Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jejda holky, vy mi mluvíte z duše! Nechce se mi nic! Žehlení doma provozujeme naštěstí jen velmi zřídka. Naprosto mě zato ale drtí prach, takový ty chuchvalce co se tu koulej po linu jako někde v buši. Bydlíme v 1.patře nad prašnou silnicí a tak to tu máme přes léto pořád… a do toho dva psi a moje vlasy…Hrůza..
Navíc, mám ráda uklizeno a hezky u toho zrelaxuju, úplně mi to vyčistí hlavu, ale vzala jsme si bordeláře.. to je skoro na samostatný vlákno
Když mi chce udělat radost, ukidí.. No ale jak! Asi jako by uklidilo šestiletý dítě..
Je to kouzelný a mě to vždycky moc potěší, ale ve skrytu duše se musím smát..
Osobně nemůžu vystát týpky, co si myslí, že uklízení je jen holky! Jediná cesta je pak pěkně si postěžovat na nejvyšších místech - tchýni!
![]()
Jooo, to ale bacha, aby pak tchýně nezačla do miláčka rýt, že by se měl rozvést, když ta fůrie po něm chce uklízení
![]()
Já mám od včerejška krizi, mimino furt řve a když je náhodou zticha, tak se stejně nedokopu něco dělat… ![]()
Z toho tvého příspěvku číší otrávenost, nuda a nedostatek vrstevníků! Začni znovu žít a pokud se to tvému příteli nelíbí, tak by mohl uklid někdy i on nebo ti s úklidem pomoci. Ano jsi žena, ale to neznamená, že jsi se narodila s cedulkou na čele uklízečka! Zkus si někdy vyjít ven a seznamovat se s novými lidmi a taky o sebe pečuj. Nebo nějaký sport ti může hned vrátit chut do života. Já hraju tenis a perfektně se u toho odreaguju, manžel hraje taky a moc nás to baví. Pravidelně však chodím taky do balneocentra, kde se pravidelně uvolnuji u aquaaerobicu. A ten pocit když si zajdeš na masáž nebo kosmetiku! Miluju nechat se svěřit do rukou odborníka! Když mám chut zajdu si občas obměnit i svůj šatník, pravidelně nakupuji v sekáčích a mám od tamtud skvělé kousky. A musím podotknout, že ten čas za to stojí. Myslím, že i správná strava ti pozvedne náladu a nabudí tě. A ted hurá do práce! ![]()