyšela.Popravdě nevim,už tu několik zaručených konců světa bylo a nikdy se nic nestalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
7.9.10 21:02
LadyRebeka píše:
Jituš je mi to jasné, spíš chci znát názory víš, to video mi příjde na hlavu postavené, řeknou že byly předpovězené jaderné války a vybuchy 2008/2009 pokud vím tak nebyly a nebo taky že Sibila žila v 8st.př.n.l ale 20dnů před narozením krista předpověděla, že se kristus narodí, určitě baba žila 800let. :-?
jitka 11 píše:

Ono těch Sibil bylo několik,nebyla jen jedna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
7.9.10 21:03

Možná v některých částech světa se NĚCO stane, ale všeobecně celého světa NE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
7.9.10 21:03

Lady prosím tě - moje dcera asi 14 vyšilovala ,že za dva roky umře..To bylo přesvědčování, měla fakt docela hrůzu. :roll: :-?

Pak jsme si půjčili nějakej ten novej film 2012 a trochu se uvolnili.
Samo tomu nevěříme - stačí si přečíst pár normálních článků - né těch senzachtivých, bombastickým a překroucených..
Slabším povahám vůbec nedoporučuji se tím zabývat.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
7.9.10 21:05

Ahoj, video jsem viděla jen zčásti, ale konec světa 2012 není o tom, že by se hroutily kontinenty do oceánů, ale země přechází do jiné dimenze a pozmění se tady energie. Ale ten proces trvá už asi 10 let a právě v prosinci 2012 by měl být ten proces transformace dokončen.
A sami Mayové, od kterých toto datum čerpáme, říkají, že prosinec 2012 je jeden z nejnepravděpodobnějších dat, co se týče zkázy země :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
7.9.10 21:05

Lizbeth a o tom právě mluvím, víš co říkala jsem kravina největší a pak to člověku furt omílají v TV a začne ti to vrtat hlavou, neboj nepíšu závět, jen mě zajímalo co na to řeknou ostatní, nějak nemám možnost o tom mluvit s více lidma, tak trochu uvolnujici tema..No film jsem viděla a bylo mi pěkně blbě…Haha a už vidím, ale čínu jak nam staví archy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
7.9.10 21:06

Hele my se na archu stejně nedostanem - jenom prachatý :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
7.9.10 21:09

náhoda? zrovna dneska jsem nad tím dost intenzivně přemýšlela… Upřímně se mě za dva roky ještě nechce umřít :nevim: No a pokud by to tak mělo být tak bych si přála umřít s míma nejblížšíma, napojená na emimino :mrgreen: a hlavně rychle :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
7.9.10 21:09

No to by ani nebyli Američani, aby z toho neudělali apokalypsu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.10 21:10

nebude konec jen se dostanem do jiné dimenze :wink: Májové přesněji napsali, že matička země se už po 3. očistí… já si delám srandu že nebudu muset kupovat dárky :-) pač to vychází na 23.12.? ted si nejsem jistá nak tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová