Konec světa 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12735
7.9.10 22:06

Haha ted si asi někdo řekne že jsem magor, ale budem jak doktorka quinova :mrgreen: vrátíme se do doby petrolejek a placení domácími marmeládami. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
7.9.10 22:11
LadyRebeka píše:
Haha ted si asi někdo řekne že jsem magor, ale budem jak doktorka quinova :mrgreen: vrátíme se do doby petrolejek a placení domácími marmeládami. :lol:

I ty romantiku jeden :lol: :lol: /ja romantik nejsem,ale pro petrolejky hlasuju :mrgreen: /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
7.9.10 22:12
Pochybuju o tom proudu, jelikož je člověk nezmar a vymýšlí kraviny do aleluja, takže by se asi musela stratit ropa atd aby nebyl nějaký ten proud. :lol:
Any píše:
LadyRebeka píše:
Haha ted si asi někdo řekne že jsem magor, ale budem jak doktorka quinova :mrgreen: vrátíme se do doby petrolejek a placení domácími marmeládami. :lol:
I ty romantiku jeden :lol: :lol: /ja romantik nejsem,ale pro petrolejky hlasuju :mrgreen: /
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
7.9.10 22:15
Mišuna píše:
Já mám sci-fi a fantasy ráda a na té úrovni se o 2012 jsem ochotná bavit. :lol:
Co se týče pro mě uvěřitelných fakt, tak tady
:palec: No nerikala jsem to?Ze uz jsme to propasli :-P :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
7.9.10 22:16
LadyRebeka píše:
Pochybuju o tom proudu, jelikož je člověk nezmar a vymýšlí kraviny do aleluja, takže by se asi musela stratit ropa atd aby nebyl nějaký ten proud. :lol:
Any píše:
LadyRebeka píše:
I ty romantiku jeden :lol: :lol: /ja romantik nejsem,ale pro petrolejky hlasuju :mrgreen: /

No ja o tom rozhodne pochybuju taky :lol: ,ale petrolejky se mi fakt libi :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.9.10 22:18
Jo
Any píše:
LadyRebeka píše:

Jo romantika.....makačka by to byla. :mrgreen: Spoustu už jsme toho zapomněli, jsme zhýčkaní a pohodlní. Ale zas bychom třeba začali jinak myslet.....
A ropa stejně brzy dojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.9.10 22:24

My máme ve stodole ještě starý pluh :mrgreen: Budem zazobanci. Zbohatlíci z okolí, co teď mají vily a 4 auta, budou k nám chodit hrabat prstíčkem :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
7.9.10 22:28

Kurna..a ja nemam ani pluh,petrolejku a ani vilu a ctyri auta..tak ja nebudu ani moct chodit hrabat prstickem k oracum… :lol: :lol: .Tak co ja budu delat?? /mozna budu vestit a predpovim dalsi konec sveta a reknu ho tem,kteri mi daj petrolejku ci mi neco vypestuji :dance: :lol: /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.9.10 22:28
Angua píše:
My máme ve stodole ještě starý pluh :mrgreen: Budem zazobanci. Zbohatlíci z okolí, co teď mají vily a 4 auta, budou k nám chodit hrabat prstíčkem :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.9.10 22:29
Any píše:
Kurna..a ja nemam ani pluh,petrolejku a ani vilu a ctyri auta..tak ja nebudu ani moct chodit hrabat prstickem k oracum… :lol: :lol: .Tak co ja budu delat?? /mozna budu vestit a predpovim dalsi konec sveta a reknu ho tem,kteri mi daj petrolejku ci mi neco vypestuji :dance: :lol: /

Tomu říkám plán :mrgreen: Ty budeš asi střední třída :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.9.10 22:30

A já budu pomáhat rodit děti, jako dula, tak já budu mít taky o práci postaráno. Občas dostanu nějakou tu marmošku, chleba nebo jabko, možná i kousek masa, když budou třeba dvojčata… :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.9.10 22:33

No vidím, že to máme vymyšlené :mrgreen: Teď hlavně aby to s tím koncem světa klaplo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.9.10 22:35
Angua píše:
No vidím, že to máme vymyšlené :mrgreen: Teď hlavně aby to s tím koncem světa klaplo :lol:

Jj, budem doufat :mrgreen:
Tak já jdu chrustit, jsem se dobře pobavila. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
7.9.10 22:37
Agatha píše:
A já budu pomáhat rodit děti, jako dula, tak já budu mít taky o práci postaráno. Občas dostanu nějakou tu marmošku, chleba nebo jabko, možná i kousek masa, když budou třeba dvojčata… :dance: :mrgreen:

Taky supr plan :palec: ,jen aby se tu po konci sveta nezacali rodit misto deti chobotnicky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
7.9.10 22:40
Angua píše:
No vidím, že to máme vymyšlené :mrgreen: Teď hlavně aby to s tím koncem světa klaplo :lol:

Jo,to klapne :mrgreen: ,a kdyz ne,tak ja vam dalsi datum za to zorane pole reknu :mrgreen:

Mejte se a krasne nekatastroficke sny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová