Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,koukám,že máte stejné problémy co já
Taky se cpu jak slon a nic z toho
Pořád chci přibrat a ono to nejde a nejde
Už vážně nevím co s tím ![]()
Uaa.. tak to ti závidím a mile ráda bych ti dala klidně 20 kg, jen kdyby to šlo.:)
Ahoj, je to sice starsi diskuze ale zajimalo by me jak jste holky na tom ted? Jestli jste nektera neco pribraly nebo ne? Taky bych se k vam pridala.Jsem hubena a snazime se o miminko a stale to nejde. I moje doktorka mi rekla ze kdybych pribrala par kilo tak by to slo hned, ale jak to udelat kdyz jim vsechnomozne a nepriberu, nekdy bohuzel nemam cas poradne se najit a hned mam kilo dole a pak to pracne pribiram zpatky. Mam tak 46-47kg a 166cm takze hruza. Pred prvnim tehotenstvim jsem mela okolo 50kg a to jeste slo takze na me je znat kazde kilo. Ale jak pribrat aspon ty 3-4kila?
ahoj tak to by mě taky zajímalo jak přibrat alespoň 3-4 kg, je pravda, že já mám skoro stejnou výšku jako ty a mám 52kg, ale rozhodně bych brala ještě aspoň 2kg navrh ![]()
jinak před nedávnem jsem zakládala podobnou diskusi (tak dva měsíce zpátky) a od té doby jsem nepřibrala ani deko
![]()
Co bych dala za 52kg
Dneska jsem se rozhodla ze zacnu vic jist nez obvykle jestli to necemu pomuze.
Ale moc tomu neverim. Hlavne za chvili tacne leto a ja se chci citit dobre napr. V kratasech a tilku, a ne aby po me lidi divne pokukovali. ![]()