Konec světa 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
7.9.10 21:11

Taky jsem o tom už parkrát přemýšlela a jediné k čemu jsem došla je to, že konec světa určitě jednou bude, protože to k tomu spěje: oteplování, katastrofy, války…a planeta nebude asi existovat věčně. Jestli se toho ovšem ještě dožijeme nebo už ne (v což teda doufám) to si netroufám tvrdit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
7.9.10 21:11
S tím napojením si mě rozesmála, upřímně mám jen strach když by se něco mělo dít at netrpí děti. LIz z tou závěti blbost k čemu by mi byla že. Jo a na archu se dostanem zavoláme Johna Cusaca a bude :mrgreen:
lacenka píše:
náhoda? zrovna dneska jsem nad tím dost intenzivně přemýšlela… Upřímně se mě za dva roky ještě nechce umřít :nevim: No a pokud by to tak mělo být tak bych si přála umřít s míma nejblížšíma, napojená na emimino :mrgreen: a hlavně rychle :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
7.9.10 21:12

Vychází to na 21.12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
7.9.10 21:16

Takovejch tu už bylo, ale kdyby, tak bysme měli už konečně klid a politici by si už nemuseli vymejšlet jak nás okrádat/rozkrádat stát a znepříjemňovat nám život, ale to by byla moc hezká pohádka, takže za sebe - já tomu nevěřim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.9.10 21:17

Holky, já bych to tak nepodceňovala. Jedna naše příbuzná taky tak trochu věští, co předpověděla se vyplnilo, tak ta říkala, že něco bude, ne jako že zanikne svět, ale prostě příroda se bude asi víc a víc bránit. Něco jako svět bez elektriky a moderních vymožeností a pod. Říkala mi, ať si uděláme zásoby rýže, obilí, konzervy, oblečení........no já tedy nevím, ale na každém šprochu pravdy trochu. Stačí mi, když se podívám kolem sebe, těch pohrom a katastrof, povodní, sucha, tání ledovců…A taky myslím, že není podstatné, jestli to bude 2011 nebo 2020. K něčemu se podle mě schyluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.9.10 21:19

Blbost, konců světa už mělo nastat a zatím prd :twisted: Spíš se obávám jadernejch zbraní, má je kdejakej pošuk, stačí mu trošku rupnout v kuli a jsme v pérdeli pane hrábě :mrgreen: A může to bejt klidně zítra :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
7.9.10 21:21

Tak rozhodně si nemyslím, že bude konec světa, v tom smyslu, že všichni umřeme, to je pochopitelně kravina. Ale jsem přesvědčená o tom, že vzhledem k tomu, že se mění postavení planet, může dojít k tomu, že se něco málo stane… Sama bych to viděla spíš na to, že v důsledku té změny postavení dojde ke změně energie a to povede k tomu, že si lidstvo spíš uvědomí, že to, co je pro ně převážně momentálně nejdůležitější, jako peníze, moc, nesnášenlivost, absolutně žádná tolerance, nemá žádnou cenu a důležitý jsou úplně jiný věci… V tom bych viděla ten „konec“ toho , co je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
7.9.10 21:23

Agatho takže nazbírat konzervy jo? Nakoupit svíčky, asi nepůjde proud teda. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
7.9.10 21:24

A co teprv,ze ma byt 3.svetova uz tento rok na podzim? :wink: :lol: ..Se tady „strachujete“ za dva roky a ani nevite,ze uz za dva mesice pic a cela Evropa je v troskach,o CR ani nemluve :lol: /predpoved Vangy a Nostradama/..
Ac verim ruznym vecem,z tohdle si delame doma legraci,sem tam si reknem,kam pujdem,kdyz to ma postihnout celou severni polokouli/sve misto uz mame vybrane na Novem Zelandu-ale nejezdete tam vsichni,at se vlezem :lol: /
Co se tyce proroctvi na prosinec 2012,tak rozhodne konec sveta neocekavam,maximalne nejaky posun,ci zmenu,kterou normal lidi ani nepostrehnou,proste po 21.prosinci bude 22.a pak vanoce a darecky 8-) .Kalendar nemohl byt psany do nekonecna a co snad by mel byt dokonce i pase,protoze tam byl nejaky posun dnu,takze ten rok uz jsme vlastne prekonali..nevim,rozhodne za dva roky se zemrit nechystam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
7.9.10 21:25

nevěřím, že bude konec světa. Prej má bejt, ale za nějakej 2 - 3tis. let. Ten Mayský kalendář prý končí v to datum, protože snad vymřeli a dál ho neměl kdo psát.
Co se týče Sybil, Nosterdamů apod. , tak pokud je mi známo, zrovna podle Nosterdama už ten konec měl několikrát nastat. A v neposlední řadě, nevíme, jestli tito věštci vůbec existovali, třeba to jsou jen mystické postavy.

Co se týče přírodních katastrof, oteplování, ochlazování, zemětřesení, povodní aj., když zabrouzdáte po historii, všechno už tu několikrát bylo. Klima se střídá, nejdřív bylo teplo, středověk byl zase chladný, teď je zase teplo. Země podle mě funguje jako všechno ostatní, unavuje se a regeneruje se. Války se vedou taky odjakživa. Jednou to skončí, ale věřím, že tak brzo to nebude :wink:

Příspěvek upraven 07.09.10 v 21:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
7.9.10 21:25

Ahoj, taky si myslím, že je to kravina.
Viděla jsem spousta filmů - Nostradáma, americkou blbost o konci světa v roce 2012 a i film, jak to je podle Májů. Každý z těch filmů má jiný příběh, ale všechny mají stajné datum konce světa a to, že planeta znasne a lidstvo vymře. :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.9.10 21:27

Lady - jasně :mrgreen: :mrgreen: Konzervy to jistí. Musím říct, že už jsem měla fakt chvílema cukání, začít si dělat nějaký zásoby. Ona o tom mluvila tak vážně…no zatím teda nic nemám, nějak jsem to vypustila, ale zas si říkám, kdyby něco, tak budu aspoň trochu připravená…jenže nevím, co se stane, takže je blbost něco připravovat, když se mi to třeba pak zaplaví nebo zasype, že :mrgreen: :mrgreen: No asi to nechám na osudu a budu se snažit děti vychovávat k ekologickému myšlení. Konec konců, v jejich rukou je budoucnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
7.9.10 21:29

Dejte pokoj s takovejma bludama :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026

Kez by to bylo jak pise Shilenka.Ale pochybuju,ze za pouhe dva roky dostane lidstvo rozum :-? Uvedomeni lidstava co je na svete nejdulezitejsi je SCI-FI a zalezitost tak 10 000let..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180

Nevěřím ani v Einsteinovy teorie o časoprostorech apod. Nedává to smysl. Koneckonců, k mé lítosti, mi byl Philadelphský experiment bohužel racionálně vysvětlen, škoda, chvíli jsem na to věřila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová