Konec světa 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1180
7.9.10 21:29

Nevěřím ani v Einsteinovy teorie o časoprostorech apod. Nedává to smysl. Koneckonců, k mé lítosti, mi byl Philadelphský experiment bohužel racionálně vysvětlen, škoda, chvíli jsem na to věřila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
7.9.10 21:31
Agatha píše:
Lady - jasně :mrgreen: :mrgreen: Konzervy to jistí. Musím říct, že už jsem měla fakt chvílema cukání, začít si dělat nějaký zásoby. Ona o tom mluvila tak vážně…no zatím teda nic nemám, nějak jsem to vypustila, ale zas si říkám, kdyby něco, tak budu aspoň trochu připravená…jenže nevím, co se stane, takže je blbost něco připravovat, když se mi to třeba pak zaplaví nebo zasype, že :mrgreen: :mrgreen: No asi to nechám na osudu a budu se snažit děti vychovávat k ekologickému myšlení. Konec konců, v jejich rukou je budoucnost.

Nemáme stejnou kamarádku? Mě jedna doporučovala to samé, dokonce sama nakupuje tyto zásoby 8-o . No já nevím, zas tolik těch peněz nazbyt není, abych tu měla půl století schovanou rejži :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
7.9.10 21:33

a svět bez elektroniky tu fungoval do 18. století a taky to všichni přežili 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
7.9.10 21:37

JO je to tu sranda fakt, mělo to být jako na odlehčení téma a taky uklidnění těch kteří tomu věří, veřejně se přiznám, chvíli jsem věřila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.9.10 21:38

Evi - tohle je pani z Prahy, je jí tak kolem 60 let, moje hooodně vzdálená příbuzná, viděla jsem jí jednou a hned to na mě vybalila…jinak rejži kupuju po 20 kg jasmínovou, vozí mi jí známej z Prahy z trhu :mrgreen: :mrgreen:
A ta tvoje kámoška fakt dělá zásoby? Jako já už to slyšela od víc lidí, nikdo se tím moc neprezentuje, asi jim je to blbý, ale náznaky jsem slyšela…
Teď mám zas brouka v hlavě :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
7.9.10 21:43
Agatha píše:
Evi - tohle je pani z Prahy, je jí tak kolem 60 let, moje hooodně vzdálená příbuzná, viděla jsem jí jednou a hned to na mě vybalila…jinak rejži kupuju po 20 kg jasmínovou, vozí mi jí známej z Prahy z trhu :mrgreen: :mrgreen:
A ta tvoje kámoška fakt dělá zásoby? Jako já už to slyšela od víc lidí, nikdo se tím moc neprezentuje, asi jim je to blbý, ale náznaky jsem slyšela…
Teď mám zas brouka v hlavě :-?

jo, tak ta moje kámoška je mladší, ale dle ní bych se vůbec neřídila, je to bláznivá joggínka, přijde mi trochu hippie a je to přesně ten typ, co věří úplně všemu a řídí se podle toho. Mimochodem, na ten Philadelphskej experiment mě taky přivedla ona a ukázalo se, že šlo o výmysl. A to mě přesvědčovala, že byla na přednášce člověka, který to osobně zažil, já myslím, že můžeme být klidní :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
7.9.10 21:43
LadyRebeka píše:
JO je to tu sranda fakt, mělo to být jako na odlehčení téma a taky uklidnění těch kteří tomu věří, veřejně se přiznám, chvíli jsem věřila :oops:

Si myslim,ze ten stydici smajlik neni na miste.Kdybych tu vybalila,cemu vsemu verim ja,dostala bych sveraci kazajku :mrgreen: :lol: a deset stydicich smajliku :lol:
Takze kazdy at si veri svemu,sle uklidnuju te,ze ze za dva roky budes muset na vanoce pect zase :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
7.9.10 21:45

Any já jsem taková hysterka od porodu, nikdy jsem nehysterčila a byla těžce nad věcí, ale od porodu jsem jak kdybych měla mozek vyždímaný, však někteří tady ví :lol: :lol: :lol:

