Jak otěhotnět?

19
14.8.11 19:39

jak otěhotnět

Ahojky,chtěla bych se zeptat jestly tady někdo má radu jak otěhotnět z přitelem se už 3roky snažíme o početí maleho :-( ale marně :-( už jsem snad skoušela všechno kdo co mi řekl :-( jako je po styku davat nohy do vzduchu,stojky..atd..ale pořad nic.A tak se vás tady ptám jestli pak nemáte někdo jěště nějakou radu jak nato :evil: už jsem opravdu zoufala a pořad musim nato myslet…děkuji moc všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27305
14.8.11 19:43
Petra75 píše:
Ahojky,chtěla bych se zeptat jestly tady někdo má radu jak otěhotnět z přitelem se už 3roky snažíme o početí maleho :-( ale marně :-( už jsem snad skoušela všechno kdo co mi řekl :-( jako je po styku davat nohy do vzduchu,stojky..atd..ale pořad nic.A tak se vás tady ptám jestli pak nemáte někdo jěště nějakou radu jak nato :evil: už jsem opravdu zoufala a pořad musim nato myslet…děkuji moc všem

3 roky??? Už před dvěma lety jste něli naklusat oba k dr. Takto se můžete snažit třeba deset let a nic. Tři roky je dlouhá doba, takže to vypadá na zdravotní problém, který snažením nevyřešíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
14.8.11 19:52

děkuji za radu,ale už se chystáme na spermiogram ,řekl mi to gynekolog že já jsem vpořádku a tak by měl jíd přitel :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
14.8.11 20:05
Petra75 píše:
děkuji za radu,ale už se chystáme na spermiogram ,řekl mi to gynekolog že já jsem vpořádku a tak by měl jíd přitel :-(

a jak se na to tváří? Někteří chlapi to nesou těžce. my jsme šli k dr. po roce a dvou měsících a výsledek byl téměř neplodný manžel a umělé oplodnění. A to jsem ho musela měsíc přemlouvat ke spermiogramu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.8.11 21:10

A víš kdy máš ovulaci? Cítíš to na sobě, nebo měříš bt, nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
14.8.11 21:13

A ty jsi byla na laparoskopii nebo prostříknutí vejcovodů, že ti Dr. řekl, že jsi v pořádku? Pokud vím, tak nejdřív se dělá hormonální profil a spermiogram a pak se posílá na laparoskopii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13884
14.8.11 21:21

Měli byste jít do CARu, gynekolog toho na tobě moc nenajde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
14.8.11 21:40
jowana píše:
A ty jsi byla na laparoskopii nebo prostříknutí vejcovodů, že ti Dr. řekl, že jsi v pořádku? Pokud vím, tak nejdřív se dělá hormonální profil a spermiogram a pak se posílá na laparoskopii.

A ještě imuno,můžeš mít alergii na sperma atd..Gyndař vůbec nepozná,že jsi v pořádku,je to jen jeho pocit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
15.8.11 09:25

no pravě nebyla jsem na ničem on mi řekl,že nejdřív musi jid přitel na spermiogram a apak že mě teprve posle na lapadoskopii a na všechna vysetreni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
15.8.11 09:26

no nebyla on mě nikam nechce poslat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
15.8.11 09:28

no tak zezacatku se mu moc nechtelo ale ted už vidi že to ani jinak nejde,musi jid protoze mu nic nezbyva gyndar mi sice rekl ze jsem v poradku ale jak to muze poznat že když jsem nebyla na zadnem vysetreni a tak pujdeme na spermiogram a tam se uvidi a pak se bude neco dit pry semnou no…a vy jste byli na umelim oplodneni??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
15.8.11 10:59

no říká se že je lepší začít u chlapa,že je to jednodušší a až pak se zkoumá žena nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
15.8.11 11:36

Petra75 - gyndař pozná kulový a ani nikam neodesílá, leda může doporučit CAR (= Centrum asistované reprodukce). Ale být na vašem místě, zavolám do nějakého CARu sama a objednám se na konzultaci a pořádné vyšetření.
Hlavně si myslím, že jste prošvihli spoustu času a měli jste to řešit dávno dávno… Můžu se zeptat, kolik je vám oběma let?

Bajca - ano, chlap chodí první, bo je to jediné, co ho čeká. Mně tedy tehdy v jeden den zároveň udělali podrobný ultrazvuk vaječníků, dělohy, apod. a pokoušeli zjistit ovulaci (schválně nás objednali podle mé menstruace na předpokládaný střed cyklu, aby viděli, jak to vypadá). No a vzhledem k tomu katastrofálnímu manželově výsledku jsem já už pak nikam nešla, protože to bylo zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13884
15.8.11 11:56

Petro nevím odkud jsi, ale do CARu se objednat můžeš sama, gyndr. k tomu nepotřebuješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
15.8.11 12:03
Petra75 píše:
no tak zezacatku se mu moc nechtelo ale ted už vidi že to ani jinak nejde,musi jid protoze mu nic nezbyva gyndar mi sice rekl ze jsem v poradku ale jak to muze poznat že když jsem nebyla na zadnem vysetreni a tak pujdeme na spermiogram a tam se uvidi a pak se bude neco dit pry semnou no…a vy jste byli na umelim oplodneni??

A jen tak mimochodem ze spermia se sice pozná kolik má spermií a kolik čilejch a mrtvejch. Ale to kolik ma z těch živejch morfologicky vadnou hlavu,tělo nebo ocásek pozná zase jen imuno.Takže i ten spg,pokud bude mít vadný spermie nevypovídá o ničem..Mužou mu říct,že má plno živých rychlých spermií ale přitom můžou být k prdu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí