Jak odnaučit uspávání v perinc

434
30.8.19 19:53

A co zkusit zabalit, zavinout jen do pleny? Naheho…Najdi si pevne zavinuti na google. Me dcera spala zavinuta do pul roku, pak jsem to delala tak, ze jsem v zavinovacce polozila do postylky, houpala jakoby v te postylce sem a tam, aby to bylo podobne jako pri nošení a kdyz usla, tak jsem ji odepla a rozvinula (v postylce, neprendavat, jen odvinout)..to ji nevadilo. Jeste mi kdysi radila kamaradka oblozit plysakama, nebo kojicim polstarem, mozna by to pomohlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7112
30.8.19 19:58

@NatyKli balte do pleny, jinak jsem loni v tom parném létě syna balila do perově peřinky a nijak se nepotil, tak třeba zkusit tu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
30.8.19 20:03

Pevné zavinutí v letní zavinovacce nebo hacka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
30.8.19 20:16

Vzdyt horka vikendem konci🤔 😁 spaci pytel bez rukavu treba. Ja jak uz nekdo pise, zavinovacku pak rozvazu. Ale v noci x krat otacim, po kojeni, bo si propoti pod hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24275
30.8.19 20:24

Zkuste látkovou plenu větších rozměrů 120 na 120. Já měla od Lodgeru, jsou přímo na zavinovaní a postupně bych tu plenu uvolňovala. Když to nepůjde tak bych vyniká jen v plence do té velké pleny a on se postupně sám tohle odnaučí. My syna taky pevně zavinovali. Budil se ručičkami a jednoho dne prostě zavinout nechtěl. Bylo to tedy už kolem třetího měsíce. Já uspávala taky v náručí. Pak jsem ho naučila usínat v postýlce, seděla jsem vedle něj a když zaplakal tak jsem pochovala, jak se uklidnil tak jsem do vrátila. Takto usínal krásně. Teď je mu sedm měsíců a vyžaduje usínat u mě a u toho leží na boku. Celkově se začal hýbat ve spaní takže je vše zase jinak :lol: :zed: :lol: kdyžtak koukněte na uspávání podle Karpa tam se vše dočtete ohledně zavinovaní. My když jsme přestali zavinovat začali jsme používat bílý šum a teď už ho třeba vůbec nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
30.8.19 20:39

Zavinout do pleny, jsou na to dokonce i nějaké návody. Já tedy prostě trojúhelník prehla na jednu stranu, pak na druhou a zasunula lehce pod tělíčko. Postupně se v noci vymanil, ale již neprobudil, postupem času už nepotřeboval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí