Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky nevíte jak si ověřit jestli konkrétní nadace opravdu existuje nebo je to podvod? Existuje někde seznam nadací nebo něco podobného? Díky
@anickadomnik u nás je toto http://www.zoznam.sk/…vky/Nadacie/
@ekira5 tohle jsem na českém seznamu taky našla, bohužel nadaci kterou hledám jsem tam nenašla, ani nikde jinde na netu, mám podezření že je to podvod a nevím kde si to můžu spolehlivě ověřit
Každá nadace i nadační fond musí být zapsány v Rejstříku nadací a nadačních fondů. Můžeš ověřit přes něj, existuje i na webu.
@Amora píše:
Každá nadace i nadační fond musí být zapsány v Rejstříku nadací a nadačních fondů. Můžeš ověřit přes něj, existuje i na webu.
tam jsem taky nenašla, ale díky za radu
@vin nic asi je na čase modifikovat otázku, kam se obrátit pokud mám podezření že někdo vybírá peníze jménem neexistující nadace?
@ekira5 já právě vůbec nemám tušení jestli rovnou na policii nebo někam jinam
![]()
@anickadomnik zavolať na políciu a spýtať sa? netuším, ja peniaze nikomu nedávam, aj by som dala stihnem minúť skôr ako niekoho stretnem ![]()
@ekira5 pokud v brzké době nic nevymyslím tak tam zavolám, vrtá mi to hlavou už několik týdnů a fakt mě seránkuje když vidím jak mraky lidí přispívají na podvod (tedy alespoň podle mě)
@anickadomnik píše:
@ekira5 pokud v brzké době nic nevymyslím tak tam zavolám, vrtá mi to hlavou už několik týdnů a fakt mě seránkuje když vidím jak mraky lidí přispívají na podvod (tedy alespoň podle mě)
ako to dopadlo?