Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jakanas píše:
Ztrácí se balíky běžně, šance je malá. a proč by se měl vracet tobě když odesilatel byl tvůj bývalý? a proč bys měla mít doklad o poslání?Jinak podle toho dokladu by měli na podací poště umět dohledat číslo podání.
Protože bývalý s ním šel na poštu a poslal ho jako obyčejný protože je blbec - proto je to můj bývalý. Ovšem balík byl ode mě a tak jsem tam jako odesílatel uvedena já.
A o čem je teda toto téma? pošta ztratila balík který nezaručuje doručit a výrobce fotek ti je již poslal znova.
Takže o co jde?
@jakanas píše:
A o čem je teda toto téma? pošta ztratila balík který nezaručuje doručit a výrobce fotek ti je již poslal znova.
Takže o co jde?
já tomu nerozumím, ale to je jedno dobrou
@jakanas píše:
Takže o co jde?
No, akorát, že to o fotkách psal někdo jiný ![]()
@jakanas píše:
Takže o co jde?
To nepsala zakladatelka, ale já ![]()
@Lynette píše:
Protože bývalý s ním šel na poštu a poslal ho jako obyčejný protože je blbec - proto je to můj bývalý. Ovšem balík byl ode mě a tak jsem tam jako odesílatel uvedena já.
S tím bohužel už nic nenaděláš, ani s jedním, ani s druhým…
Zdravím, chtěla bych se jen zeptat zda teď ve vánočním období nemá taky někdo podobný problém
.
27.11. e-shop podal balík do pražské pošty
Do dnešního dne mi ten balík nedorazil…je to více jak týden a pořád trčí v té pražské pobočce. Přišla mi jen ta SMS toho 27.11. se sledovacím číslem.
Myslíte, že s balíkem můžu ještě počítat nebo ho někde ztratili? Mám tam vánoční dárek, takže mě to celkem zneklidňuje…Volala jsem na tu infolinku snad milionkrát a nikdo to nebere…
@neria55 Mě leží balík někde v Praze týden. Zatímjim dávám čas. Co třeba zkusit zavolat na tu pobočku?
@neria55 mě takhle ležel balík v Praze týden a po týdnu se tam objevilo, že je v Ostravě
Přitom bydlíme asi 40km od Prahy. Jinak balík dorazil týden po podání. Druhý přišel do 2 dnů ![]()
Myslím si, že dorazí, ale bude to ještě chvíli trvat. Objednávala jsem něco do práce ve zdravotnických potřebách a paní říkala, že je to teď před vánoci hrůza s poštou. že čekají na balík už 3 týdny, Takže za mě v tomhle období objednávat zásilku přes jiného dopravce dpd ppl a tak zvládají to lépe.
Taky jsem 27.11. objednala na takové to Cyber monday slevy oblečení z HM a mám tušení, že do Vánoc asi nedorazí (nestíhá HM, nestíhá pošta). Naštěstí to není dárek, jen oblečení. Dárky od prosince fakt už jen osobně, na poštu už mě nikdo nedostane ![]()
Hmmm, já posílala balík jako hrom 27.11. a stále je na sledování zásilek uvedeno, že leží na podací poště. Přitom jsem tam byla a hned v pondělí šel balík z podací pošty pryč
Paní, který jsem balík posílala mě už urguje, já jsem už podala na poště reklamaci. Na reklamaci se mi nikdo neozval. TAkže kde se toulá, nevím. Už mě to pěkně štve. A to nebylo podávaný v Praze, ale na malý vesničce na Nymbursku ![]()
Super děkuji holky už jsem vážně stresovala jestli to někde neztratili
ale vidím, že nejsem sama…no prodejce to automaticky posílá jen přes poštu…
Včera jsem objednala z mall.cz a dnes mi PPL dovezlo balíček. Proč nemůžou být všichni tak rychlí ![]()
@neria55 a nemas to nahodou z pilulka.cz?? Ja mam uplne stejnej problem, taky od 27.11. Dneska jsem tam volala a bylo mi receno, ze jestli neprijde balik do pondeli, budou ho reklamovat a posta ma 30 dni na vyrizeni ![]()