Jak přirozeně na prasknutí cysty

4551
23.6.15 22:17

jak přirozeně na prasknutí cysty

Ahojky holky chtěla bych jsem se zeptat jaké triky znáte na prasknutí cysty? včera jsem byla na gynekologii a tam mi dr řekl, že mám cystu 4cm na levé straně. min cyklus jsem měla cystu na pravé straně 5,5cm. včera jsem byla i v gyncentrum a tam nám docent poradil, že máme mít tak 4 dny v kuse tvrdý sex, že cysta takto praskne a dojde ms. nevíte ještě nějaké triky na prasknutí cysty? ani jeden dr mi nedal žádnou injekci na prasknutí cysty děkuji moc za rady a zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
300
23.6.15 22:22

@Melanie1 Neblbni mam zkušenost s prasknutim cysty mimo ms a je to šilena bolest!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4551
23.6.15 22:33

@Envie děkuji moc :) mno pán docent nám právě říkal o tom sexu, ale slyšela jsem to prvně tak jsem se tu zeptala :D :D
no o polycystických vaječnících mi nic neříkali, ale snažíme se 3 roky o třetí dítko a vůbec se nedaří :( ale v gyncentrum nám vzali všelijaké testy takže na ty polycystické vaječníky by mohli přes ty testy přijít ne? vůbec se v tom nevyznám :( a máš pravdu mě taky sex bolí a ještě jak máme ty 2 dny tvrdý sex tak to je krutá bolest :(
@Melaniii děkuji tak raději nebudu nic zkoušet aby mi praskla a snad co nejdřív praskne sama :) jinak mám jít na kontrolu za 3 týdny tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
23.6.15 22:51

@Melanie1 Zkušenost? Čekat, až odejde s MS sama. Někdy odejde s první, někdy až s třetí. Cysty mám každou chvíli, ty na levo bolí a tlačí, na pravo o nich nevím :nevim: Prasknutí mimo MS jsem zažila dvakrát a potřetí už to zažít ani nechci. Takže když vím, že jí mám, tak fakt nedělám žádné kraviny (po druhé mi praskla, když jsem zvedla bednu s bramborami :zed: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
23.6.15 23:07

Naschvál praskat cystu je kravina, která většinou dost bolí a taky může být dost nebezpečná, protože se při tom může objevit nějaká hezká infekce případně vnitřní krvácení. Nechala bych tělo, ať se s ní vypořádá v klidu a moc bych jí nedráždila.

A jestli tou cystou myslel rostoucí folikul, tak tomu je tvrdý sex ukradený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
24.6.15 05:06

Ja o zadny cyste nevedela a byla jsem diky tomu na laparoskopii. Tu bolest nikomu nepreji, je to fakt hnus. Mela jsem ji na prave strane a vzali mi i slepe strevo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
24.6.15 07:08

Cysta mi praskla na přednášce ve škole. Bolest příšerná, zvracela jsem a nakonec jsem omdlela na chodbě. Vyučující mi zavolala záchranku a skončila jsem v nemocnici. Po druhé se mi to stalo doma, to už jsem usoudila, že je to cysta a přetrpěla si to. Nikomu to nepřeji a rozhodně bych nedělala nic proto, aby mi cysta praskla mým přičiněním. Doporučení doktora docela nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.15 07:14

Ahoj, trpím na cysty hodně a často. 2× jsem byla ve spitalu a 2× se vstrebala v den zákroku… Co mužu doporučit je nasadit si vitaminy. Nemohu si za žádnou cenu ted vzpomenout jestli to byl vit. B nebo D… Zatim mi to vždy pomohlo. Kazdopadne záleží také jaky typ cysty mas a cim je plnena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
24.6.15 08:28

Na cysty trpím stále. Nedovedu si představit mít při tom tvrdý sex 8o Prasknuti cysty mam někdy bezbolestne, ale většinou to bolí jak kráva :roll: Zřejmě záleží, co je to za cystu. Kdyz jsem s tím z počátku chodila k doktorovi, tak mi občas predepsali injekce vitaminu B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4551
24.6.15 14:11

@Kakika @kotyk @palapa @masima @StáleKrásně @marrlinka holky moc děkuji za vaše zkušenosti takže na to pěkně kašlu aby mi odešla skrz nějaké vyvolání a počkám si krásně až mi odejde sama… nebudu riskovat. mě krásně bolí podbříšek a je mi divně už 2 dny :( :( nechápu teda proč mi sám docent řekl, že máme mít tvrdý sex aby mi cysta praskla :( jakou to cystu mám vůbec netuším :( o jaký typ se jedná mi vůbec neřekl :(
@Envie jakou mám cystu vůbec netuším to mi dr neřekl teda ani jeden doktor mi neřekl jaký to je typ. při sexu mě to taky fajně bolí :( a kvůli toho, že nám 3 roky nejde otěhotnět a přitom máme spolu 2 děti tak jsem taky šla do gyncentra… ale o těch polycystických vaječnících mi nic neříkal. tak asi si ničeho nevšiml nebo nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.15 14:50

@Melanie1 ja jsem s tou cystou prave šla na LPSK a i kdyz se ztratila tak mi ji udělali ( a k tomu konizaci). Přitom mi zkontrolovali vejcovody a rovnou je procistili. To bylo pred 10ti měsíci, predtim jsme se snažili tak nejak od 2012 a zitra začínám 9tt :) společného toho moc sice uz asi nema, ale alespoň jsem věděla, ze cestičky jsou jakžtakž čisté… A mohla jsem aspoň přestat myslet na to ze je nejaky fyzicky problem. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4551
24.6.15 15:04

@StáleKrásně jé tak to je moc krásné a moc gratuluji :) no já bych taky nejraději na LPSK, ale nějak mi dr nedal doporučení a na mé přání mi asi ani to doporučení nedá :(
na laparoskopii ohledně průchodnosti vaječníků jsem byla v roce 2013 a stále jsem neotěhotněla mno. teď jsem začala chodit do gyncentra a tam nám udělali všelijaké testy a i na genetiku.30.6 jdeme na sezení ke genetičce tak jsem zvědavá co tam všechno bude mno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.15 16:23

@Melanie1 tak to přeji at se co nejrychleji zadari. Třeba to bude nějaká maličkost, která se bude dat vyřešit v pohode. :kytka: však si v peci odborniku, ne? :srdce: a jen tak mimochodem, vim ze se to hrozne blbe poslouchá a jeste hůř dodrží, ale zkus na to nemyslet :) to byl totiž můj lék díky kterému čekáme buráčka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4551
24.6.15 16:32

@StáleKrásně moc děkuji :) ano takto jsem to měla u mladšího syna :) snažili jsme se o něj 7 měsíců a 6 měsíc co jsme se snažili jsem na to přestala myslet a byla jsem těhulka :) ale teď to nějak nejde ikdyž na to nemyslím tak se nedaří :( :( ale už jsem si na to zvykla :) snažíme se o třetí od května 2012 :) a máš pravdu jsme v rukách odborníků tak možná to fakt bude nějaká maličkost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí