Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dneska jsem byla na poště kvůli balíčku, který mi měl dorazit, ale prý to může trvat až 14 dní, nebo klidně až po novém roce, protože v Praze stojí!!300 000!! balíků a zásilek a že čekají až to všechno rozešlou po poštách, upřímně doufám, že se přeřekl s tím počtem.
@janca0101 píše:
Dneska jsem byla na poště kvůli balíčku, který mi měl dorazit, ale prý to může trvat až 14 dní, nebo klidně až po novém roce, protože v Praze stojí!!300 000!! balíků a zásilek a že čekají až to všechno rozešlou po poštách, upřímně doufám, že se přeřekl s tím počtem.
NO, nevím. Paní, které jsem 27.11. posílala balík, který zatím nedorazil, byla taky na poště. A prý z toho 27.11. je 1.100 balíků někde někde nikde
Takže možný to je ![]()
@PapeJ píše:
NO, nevím. Paní, které jsem 27.11. posílala balík, který zatím nedorazil, byla taky na poště. A prý z toho 27.11. je 1.100 balíků někde někde nikdeTakže možný to je
A já mám pocit že všichni na poště jen kecají.
Ale skoro všechno nám nakonec doručili
@neria55 píše:
Zdravím, chtěla bych se jen zeptat zda teď ve vánočním období nemá taky někdo podobný problém.
27.11. e-shop podal balík do pražské pošty
Do dnešního dne mi ten balík nedorazil…je to více jak týden a pořád trčí v té pražské pobočce. Přišla mi jen ta SMS toho 27.11. se sledovacím číslem.
Myslíte, že s balíkem můžu ještě počítat nebo ho někde ztratili? Mám tam vánoční dárek, takže mě to celkem zneklidňuje…Volala jsem na tu infolinku snad milionkrát a nikdo to nebere…
Tak dnes mi pošta bude doručovat tento balík, už mi přišla SMS. Ve sledování zásilek je stále uvedeno Praha. Takže opravdu nezbývá než čekat.
trvalo to 13dni od podání zásilky na poštu.
@neria55 píše:
Tak dnes mi pošta bude doručovat tento balík, už mi přišla SMS. Ve sledování zásilek je stále uvedeno Praha. Takže opravdu nezbývá než čekat.trvalo to 13dni od podání zásilky na poštu.
No hurá, tak to gratuluju
To doufám, že se pohne i ten můj 27.11. odesílaný balík. Zatím podle sledování trčí stále na podací poště, ale vidím tu naději, že by snad už mohl dorazit k adresátovi. No, snad mi dá paní vědět.
Já mám např. z Wish od konce října v Čechách a ještě nic, Wish mi vrátí peníze. Bohužel Ali a Wish rozváží Česká pošta. Teď když něco před Vánoci objednávám z ČR tak jedině PPL či jiným kurýrem, ale né Českou poštu, kde se záhadně vždy před Vánoci tradičně balíčky ztrácejí, kor když jsou předem placené. ![]()
@anonymka227 píše:
@vertunka já čekám na balík z pilulky od 29.11. A stále je na depu v Prazeasi je nás víc
Tak dneska mi balíček přišel
Mě paní posílala balíček včera, nechala jsem si ho schválně zaslat na poštu, došel už dnes… Problém je prý u doporučených balíků, nejlépe poslat jako balík do ruky nebo na poštu…
@Ema1984 píše:
Mě paní posílala balíček včera, nechala jsem si ho schválně zaslat na poštu, došel už dnes… Problém je prý u doporučených balíků, nejlépe poslat jako balík do ruky nebo na poštu…
to vůůbec není pravda
@Ema1984 píše:
blbost, posílám doporučené balíky a jsou tam do druhého dne, ale přijímám balíky do ruky a ty jdou minimálně 3 dny ![]()
Na radiožurnál udělali pokus-zaslali dva stejné balíčky na stejnou adresu poštou a ppl, rychlejší je ppl. Pro zákazníka dobrá zpráva. Ale pošta je státní podnik, musí fungovat, co se týče zaměstnanců, jinak než soukromé firmy.
My bydlíme tak trochu na konci světa, tak máme kuriozní historky s doručováním pošty. Když sněží, pošta nedojede, balíčky máme různě po sousedech, ppl nás fakt nechce hledat. Největší radost způsobíme pošťačce, když ji potkáme někde na „městě“, a ona k nám neemusí
Jak jsem slyšela, tak předávam dal. A ze jdou tri dny, to snad nevadí, hlavně ze dojdou, v tom predvanocim silenstvi bych se nedivila.