Česká pošta - balík nikde

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8996
18.1.15 22:40

Česká pošta - balík nikde

Ahoj všichni. Tak jsem se dnes dozvěděla, že balík který můj bývalý poslal jako obyčejný balík, nedorazil na místo určení. Mně se také nevrátil. Můžu s tím něco dělat? Podací číslo nemám - mám jen doklad o zaplacení za podání balíku a na něm je ještě navíc napsáno, že se nejedná o doklad, že byl balík převzat Českou poštou. Nevěřím tomu, že se mohl jen tak ztratit. Mám šanci ho ještě najít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101531
18.1.15 22:43

@Lynette A proč nevěříš, že by se mohl ztratit, když byl poslán obyčejně? Ztrácí se i doporučené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
18.1.15 22:43

Obyčejný balík nikde nenajdete. Finančně nevyjde o moc lépe než doporučený, fakt mi nejde na rozum, proč to tak někdo posílá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
18.1.15 22:45

Ztrácí se balíky běžně, šance je malá. a proč by se měl vracet tobě když odesilatel byl tvůj bývalý? a proč bys měla mít doklad o poslání?

Jinak podle toho dokladu by měli na podací poště umět dohledat číslo podání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
18.1.15 22:46

Mě poslali fotky od fotografa před Vánocema obyčejně. Ještě je nemám a tuším, že je nikdy neuvidím.. Musí mi je poslat znovu…

• Citovat
  • Upravit
66799
18.1.15 22:47
@LuciElle174 píše:
Mě poslali fotky od fotografa před Vánocema obyčejně. Ještě je nemám a tuším, že je nikdy neuvidím.. Musí mi je poslat znovu...

To jen v případě, že sis způsob doručení nevybrala sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
18.1.15 22:48

Co je to obyčejný balík? to už přece neexistuje. je cenný balík, nebo b. do roky, nebo na poštu a EMS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
18.1.15 22:49
@blecha72 píše:
To jen v případě, že sis způsob doručení nevybrala sama.

Nevybrala, dávala jsem osobně 50kč na doručení, protože do toho města dlouhou dobu nepojedu, byly to Vánoční fotky. Takže když jsem se před 2 týdny ptala kde jsou fotky, že byly slíbeny do Vánoc, tak mi bylo řečeno že je odesílali 7.12. a mě za měsíc nic nepřišlo, takže je dali znovu vytisknout a v pátek posílali teď už doporučeně.

• Citovat
  • Upravit
66799
@jakanas píše:
Co je to obyčejný balík? to už přece neexistuje. je cenný balík, nebo b. do roky, nebo na poštu a EMS

https://www.ceskaposta.cz/…ycejny-balik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
@jakanas píše:
Co je to obyčejný balík? to už přece neexistuje. je cenný balík, nebo b. do roky, nebo na poštu a EMS

Obyčejný balík je bez podacího lístku..

• Citovat
  • Upravit
101531
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799

@LuciElle174 pak ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
18.1.15 22:50

@blecha72 Já než se tam doklikám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
18.1.15 22:51
@j.a.n.i1 píše:
@blecha72 Já než se tam doklikám…

jednou já a jednou ty, to mě baví :mrgreen: Akorát, že dotyčný se jinde prezentoval jako zkušený prodejce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
18.1.15 22:57

Tý jo tato hrůza ještě funguje? A proč by někdo posílal fotky jako obyč. balík za 52 kč když může poslat doporučenou zásilku za 37 kč? to nedává smysl.

A hele blecho nerej. Já posílám přes online podání a tam samozřejmě tyto balíky již prezentovány nejsou. A když si nechám v poštovní kalkulačce spočítat balík tak mi ho to taky nenabídne. produkt obyčbylík je tedyvhodný pouze na věci které už nepotřebuješ a je ti jedno jestli dojdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová