Česká pošta - balík nikde

Napsat příspěvek
Velikost písma:
262
11.12.17 19:01

Dneska jsem byla na poště kvůli balíčku, který mi měl dorazit, ale prý to může trvat až 14 dní, nebo klidně až po novém roce, protože v Praze stojí!!300 000!! balíků a zásilek a že čekají až to všechno rozešlou po poštách, upřímně doufám, že se přeřekl s tím počtem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
11.12.17 20:05
@janca0101 píše:
Dneska jsem byla na poště kvůli balíčku, který mi měl dorazit, ale prý to může trvat až 14 dní, nebo klidně až po novém roce, protože v Praze stojí!!300 000!! balíků a zásilek a že čekají až to všechno rozešlou po poštách, upřímně doufám, že se přeřekl s tím počtem.

NO, nevím. Paní, které jsem 27.11. posílala balík, který zatím nedorazil, byla taky na poště. A prý z toho 27.11. je 1.100 balíků někde někde nikde :nevim: Takže možný to je :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
12.12.17 08:39
@PapeJ píše:
NO, nevím. Paní, které jsem 27.11. posílala balík, který zatím nedorazil, byla taky na poště. A prý z toho 27.11. je 1.100 balíků někde někde nikde :nevim: Takže možný to je :zed:

A já mám pocit že všichni na poště jen kecají.
Ale skoro všechno nám nakonec doručili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
12.12.17 09:18

Objednávala jsem přes poštu 27.11 a doručili to včera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
12.12.17 10:07
@neria55 píše:
Zdravím, chtěla bych se jen zeptat zda teď ve vánočním období nemá taky někdo podobný problém :think:.

27.11. e-shop podal balík do pražské pošty

Do dnešního dne mi ten balík nedorazil…je to více jak týden a pořád trčí v té pražské pobočce. Přišla mi jen ta SMS toho 27.11. se sledovacím číslem.

Myslíte, že s balíkem můžu ještě počítat nebo ho někde ztratili? Mám tam vánoční dárek, takže mě to celkem zneklidňuje…Volala jsem na tu infolinku snad milionkrát a nikdo to nebere…

Tak dnes mi pošta bude doručovat tento balík, už mi přišla SMS. Ve sledování zásilek je stále uvedeno Praha. Takže opravdu nezbývá než čekat. :roll: trvalo to 13dni od podání zásilky na poštu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
12.12.17 10:13
@neria55 píše:
Tak dnes mi pošta bude doručovat tento balík, už mi přišla SMS. Ve sledování zásilek je stále uvedeno Praha. Takže opravdu nezbývá než čekat. :roll: trvalo to 13dni od podání zásilky na poštu.

No hurá, tak to gratuluju :mrgreen: To doufám, že se pohne i ten můj 27.11. odesílaný balík. Zatím podle sledování trčí stále na podací poště, ale vidím tu naději, že by snad už mohl dorazit k adresátovi. No, snad mi dá paní vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
12.12.17 10:50

Já mám např. z Wish od konce října v Čechách a ještě nic, Wish mi vrátí peníze. Bohužel Ali a Wish rozváží Česká pošta. Teď když něco před Vánoci objednávám z ČR tak jedině PPL či jiným kurýrem, ale né Českou poštu, kde se záhadně vždy před Vánoci tradičně balíčky ztrácejí, kor když jsou předem placené. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
12.12.17 15:57
@anonymka227 píše:
@vertunka já čekám na balík z pilulky od 29.11. A stále je na depu v Praze :-) asi je nás víc :-D

Tak dneska mi balíček přišel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
12.12.17 19:05
@anonymka227 píše:
Tak dneska mi balíček přišel

Me taktez :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
14.12.17 13:22

Mě paní posílala balíček včera, nechala jsem si ho schválně zaslat na poštu, došel už dnes… Problém je prý u doporučených balíků, nejlépe poslat jako balík do ruky nebo na poštu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
14.12.17 20:03
@Ema1984 píše:
Mě paní posílala balíček včera, nechala jsem si ho schválně zaslat na poštu, došel už dnes… Problém je prý u doporučených balíků, nejlépe poslat jako balík do ruky nebo na poštu…

to vůůbec není pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
14.12.17 20:06
@Ema1984 píše:
Mě paní posílala balíček včera, nechala jsem si ho schválně zaslat na poštu, došel už dnes… Problém je prý u doporučených balíků, nejlépe poslat jako balík do ruky nebo na poštu…

blbost, posílám doporučené balíky a jsou tam do druhého dne, ale přijímám balíky do ruky a ty jdou minimálně 3 dny :cert:

• Citovat
  • Upravit
66815
14.12.17 20:09

Na radiožurnál udělali pokus-zaslali dva stejné balíčky na stejnou adresu poštou a ppl, rychlejší je ppl. Pro zákazníka dobrá zpráva. Ale pošta je státní podnik, musí fungovat, co se týče zaměstnanců, jinak než soukromé firmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
14.12.17 20:15

My bydlíme tak trochu na konci světa, tak máme kuriozní historky s doručováním pošty. Když sněží, pošta nedojede, balíčky máme různě po sousedech, ppl nás fakt nechce hledat. Největší radost způsobíme pošťačce, když ji potkáme někde na „městě“, a ona k nám neemusí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
15.12.17 10:22

Jak jsem slyšela, tak předávam dal. A ze jdou tri dny, to snad nevadí, hlavně ze dojdou, v tom predvanocim silenstvi bych se nedivila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová