Česká pošta - balík nikde

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8996
18.1.15 22:59
@jakanas píše:
Ztrácí se balíky běžně, šance je malá. a proč by se měl vracet tobě když odesilatel byl tvůj bývalý? a proč bys měla mít doklad o poslání?Jinak podle toho dokladu by měli na podací poště umět dohledat číslo podání.

Protože bývalý s ním šel na poštu a poslal ho jako obyčejný protože je blbec - proto je to můj bývalý. Ovšem balík byl ode mě a tak jsem tam jako odesílatel uvedena já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
18.1.15 22:59

A o čem je teda toto téma? pošta ztratila balík který nezaručuje doručit a výrobce fotek ti je již poslal znova.
Takže o co jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
18.1.15 23:00
@jakanas píše:
A o čem je teda toto téma? pošta ztratila balík který nezaručuje doručit a výrobce fotek ti je již poslal znova.
Takže o co jde?

já tomu nerozumím, ale to je jedno dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
18.1.15 23:02
@jakanas píše:
Takže o co jde?

No, akorát, že to o fotkách psal někdo jiný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
18.1.15 23:02
@jakanas píše:
Takže o co jde?

To nepsala zakladatelka, ale já ;)

• Citovat
  • Upravit
101531
18.1.15 23:03
@Lynette píše:
Protože bývalý s ním šel na poštu a poslal ho jako obyčejný protože je blbec - proto je to můj bývalý. Ovšem balík byl ode mě a tak jsem tam jako odesílatel uvedena já.

S tím bohužel už nic nenaděláš, ani s jedním, ani s druhým…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
8.12.17 20:27

Balík nikde..

Zdravím, chtěla bych se jen zeptat zda teď ve vánočním období nemá taky někdo podobný problém :think:.

27.11. e-shop podal balík do pražské pošty

Do dnešního dne mi ten balík nedorazil…je to více jak týden a pořád trčí v té pražské pobočce. Přišla mi jen ta SMS toho 27.11. se sledovacím číslem.

Myslíte, že s balíkem můžu ještě počítat nebo ho někde ztratili? Mám tam vánoční dárek, takže mě to celkem zneklidňuje…Volala jsem na tu infolinku snad milionkrát a nikdo to nebere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
8.12.17 20:30

@neria55 Mě leží balík někde v Praze týden. Zatímjim dávám čas. Co třeba zkusit zavolat na tu pobočku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15416
8.12.17 20:32

Mě taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58832
8.12.17 20:32

@neria55 mě takhle ležel balík v Praze týden a po týdnu se tam objevilo, že je v Ostravě 8o Přitom bydlíme asi 40km od Prahy. Jinak balík dorazil týden po podání. Druhý přišel do 2 dnů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
8.12.17 20:33

Myslím si, že dorazí, ale bude to ještě chvíli trvat. Objednávala jsem něco do práce ve zdravotnických potřebách a paní říkala, že je to teď před vánoci hrůza s poštou. že čekají na balík už 3 týdny, Takže za mě v tomhle období objednávat zásilku přes jiného dopravce dpd ppl a tak zvládají to lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
8.12.17 20:37

Taky jsem 27.11. objednala na takové to Cyber monday slevy oblečení z HM a mám tušení, že do Vánoc asi nedorazí (nestíhá HM, nestíhá pošta). Naštěstí to není dárek, jen oblečení. Dárky od prosince fakt už jen osobně, na poštu už mě nikdo nedostane :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
8.12.17 20:37

Hmmm, já posílala balík jako hrom 27.11. a stále je na sledování zásilek uvedeno, že leží na podací poště. Přitom jsem tam byla a hned v pondělí šel balík z podací pošty pryč :nevim: Paní, který jsem balík posílala mě už urguje, já jsem už podala na poště reklamaci. Na reklamaci se mi nikdo neozval. TAkže kde se toulá, nevím. Už mě to pěkně štve. A to nebylo podávaný v Praze, ale na malý vesničce na Nymbursku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
8.12.17 20:38

Super děkuji holky už jsem vážně stresovala jestli to někde neztratili :think: ale vidím, že nejsem sama…no prodejce to automaticky posílá jen přes poštu…

Včera jsem objednala z mall.cz a dnes mi PPL dovezlo balíček. Proč nemůžou být všichni tak rychlí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
8.12.17 20:47

@neria55 a nemas to nahodou z pilulka.cz?? Ja mam uplne stejnej problem, taky od 27.11. Dneska jsem tam volala a bylo mi receno, ze jestli neprijde balik do pondeli, budou ho reklamovat a posta ma 30 dni na vyrizeni :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová