Jak počít chlapečka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1569
9.5.23 14:39

Jak počít chlapečka

Ahojky, je tu někdo kdo se pokoušel o chlapečka a podle babskych rad nebo podle rad na netu se mu to povedlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3675
9.5.23 14:58

Jasně. Řekla jsem manželovi, že první bude chlapeček, druhá holčička. Jak jsem řekla, manžel udělal. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3903
9.5.23 14:58

Hele, šance je 50% na 50%.
Takže vždycky se najdou ti, co vyzkoušeli babské rady a vyšlo jim to. Stejně tak jako se najdou ti, kterým se to nepovedlo.
Osobně bych řekla, že spíš než babské rady pomáhá mít sex co nejblíže ovulaci, nejlépe přímo když je ovulace. Protože mužské spermie jsou rychlejší, ale brzo umírají. Ženské jsou pomalejší, ale déle vydrží.
Osobně mi to vyšlo. Poprvé sex přímo v den ovulace = kluk. Podruhé sex dva dny před ovulací = holka.
Je to prý vědecky podloženo, ale taky bych to brala trošku s rezervou :) Tělo není stroj.
Je hodně rodin kde mají spoustu dětí, třeba jenom holek a chtěli kluka a nebo naopak. Ti kdyby věděli jak na to, tak nemusí mít 5 pokusů :)
Nakonec je člověk stejně jenom rád, že má zdravé dítě. Ať je to co je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sierrablack
9.5.23 15:02

Takhle si říkáš o to, že se ti narodí jen holky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.5.23 15:14

Toho se říká spousta. Jíst hodně masa
Chlap musí být unavený. Mít sex jen na sever(teď si nejsem jistá)
Nahoře, dole…
Vždycky za to může chlap. Někde jsem četla, že záleží na teplotě, mužské spermie potřebují jinou teplotu než ženské. Varlata se teplu prispusobuji. Tak aby se nepřehřala.

• Citovat
  • Upravit
9.5.23 15:17

V The Sims funguje jíst mrkev a poslouchat alternativní hudbu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.23 15:20

Jako matka dvojčat - holky a kluka - počatých z jednoho sexu, ti říkám, že babské rady jsou k ničemu a vždy je to 50:50 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5837
9.5.23 15:27
@Jana 212 píše:
Ahojky, je tu někdo kdo se pokoušel o chlapečka a podle babskych rad nebo podle rad na netu se mu to povedlo?

Mám čtyři kluky, takže asi štastná vlna (chtěla jsem kluky)… ex manžel nechtěl at jím soju, že ovlivňuje hormony. To je sice pravda, ale nakolik to má vliv na pohlaví plodu :nevim:
Já bych neřešila, přijde co má být. :kytka: a správný rodič si to užije (at holka nebo kluk) a neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
9.5.23 15:37

Je to 50:50 ať uděláš cokoliv. Pulce lidi vyjdou babske rady ( nebo je to jen náhoda) a pulce ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
9.5.23 15:39
@Anonymní píše:
Toho se říká spousta. Jíst hodně masa
Chlap musí být unavený. Mít sex jen na sever(teď si nejsem jistá)
Nahoře, dole…
Vždycky za to může chlap. Někde jsem četla, že záleží na teplotě, mužské spermie potřebují jinou teplotu než ženské. Varlata se teplu prispusobuji. Tak aby se nepřehřala.

Když bude chlap unavený, tak nebude nic :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35480
9.5.23 16:00
@Fee-bee píše:
Jasně. Řekla jsem manželovi, že první bude chlapeček, druhá holčička. Jak jsem řekla, manžel udělal. :mrgreen:

To já mu nechala u prvního volnost a až druhý bylo na povel a povedlo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
9.5.23 16:09

@sierrablack já už mam 4holky z toho jedny jsou dvojčata :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
9.5.23 16:12

Děkuji za názory a rady holky. Už mám doma 4holky z toho jedny dvojčata a ještě se chceme v červenci začít snažit o jedno miminko. Samozřejmě budeme rádi za jakékoliv pohlaví, hlavně že bude miminko zdravé, ale manžel by si přál chlapečka, tak si už hledám nějaký tipy a rady jak na něj a jestli to někomu vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
9.5.23 16:35
@Jana 212 píše:
Děkuji za názory a rady holky. Už mám doma 4holky z toho jedny dvojčata a ještě se chceme v červenci začít snažit o jedno miminko. Samozřejmě budeme rádi za jakékoliv pohlaví, hlavně že bude miminko zdravé, ale manžel by si přál chlapečka, tak si už hledám nějaký tipy a rady jak na něj a jestli to někomu vyšlo.

Kolega se kdysi někde dočetl, že pro početí syna by muž měl pár měsíců před hodně jíst ryby. Tak si dával snad každý den něco rybího, pomazánku, smažené, pečené, uzenou makrelu, zavináče… Těžko říct, jestli to mělo vliv, ale faktem je, že po dvou holčičkách se ten chlapeček povedl. Plus teda k tomu ta rada s ovulací, jak už tady zaznělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
9.5.23 16:56

Je to blbost, pohlavi neovlivnis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie