Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Any píše:Angua píše:
No vidím, že to máme vymyšlenéTeď hlavně aby to s tím koncem světa klaplo
Jo,to klapne
Mejte se a krasne nekatastroficke sny,a kdyz ne,tak ja vam dalsi datum za to zorane pole reknu
No počkej, ale když nebude konec světa, tak orat nebudem ![]()
Už se mi taky zavírají víka ![]()
jitka 11 píše:
To už psali, že v roce 1999 bude konec světa- podle Nostradama, nevěřím tomu- blbost.
Koukám, že jsem včera šla spát dřív než jsme si vymyslela plán přežití..
Tak dobře - já se budu živit vyprávěním za dlouhých zimních večerů - jak to tenkrát bylo před koncem světa a co psaly ženský na emiminu ![]()
Taxa bude - moci se ohřát, nějaká ta vejce a trochu petroleje.. ![]()
Angua píše:
Video mě moc nepřesvědčilo… Moc tomu nevěřím, že se to stane…Jinak si říkám, že se holt kdyžtak dáme na zemědělství a stane se z nás autarkická osada - barák nám snad už bude stát, pořídíme ovce, kozy, drůbež, nasadíme brambory, zeleninu a začnem hospodařit
Kdysi jsem četla Tmu od Ondřeje Neffa (přestala fungovat elektřina jako taková, celý princip) a bylo to docela drsné. I když jsem to teda nedočetla, protože to trochu přehnal s politickým zaměřením celého díla a bylo to nudné. Ale myšlenka dobrá…![]()
![]()
Půdu máme, pastviny taky, i kus lesa, tak co
já myslela IKDYŽ JSEM TO TEDY NEDOČETLA, PROTOŽE VYPLI ELEKTRIKU ![]()
verunkamandarinka píše:Angua píše:já myslela IKDYŽ JSEM TO TEDY NEDOČETLA, PROTOŽE VYPLI ELEKTRIKU
Video mě moc nepřesvědčilo… Moc tomu nevěřím, že se to stane…Jinak si říkám, že se holt kdyžtak dáme na zemědělství a stane se z nás autarkická osada - barák nám snad už bude stát, pořídíme ovce, kozy, drůbež, nasadíme brambory, zeleninu a začnem hospodařit
Kdysi jsem četla Tmu od Ondřeje Neffa (přestala fungovat elektřina jako taková, celý princip) a bylo to docela drsné. I když jsem to teda nedočetla, protože to trochu přehnal s politickým zaměřením celého díla a bylo to nudné. Ale myšlenka dobrá…![]()
![]()
Půdu máme, pastviny taky, i kus lesa, tak co
Tak to naštěstí ne, to bych se bála ![]()
Holky, neviděly jste někdo Knihu přežití s Denzelem Washingtonem? Tam je dobrá myšlenka v tom, že lidi měli (před katastrofou) víc, než potřebovali. A pak se vraždili kvůli troše vody, pití, šamponu na vlasy nebo jelenímu loji. To bych asi radši umřela, než pak žít (přežívat) v takových podmínkách.. ![]()
Jinak taky nevěřím, že konec světa nastane.
Ale určitě budu při tomto datu nervozni, co kdyby.. ![]()
nevěřím na to a i kdyby,tak nemá se cenu tím trápit,protože to stejně nezměníme!Jen se budeme zbytečně stresovat.Já jsem momentálně těhotná v 15-tém týdnu a doma dvě děti tak opravdu toto radši neřeším,protože by jsem se asi zbláznila.Myslím,že radovat se z toho co máme doma je účinější!
Konec nebude asi před pár měsíci, mě silně oblbla tato zpráva, měla jsem z toho depky a snažila jsem se to nějak překonat…proto jsem přestala číst to neuvěřitelný množství hloupejch stránek, které přímo sálají strachem a zastrašováním lidí. Uvědomte si kolik peněz se točí kolem této spekulace jenom konec roku 2000 vydělal několik miliard dolarů…Majové vás straší protože je to dávno zaniklá skupina ne moc úspěšných lidí a pro člověka je to tajemno. Váš strach využívají sekty a různý příživky, nebojte se o svoje děti o milence o manželi o rodinu. Opravdu je to jen jeden z mnoha. Věřili byste, že první konec měl být už v roce 900…jestli se bojíte různých vesmírných katastrof podívejte se na stránky NASA nebo české astronomické společnosti, jsou to studovaní lidé, kteří znají vesmír, kteří nejsou ovlivněni tou spoustou spekulací kolem toho na http://www.astro.cz/rady/2012/ opravdu až si toto přečtete budete věřit, že je to jen snůška lží. A doporučuju poslechnout si záznam přednášky Českého klubu skeptků Sisyfos http://www.sysifos.cz/…915-Kysa.mp3 až si toto poslechnete uvědomíte si, co všechno nás podvědomě ovlivňuje a že jsou na světě důležitější věci než se trápit koncem světa.. ![]()