Jak prodat dům?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.10.14 11:39

Ahoj všem, omlouvám se, ale teď jsem pár dní sem nechodila.
Ano, s realitkou jsme ukončili spolupráci, fakt to bylo přehnané ta cena za provize. Naštěstí to bylo ve 14 denní lhůtě, takže jsme byli v pohodě.

Za víkend tu byli tři zájemci :-). Jeden pár tu byl podruhé i v pondělí. Baráček se jim moc líbí. Bohužel ale nemají celou částku (mají jen 1/3), tak se mají do 14 dní ozvat, že by celou částku sehnali. Uvidíme…

Každopádně ta cena, co tam teď je, je asi pro lidi zajímavá a adekvátní. Dolů už více nepůjdeme.

A co se týče inzerních servrů, kde to je, tak na bazos jde dát jenom 5 fotek. Víc fotek jsem dala na bezrealitky. Ale podle zobrazení chodí na bezrealitky hodně lidí.
Pak hodně lidí chodít na sreality, ale tam je to drahé inzerování a ještě ani jednou se nám od tama nikdo za 2 měsíce neozval.
Myslím, že lidi, co hledají, ví kde hledat :-)

zakl.

• Citovat
  • Upravit
1.10.14 11:59

Ahoj zakladatelko, posles mi prosim odkaz na domek? bracha se svagrovou se chteji stehovat z prahy do prirody tak treba to zaujme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
1.10.14 16:25
@zoe546 píše:
Holky, co znamená pojem banky Zákaz zcizení?

http://nv.cuzk.cz/…lp/index.htm?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
1.10.14 17:50

@Bábrdl @Johli Vůbec se mi nelíbí že se tu cituje text, který jsem nikdy nenapsala, vůbec nevím jak je tohle možné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
1.10.14 17:53

Toto je jediný text co jsem sem napsala, tak mi prosím nevkládejde do úst cizí text. Děkuji

@Zupa píše:
Tak holky já nevím asi žiju v jiném světě, ale 1,5 mil za dům před rekonstrukcí je naprosto normální, nevím teda jak vypadá ten o kterém je tu řeč, ale dům ve kterém bydlíme stál před 9 lety 900.000Kč a není to nic velkého + rekonstrukce kompletní byla nutná. Od Prahy 75km, občanská vybavenost ve městě - škola, školka, jednota a jedni vietnamci tot vše.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.10.14 17:59
@Zupa píše:
@Bábrdl @Johli Vůbec se mi nelíbí že se tu cituje text, který jsem nikdy nenapsala, vůbec nevím jak je tohle možné :nevim:

Nevím přesně, o čem to mluvíš, ale takhle to citování vypadá, když někdo cituje někoho, kdo před tím citoval tebe. Dělá se to automaticky, nikdo ti nikam nic nevkládá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.10.14 17:59
@Anonymní píše:
Ahoj všem, omlouvám se, ale teď jsem pár dní sem nechodila.
Ano, s realitkou jsme ukončili spolupráci, fakt to bylo přehnané ta cena za provize. Naštěstí to bylo ve 14 denní lhůtě, takže jsme byli v pohodě.

Za víkend tu byli tři zájemci :-). Jeden pár tu byl podruhé i v pondělí. Baráček se jim moc líbí. Bohužel ale nemají celou částku (mají jen 1/3), tak se mají do 14 dní ozvat, že by celou částku sehnali. Uvidíme…

Každopádně ta cena, co tam teď je, je asi pro lidi zajímavá a adekvátní. Dolů už více nepůjdeme.

A co se týče inzerních servrů, kde to je, tak na bazos jde dát jenom 5 fotek. Víc fotek jsem dala na bezrealitky. Ale podle zobrazení chodí na bezrealitky hodně lidí.
Pak hodně lidí chodít na sreality, ale tam je to drahé inzerování a ještě ani jednou se nám od tama nikdo za 2 měsíce neozval.
Myslím, že lidi, co hledají, ví kde hledat :-)

zakl.

Prima. Já neradila zlevnit, jen být trpělivější. Snad vám to klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.14 19:33

@Bábrdl Já jsem konkrétně na Vaši odpověď nepsala přímo, omlouvám se. Ráda bych okolí načančala, ale moc to nejde. Něco uklidím a dám do pořádku a děti to hned rozhážou a je to :). Jinak jsem dům vyfotila, jak je, víc toho neudělám. Teda, ten jeden pokoj je už skoro kompletně hotový, krom zásuvek, tak tam dám nové fotky.

Jinak jsme zase na začátku. Zájemce dnes volal, že peníze dohromady nedá. Kamarád mu prý nakonec nepůjčí.. Acho jo :,(

• Citovat
  • Upravit
1109
2.10.14 09:48
@blecha72 píše:
http://nv.cuzk.cz/…lp/index.htm?…

Děkuji a prosím o překlad pro blondýny :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
2.10.14 10:40

@zoe546 nesmí být převedena na jiného vlastníka, ani nesmí být zatížena žádným jiným věcným právem
tzn. nesmí být nemovitost prodána, darována…
nesmí být zatížena věcným břemenem (např. dožití)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí