Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Miska170 píše:
Ahoj, můj problém je ten, že nejspíš nejsem schopná odpustit přítelovi vše co s mezi námi stalo. Narodila se nám holčička a náš vztah se zhoršil přítel si nevšímal ani malé ani mně chodil radši pořád do práce, ze začázku jsem ho chápla že je to něco nového a těžkého že s enáš život změnil jenže pak začal spávat sám aby se vyspal do práce, to sem taky chápala ale došlo to až tak že jsme spali odděleně každý den on hrál hry a já byla s malou tak sme s ezačali hádat a když bylo malé 5 měsíců tak nás nechal u melho otce s tím že si potřebuje odpočinout, mě to přišlo jako něco co se nedá přijmout že si chce odpočinout od nás no tak si našel známost s kterou to pak ukončil vrátil se k nám byly jsme spolu rok, ale bylo to ještě horší než předtím nic si neuvědomoval a lítal s kamarády a vlastně rodina ho nezajímala tak sem to už musela ukončit protože jsem to nezvládala. On se vrátil druhý den po rozchodu za předešlou známostí a já si našla “kamaráda” s kterým sem se bavila a stýkala a zapomínala na přítele a bylo mi vázně fajn. Po tom co to zjistil přítel že mám “kamaráda” vyhodil mnem s malou z bytu a nastehoval do bytutu svou známost stím že jí pomaha ze nema kde bydlet. Po 4 měsících se mu stala nehoda ja mu napsla a chtela sem vědět jak an tom všem je a tak to začalo že si vše uvědomil že mel jen nas a ze byl blbej a tak ja se tedy vratila stim ze chci rodinu jenze ted je to snad jeste horší on se tedy opravdu změnil zacal se starat me si vsimat a tak vse co jsem predtim chtela jenze mi kazdy den nadhazuje tu moji zanmost a tak dále a ja si zacinam uvedomovat ze ho nemiluji ale nechci zníčit rodinu chci aby mala měla tatu u sebe a nedokazu se posunout dál abych mi dokazala odpustit a udělat si k němu znovu cestu a milovat ho.. omlouvám se za sloh jen mě zajímá jestli jste to taky některá nezažila a nemáte zkušenosti..:)
Pro Krista, to je něco strašnýho. Co to máš doma za individuum. Můj názor je takový, že malá ocení pevné zázemí s milujícím rodičem než hysterické záchvaty a hádky rodičů, jejich další partnery atd. Mysli na to dítě. Tvůj chlap je de…
Promin, ale ty nemas co odpoustet pritelovi, ale hlavne sobe, protoze jsi neskutecne naivni a vubec si nevazis sebe samotne.
Pokud ti vadí dotyky, myslím si, že už se to nedá změnit, mluvím z vlastní zkušenosti, ztratila jsem tak dva roky života a nic se nezlepšilo. A pokud ses cítila lépe sama než s nim, to je asi druhé vážné znamení. Vím, že pokud je ve hře dítě, je to na velké zvážení, protože pravý táta je jen jeden. Nechte se vést intuicí a tím jak se cítíš, nelámej to přes koleno hned, dej tomu ještě čas, některý z pocitů zesílí a dle toho jaký pocit to byl, tak se rozhodni ❤️️