Jak proběhl váš druhý porod

Omálka
17.2.12 08:57

Jak proběhl váš druhý porod

Ahoj holky,moc mě zajímá jaký byl váš druhý porod. Moc děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3419
17.2.12 09:03

Ahoj, první opravdu nic moc, kvůli vyvolávačkám. Ale teď druhý porod po 8 letech, bez jaké koliv medikace, paradoxně o něco delší než ten první, ale úžasnej a klidně bych si ho zopakovala. Nádhernej zážitek ;) . Chci ještě třetí mimčo, musím překecat manžílka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
17.2.12 09:06

Oba vyvolávané, druhý byl o dvě hodiny kratší, takže 3 hodiny od první kontrakce a zopakovat už si to nechci. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9403
17.2.12 09:08

první s oxytocinem,4 hodiny-fuj,mazec
druhý-sice píchli vodu,ale bez oxytocinu a super paráda,za 2 hodiny po všem-ráda na něj vzpomínám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.2.12 09:09

viz podpis.
zkus pohledat v diskuzích, o druhých porodech je tu určitě spousta „zážitkových“ diskuzí, stačí to dát do hledání v diskuzích ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
17.2.12 09:11

První porod vyvolávaný (41+1), začátek někdy kolem poledne, Maty se narodil 20:21. Vzhledem k oxytocinu docela masakr.
Druhý porod - v pátek v 19 hodin samovolný odtok čiré plodovky (39+5) bez nástupu kontrakcí. Nakonec mi porod vyvolávali v pondělí ráno. Vzhledem k nálezu (otevřená těsně na 2, malá byla už hodně nízko) mi nezaváděli tabletku, ale rovnou dali oxytocin. První kontrakce někdy mezi 9:30 a 9:45 a Berča se narodila 11:05. Takže rychlovka :palec:

• Citovat
  • Upravit
Omálka
17.2.12 09:11

Já už koukala :oops: ,ale chtěla jsem něco nového. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1517
17.2.12 09:13

Můj druhý porod byla rychlovka.Kolem páté ráno mi odešla děložní zátka,kolem sedmé bolesti a v 8.28 byl prcek na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
17.2.12 09:13

První vyvolávaný dva dny po termínu, celkem asi osm hodin, ale od začátku kontrakce po 2 min a míň.
Druhý dva týdny před termínem, absolutní pohodička, častější kontrakce až tak dvě hodiny před porodem, celkem tak 6 hodiny, z toho náročnější ty poslední dvě hodiny. Pak teda krvácení a revize. Ale ten druhý bych si klidně zopákla :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
17.2.12 09:14

Druhý porod byl asi tak naročný jako dojít pěšky do druhého patra :lol: :lol: :pankac: První otřes,takže ten druhý asi jako odškodnění.Od první bolesti byl malý za dvě hodky venku,bolesti nesrovnatelné s prvních,mnohem menší,šly v poho rozdýchat,pidi nástřih a hlavně miminko menší než jeho brácha,který maminku roztrhnul skoro až za uši :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
17.2.12 09:29

Příspěvek upraven 20.03.12 v 20:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Omálka
17.2.12 09:34

No, :think: Holky já mám jít za pár týdnů rodit po 2,tak doufám,že to bude rychlí. :potlesk: Taky by to nemuselo bolet. :lol:

• Citovat
  • Upravit
TehotnaTerezka
17.2.12 09:37

oba v pohode
druhy rychlejsi a min bolel ;)

• Citovat
  • Upravit
20662
17.2.12 09:39
Omálka píše:
No, :think: Holky já mám jít za pár týdnů rodit po 2,tak doufám,že to bude rychlí. :potlesk: Taky by to nemuselo bolet. :lol:

Já si taky říkala,že jestli to bude stejně jako poprvé,tak to budu reklamovat :lol: :lol: Ale fakt,bolesti tak o 70 % menší.A tak tak se dojelo do porodky.Na oddělení bylo poslední volné místo,když jsem dorazila,tak tam rodily tři ženské a já jim tem pokoj vyfoukla :P :P :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2303
17.2.12 09:52

Oba porody rychlé a pohodové. Druhý možná malinko rychlejší.
První začal někdy kolem osmé ráno (bolestí jako při ms.) Ve dvě už byly pravidelné kontrakce po 3 minutách-jelo se do porodnice a v 15.35 byl výsledek na světě :mrgreen:
Druhý začal kolem šesté ráno, zase bolestí. Kontrakce po 10min. Sprcha pomohla už to bylo po 4 a méně.. v 9,40 nás přijímali na vrátnici porodnice a 11,06 byl malý na světě :mrgreen:
V obouch případech mi jen píchli vodu na sále a šmikli mi hráz. Jinak žádná medikace. :dance:
Na oba porody ráda vzpomínám. Ze sálu jsem odcházela po svých. Mimča byla taky v pohodě zdravoučká :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí