Jak prodat dům?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
385
30.9.14 15:25
@Bábrdl píše:
Není to troll, prostě nechce, aby každý věděl, kde bydlí a kdo je. Na požádání mi poslala odkaz

Ještě nikdy jsem neviděla inzerát kde by se vyskytovalo jméno a příjmení dotyčné osoby,max.tel.kontakt. Zakladatelka píše že bydlí někde na samotě takže to tam asi málokdo bude znát, krom tedy těch co bydlí poblíž a pochybuji že zrovínka hromada lidí z její oblasti bude psát na emiminu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
30.9.14 16:20

@Johli píše:

Ještě nikdy jsem neviděla inzerát kde by se vyskytovalo jméno a příjmení dotyčné osoby,max.tel.kontakt. Zakladatelka píše že bydlí někde na samotě takže to tam asi málokdo bude znát, krom tedy těch co bydlí poblíž a pochybuji že zrovínka hromada lidí z její oblasti bude psát na emiminu. ;)

Booože, do čehos to duši dal? :think:

• Citovat
  • Upravit
13943
30.9.14 17:06
@Johli píše:
@PetiteFillette Když píši u Pardubic tak jsem tím myslela asi ten váš inzerát, ne? Nebo vy tady snad někde vidíte zakladatelčin odkaz?
Ono je úplně jedno zda se nachází nemovitost tam či onde téměř všude najdete domy dražší i levnější, záleží na vaší solventnosti. :mavam:

Ty máš pocit, že jsou Pardubice díra a nic tu není? Že se tu nedá sehnat práce? Ty seš dobrej mimoň :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
30.9.14 17:53
@RadkaCh píše:
Booože, do čehos to duši dal? :think:
:mrgreen: :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
30.9.14 18:47

@Johli Troll zakladatelka není, inzerát jsem viděla. Neuveřejnila jej zakladatelka, ale jiná uživatelka, která jej vypátrala na základě indicií podaných zakladatelkou. K trollíkovi máte blíže vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
30.9.14 19:14

@blecha72 Můžu poprosit o odkaz toho do do SZ?? Děkuji nevím, jestli zakladatelka ještě bude reagovat, proto žádám Vás ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
30.9.14 19:15

Toho domu jsem chtěla napsat, omlouvám se blbne mi klávesnice na noťasu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
30.9.14 19:31

Inzerát je stažený, zakladatelka píše, že ukončila spolupráci s realitkou (mimo jiné i kvůli úrovni fotek).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
30.9.14 19:33

Inzerát na internetu stále je, ale už ne pod realitkou. Odkaz ale posílat nebudu, to musí zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
4982
30.9.14 19:36

Děkuji, tak snad zakladatelka pošle sama odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
30.9.14 19:36

@RadkaCh A vychytali chybky na fotkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
30.9.14 19:51

@blecha72 Fotek je tam jenom 5. Dvě z venku a tři z interiéru. Na můj vkus je to zase málo.

• Citovat
  • Upravit
387
1.10.14 11:33
@RadkaCh píše:
@blecha72 Fotek je tam jenom 5. Dvě z venku a tři z interiéru. Na můj vkus je to zase málo.

To asi protože na tomhle portálu víc než 5 fotek dát nejde, na jiném jich mají mnohem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
1.10.14 11:39

Holky, co znamená pojem banky Zákaz zcizení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
1.10.14 11:39

Zakladatelko, podle příspěvků v diskusi se dá váš inzerát lehce vyhledat a ani tady nemusí být odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí