Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Haha ted si asi někdo řekne že jsem magor, ale budem jak doktorka quinova
vrátíme se do doby petrolejek a placení domácími marmeládami. ![]()
LadyRebeka píše:
Haha ted si asi někdo řekne že jsem magor, ale budem jak doktorka quinovavrátíme se do doby petrolejek a placení domácími marmeládami.
I ty romantiku jeden
/ja romantik nejsem,ale pro petrolejky hlasuju
/
Any píše:LadyRebeka píše:I ty romantiku jeden
Haha ted si asi někdo řekne že jsem magor, ale budem jak doktorka quinovavrátíme se do doby petrolejek a placení domácími marmeládami.
![]()
/
Mišuna píše:
Já mám sci-fi a fantasy ráda a na té úrovni se o 2012 jsem ochotná bavit.
Co se týče pro mě uvěřitelných fakt, tak tady
LadyRebeka píše:
Pochybuju o tom proudu, jelikož je člověk nezmar a vymýšlí kraviny do aleluja, takže by se asi musela stratit ropa atd aby nebyl nějaký ten proud.
![]()
/
No ja o tom rozhodne pochybuju taky
,ale petrolejky se mi fakt libi
![]()
![]()
/
Jo romantika.....makačka by to byla.
Spoustu už jsme toho zapomněli, jsme zhýčkaní a pohodlní. Ale zas bychom třeba začali jinak myslet.....
A ropa stejně brzy dojde.
My máme ve stodole ještě starý pluh
Budem zazobanci. Zbohatlíci z okolí, co teď mají vily a 4 auta, budou k nám chodit hrabat prstíčkem
![]()
Kurna..a ja nemam ani pluh,petrolejku a ani vilu a ctyri auta..tak ja nebudu ani moct chodit hrabat prstickem k oracum…
.Tak co ja budu delat?? /mozna budu vestit a predpovim dalsi konec sveta a reknu ho tem,kteri mi daj petrolejku ci mi neco vypestuji
/
Angua píše:
My máme ve stodole ještě starý pluhBudem zazobanci. Zbohatlíci z okolí, co teď mají vily a 4 auta, budou k nám chodit hrabat prstíčkem
![]()
![]()
Any píše:
Kurna..a ja nemam ani pluh,petrolejku a ani vilu a ctyri auta..tak ja nebudu ani moct chodit hrabat prstickem k oracum…![]()
.Tak co ja budu delat?? /mozna budu vestit a predpovim dalsi konec sveta a reknu ho tem,kteri mi daj petrolejku ci mi neco vypestuji
![]()
/
Tomu říkám plán
Ty budeš asi střední třída ![]()
A já budu pomáhat rodit děti, jako dula, tak já budu mít taky o práci postaráno. Občas dostanu nějakou tu marmošku, chleba nebo jabko, možná i kousek masa, když budou třeba dvojčata…
![]()
No vidím, že to máme vymyšlené
Teď hlavně aby to s tím koncem světa klaplo ![]()
Angua píše:
No vidím, že to máme vymyšlenéTeď hlavně aby to s tím koncem světa klaplo
Jj, budem doufat ![]()
Tak já jdu chrustit, jsem se dobře pobavila. ![]()
Agatha píše:
A já budu pomáhat rodit děti, jako dula, tak já budu mít taky o práci postaráno. Občas dostanu nějakou tu marmošku, chleba nebo jabko, možná i kousek masa, když budou třeba dvojčata…![]()
Taky supr plan
,jen aby se tu po konci sveta nezacali rodit misto deti chobotnicky
![]()
Angua píše:
No vidím, že to máme vymyšlenéTeď hlavně aby to s tím koncem světa klaplo
Jo,to klapne
,a kdyz ne,tak ja vam dalsi datum za to zorane pole reknu ![]()
Mejte se a krasne nekatastroficke sny ![]()