Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojda, my budeme stavět tenhle rok (aspoň už doufám!!!). Bydlíme v garsonce 3, takže nic moc… Pozemek máme, spodní stavbu si necháme postavit od soukromníka, jinak baráček máme vybraný za cca 1,2 milionu a je to 4+1. Je to dřevostavba. Někde mám vytištěno od jaké firmy to je, zkusím to večer najít… Bylo to dlouho „u ledu“. Prošla jsem skoro všechny firmy, které stavějí domečky, rozdíly v cenách jsou opravdu velké. Pokud chcete firmy v okolí Prahy, tak jukněte na www.brprogress.cz. Jsou z Rakovníka, slyšela jsem že jsou dobří, ale trošku na nás drahý…
Martina
No jo, ony ty rozdíly ani tak nejsou v materiálu (ono většina hrubých staveb vyjde dost nastejno), ale v tom, čemu kdo říká „standart“. Tuhle jsem někde koukala, že i dneska je firma ve standartu schopná nabízet koberec nalepenej přímo na betonu! Docela síla.
Rozhodně držím palce ![]()
Btw: po té, co i tchýně tuhle pravila, že si taky nechají postavit dřevostavbu, pochopila jsem, že mé vítězství je nezvratné, a nebudu nadále za padoucha, co se snaží zavádět podivnosti…
Aaaale co, v severských zemích se staví ze dřeva nebo dřevěných materiálů rozhodně výrazně nadpoloviční většina, a že by měli příhodnější podmínky než my tady, to určitě nikdo tvrdit nebude! ![]()