Jak protáhnout noční spánek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Capelucia
7.12.23 18:55

@anavi13 já u druhého taky dělám vše s ním. A když spí, je to čas pro mě. Buď spím, nebo aspoň ležím, nebo dělám věci jenom pro sebe - čtu, hraju na klavír, dělám něco na kompu…

U prvního to byl taky čas na úklid, po 3 letech nespání jsem ale tenhle přístup dávno přehodnotila. Ono to opravdu jde udělat vše i s dítětem. Ale to je možná know-how získané až časem a projeví se až u druhého :lol:.

• Citovat
  • Upravit
24260
7.12.23 19:27

@Capelucia nebo musíš mít první dítě totálního nespavece :D první spal v noci šíleně. Vstával ve čtyři ráno a přes den spal jen patnáct minut třikrát denně. Pak až měl jeden spánek, tak dával 45 minut. Takže jsem byla nucená dělat vše s ním. :lol: když se narodil druhý syn, tak už mi po obědě nespal vůbec. Druhý spal přes den hezky, ale v noci tragédie - bolelo ho břicho. Vzhledem k tomu, že jsem asi půl roku spala v noci jen dvě, tři hodiny, tak prostě už vím, že si musím najít přes den i ten čas na sebe. A on ten bordel neuteče :D dnes tu taky už od šesti ležím a kašlu na všechno. Ono se to prostě nezblázní. Pak je tu stejně akorát stres, když jsem unavená. No třetí mi to dává zase sežrat :D jako od šesti spí, ale budíček bude ve čtyři přesně :D a někde mu to ani za nic posunout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
7.12.23 20:02

@anavi13 na tom něco je. Můj první spal, ale budil se podle apky za noc 8-10×, já na hranici zhroucení. Druhý se budil „jenom“ 3-4× za noc, to už trochu šlo. Teď se slzou v oku píšu, že budil - před dvěma týdny jsem utla kojení a on začal spát. Chce se mi řvát štěstím :pankac:. A teď jsem doluxovala - už se na to nedalo koukat a starší pro změnu dnes večer vůbec spát nechce. Tak jsem spojila dvě nepříjemný věci :mrgreen:. U nás ale už žádný třetí nebude :cert:. Tak ať to u vás jde hladce :kytka:.

• Citovat
  • Upravit
24260
7.12.23 20:10

@Capelucia jé spánek celou noc, to gratuluji :dance: to si ještě počkám :D nejmenšímu je půl roku. naše děti se budí po přechodu na UM. Pětiletý se budí stále i teď :D děkujeme. Jednou spát určitě budou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
7.12.23 20:41

@anavi13 to fakt nezávidím. Já si to nespaní vyžrala jenom u kojenců. Po odstavu naštěstí začali spát. Tak hodně spánku všem maminkám :kytka:. (Jdou Vánoce, takže co bych chtěla od Ježíška i já, že jo :lol:. )

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure