FB - nejde vytvořit album

1268
29.11.12 09:47

FB-nejde vytvořit album

Ahoj všem, mám prosbu, jestli tu není nějaký PC odborník, protože nevím, co s tím. Mám profil na Facebooku a nejdou mi tvořit od začátku fotoalbumy. Když kliknu na vytvořit album, tak se mi celý facebook „restartuje“ a nahoře mi to napíše chybovou hlášku „Webová záložka byla obnovena, tento problém způsobil opětovné vypnutí a zapnutí záložky v systému Internet Explorer“. Nevíte někdo, co v tom může být za problém? Je to blbý, protože takhle tam nemůžu dávat fotky, max. jednu spolu s komentářem, ale já jich chci vložit víc. Moc děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
becky87
29.11.12 09:50

Dela mi to to same a jeste kdyz chci zalozit skupinu, tak ji proste nezalozim, pac to nejde :think:

• Citovat
  • Upravit
2017
29.11.12 10:24

Nevím, jestli ti to ještě blbne, ale já jsem to teď zkoušela a funguje mi to bez problémů, tak to třeba byl nějaký chvilkový eror.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
29.11.12 10:25

@Gina
Zkus nahrát v jiným prohlížeči. Mně Explorer taky blbnul, používám Mozillu a není jedinej problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
29.11.12 13:28

Děkuji za info, nejde mi to od začátku = asi 3 roky, takže to bohužel není chvilkový eror :-( Ten jiný prohlížeč už mě taky napadl, jenže v něm zase neotevřu jeden pracovní program, který tu mám, jedině mít asi prohlížeče dva…
Ještě jednou moc děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
29.11.12 13:38

Holky a jak si nastvaim ten jiny prohlizec? :oops: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2017
29.11.12 13:52

@blorchi stáhnout na netu a nainstalovat. já jsem třeba nejspokojenější s google chrome :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tranzis
24.9.13 20:58

Ja mam ten samý problém. Přes prohlížeč chrome mi funguje vytvořit album ale přes mozillu nefunguje. A ja chci nadále používat mozillu, protože ve všem mi vyhovuje a mít nainstalovaný chrome mi skáčou různé chyby…

• Citovat
  • Upravit
Elessar
24.9.13 21:00

Mně to přes mozillu funguje normálně :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Tranzis
24.9.13 21:04

A jaká je to verze? Mam nainstalované několik Adobe programu a nic.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová