Jak poslat peníze na poště?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6534
24.4.19 09:45

To je ale dobírka, ne? :think: Já používám A, když posílám balík na dobírku. Já bych šla normálně k okýnku, však ona tě z tama nevyžene :) Jednou jsem posílala peníze, ale na adresu a paní u okýnka mi normálně dala papírek do ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
24.4.19 09:47
@Tableta píše:
To je ale dobírka, ne? :think: Já používám A, když posílám balík na dobírku. Já bych šla normálně k okýnku, však ona tě odtud nevyžene.

no potřebuju jenom poslat přes poštu peníze na účet. ale prý se vyplňuje to Áčko. tak se asi zeptám u toho okýnka a uvidím. no ono jsou někdy ty pošťacky tak protivný a neochotný, že je lepší mít všechno nachystaný dopředu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
24.4.19 10:08

Za 40 let jsem na tohle nepřišel. Asi dvakrát v životě jsem to potřeboval a radši paní u okénka uprosil, ať to vyplní za mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
24.4.19 17:22
@sandra001 píše:
Ahoj holky, obnovuji diskuzi. když chci poslat peníze paní za zboží a vím jen č. ú a její jméno, můžu i tak přes poukázku A? jde mi o to, že se tam vyplňuje č. ú, jméno a adresa příjemce. takže ta adresa je tam nutná?
Člověče nešťastná, ty chceš posílat peníze poštou na účet někomu neznámému? Proč?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová