Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@neria55 a nemas to nahodou z pilulka.cz?? Ja mam uplne stejnej problem, taky od 27.11. Dneska jsem tam volala a bylo mi receno, ze jestli neprijde balik do pondeli, budou ho reklamovat a posta ma 30 dni na vyrizeni ![]()
@vertunka já čekám na balík z pilulky od 29.11. A stále je na depu v Praze
asi je nás víc ![]()
@vertunka nene, z lékárny to není, to jsem objednávala až dnes, ale z Lékárna. cz
a navíc na Zásilkovnu, tak jsem zvědavá ![]()
Ja jsem na tom stejne. Balik tyden v Ostrave, od Ostravy bydlim 25km a nic…ale ze z Vyskova dorazil hned druhy den balik, to je zajimave ![]()
@anonymka227 píše:
@vertunka já čekám na balík z pilulky od 29.11. A stále je na depu v Prazeasi je nás víc
No ja si tam objednala veci do porodnice. To driv porodim, nez to dojde ![]()
Já si objednala knížky z megaknihy a 29.11. je předali české poště. Dodnes kde nic tu nic. Knížky jsem koupila nové v kamenném obchodě a ty objednané at si strčí za klobouk
Naštětsí to bylo na dobírku, potřebuju je jako dárek neteři ted o víkendu.
Loni jsem mela zkusenost, ze cim vetsi balik nebo tezsi, tim pozdeji dorazil.
@e008 Jojo, asi to tak bude. Ten velkej balík je někde na cestě. Ale malý balíčky mi došly a co jsem posílala později taky došly k adresátovi ![]()
Česká Pošta má teď před Vánoci trošku frmol a vůbec nestíhají, říkali to i ve zprávách, ale osobně.. ČP už nikdy..
@neria55 Ja to zrovna dnes resila
objednala jsem si asi milion veci a dva baliky mi uz ctyri dny lezi na depu v praze, jeden v benesove. Doufam, ze se to brzo pohne, jsou to vanocni darky, tak at neni pod stromem prazdno ![]()
Já taky objednávala z pilulka.cz už 27.11. a nic. Stejně tak HM, taky nic. Jo a na balík od PPL jsem čekala měsíc, až jsem nakonec objednala přes poštu a dneska dorazil, tak nevim jako.
Ty jo, tka to musím zaklepat, protože já docela objednávám, protože se s dětmi moc po obchodech nedostanu, když pořád některé je nemocné a můžu říct, že mě chodí baliky buď do druhého a nebo ob den. a max týden, ale to tam třeba mají napsané, že to může trvat 5-7 dní
Mně z HM ted přišel tak po 11 dnech od objednání, přeci to je ze zahraničí..
Já si objednávala někdy na začátku měsíce balík z aliexpressu a sledovací číslo mi ukazuje, že balík leží už 4 dny na poště, tak tam v pondělí skočím, takže se zkuste poptat i na poště, jestli vám tam náhodou neleží
@neria55 píše:
Zdravím, chtěla bych se jen zeptat zda teď ve vánočním období nemá taky někdo podobný problém.
27.11. e-shop podal balík do pražské pošty
Do dnešního dne mi ten balík nedorazil…je to více jak týden a pořád trčí v té pražské pobočce. Přišla mi jen ta SMS toho 27.11. se sledovacím číslem.
Myslíte, že s balíkem můžu ještě počítat nebo ho někde ztratili? Mám tam vánoční dárek, takže mě to celkem zneklidňuje…Volala jsem na tu infolinku snad milionkrát a nikdo to nebere…
měli jsme přes 25reklamací během jednoho dne, vše do prahy. A reklamantka mi jen tak meziřečí řekla že prý na středočeském depu leží 22 000 nedoručených zásilek. Průměrná dodací lhůta do Prahy byla deset dnů.
A co jsem vypozoroval, čím dřív se reklamace podá, tím je větší šance že ho někdo začne hledat a rozumně dorazí.
Takže vše co není doručeno do dvou dnů ( balík do ruky je D+1) tak reklamovat. Alespoň trošku poposkočí statistiky čp s reklamacema.