Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Potřebovala bych poslat jedné paní peníze, má poštovní spořitelnu. Jde na poště dát hotovost a že by to měla ještě zítra na účtě?
Díky
Přesně tak, přes složenku. Ale blíží se víkend, takže nejdříve to tam bude mít v pondělí…
@Liduš88
Ahojky,
zrovna nedávno jsem takto posílala peníze. Vyplníš si na poště „Poštovní poukázku C“, zaplatíš částku+poštovné a je to. S tím, že to „půjde“ min. 2 dny, počítej. ![]()
![]()
Lze poslat penize „posterestante“ poked se nepletu…penize tam jsou hned
Ahojky, jde poslat peníze telegraficky, je to ale dražší (asi 90kč? - ale nejsem si jistá přesně), když dáš poste-restante a paní si pro to přijde na poštu, tak to tam má ještě dneska tak do hoďky, jinak přes složenku počítej, že v to pondělí
@blackmarse píše:
@Liduš88
Ahojky,zrovna nedávno jsem takto posílala peníze. Vyplníš si na poště „Poštovní poukázku C“, zaplatíš částku+poštovné a je to. S tím, že to „půjde“ min. 2 dny, počítej.![]()
Kduž to má být na účet, tak A, ne C.
@eumedon
Ano, pravda…nevšimla jsem si, že Zakladatelka psala, že dotyčná paní má založen účet. ![]()
Ja to resim tak ze vyplnim vkladovy listek na dany ucet u okynka a je to na jejich ucte hned behem chvilicky
@Jitula píše:
Ja to resim tak ze vyplnim vkladovy listek na dany ucet u okynka a je to na jejich ucte hned behem chvilicky
Jo tak to by bylo super když to tak jde.
@Jitula píše:
Ahojky a kolik to stoji ten vkladovy liste? muzu pouzit ten vklDOVY LISTEK, PRI VKLADU NA VSECHNY UCTU NAPR.NA CSOB. GE MONEY apod, nebo to jde jen na vybrane banky? moc dekuji ![]()
@Denyska22 Banky by to měly mít v podmínkách, resp. v cenících (hotovostní služby).
U poštovní spořitelny by to mělo jít na každé poště a na účtu by to měla teda mít hned.
Ja to tak resim kdyz vkladam primo na ucet 0300, na poste pres vkladovy listek a neni tam zadny poplatek a je to tam hned ![]()
Ahoj holky, obnovuji diskuzi. když chci poslat peníze paní za zboží a vím jen č. ú a její jméno, můžu i tak přes poukázku A? jde mi o to, že se tam vyplňuje č. ú, jméno a adresa příjemce. takže ta adresa je tam nutná?