Any píše:
LadyRebeka píše:
JO je to tu sranda fakt, mělo to být jako na odlehčení téma a taky uklidnění těch kteří tomu věří, veřejně se přiznám, chvíli jsem věřila :oops:
Si myslim,ze ten stydici smajlik neni na miste.Kdybych tu vybalila,cemu vsemu verim ja,dostala bych sveraci kazajku :mrgreen: :lol: a deset stydicich smajliku :lol:
Takze kazdy at si veri svemu,sle uklidnuju te,ze ze za dva roky budes muset na vanoce pect zase :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
7.9.10 21:47

Y2K taky nějak nevyšlo a jaký kolem toho bylo haló :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
7.9.10 21:51

LR,to se srovna :wink:
Ja zas ted pred druhym porodem chtela psat zavet ci dopisy pro sve kluky,aby az budou velci,meli nejakou pamatku na svou drahou matku,ktera skonala pri porodu :lol: :lol: A at uz to bylo na hlavu az moc,bylo to realnejsi nez konec sveta za dva roky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.9.10 21:51
LadyRebeka píše:
Any já jsem taková hysterka od porodu, nikdy jsem nehysterčila a byla těžce nad věcí, ale od porodu jsem jak kdybych měla mozek vyždímaný, však někteří tady ví :lol: :lol: :lol:
konec citace

Tak to je i můj případ. Dřív jsem koukala na horory, válečný filmy, riskovala…no dneska jsem už úplně jiná. Možná proto člověk hodnotí a zvažuje i věci, jako je konec světa v roce 2012. Ale objektivně to zhodnotit nejde, nikdy člověk nebude mít tolik informací, aby se mohl dopracovat k uspokojivé odpovědi.....

Příspěvek upraven 07.09.10 v 21:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
7.9.10 21:52

Nevim zda tato diskuze slouží k pobavení,ale takové informaci snad ani nikdo věřit nemuže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
7.9.10 21:56

agatho a jak si tu rýži budeš vařit? V kotlíku? :wink:
Mě zas dnes popadl děs že někdo otráví všechnu vodu na zemi a je vymalováno, úplně jsem si realně představila jak se lidi rvou v supermarketech o balíky vody a stejně nakonec všichni umřem žízní.. No občas jsme fakt už unavená asi moc :mrgreen: jdu spát :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.9.10 21:59

Video mě moc nepřesvědčilo… Moc tomu nevěřím, že se to stane…

Jinak si říkám, že se holt kdyžtak dáme na zemědělství a stane se z nás autarkická osada - barák nám snad už bude stát, pořídíme ovce, kozy, drůbež, nasadíme brambory, zeleninu a začnem hospodařit :lol: :lol: :lol: Půdu máme, pastviny taky, i kus lesa, tak co :mrgreen:

Kdysi jsem četla Tmu od Ondřeje Neffa (přestala fungovat elektřina jako taková, celý princip) a bylo to docela drsné. I když jsem to teda nedočetla, protože to trochu přehnal s politickým zaměřením celého díla a bylo to nudné. Ale myšlenka dobrá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.9.10 22:05
lacenka píše:
agatho a jak si tu rýži budeš vařit? V kotlíku? :wink:
Mě zas dnes popadl děs že někdo otráví všechnu vodu na zemi a je vymalováno, úplně jsem si realně představila jak se lidi rvou v supermarketech o balíky vody a stejně nakonec všichni umřem žízní.. No občas jsme fakt už unavená asi moc :mrgreen: jdu spát :wink: :lol:

Jasně v kotlíku nad ohněm :mrgreen:

Angu - tak nějak jsem si to představovala, že to dopadne. Prostě budem hospodařit a co si nevypěstujem, nebudem mít. Ale hlavně asi půjde o to, aby se změnili lidi, jejich hodnoty, uvažování. A každý musí začít od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová