Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Ahoj, opravdu velmi nerada zakládám tuhle diskuzi ale jsem fakt bezradná protože se to týká jeho zdravotního stavu. Syn 2 roky, ano 2… má ze všech děti co znam opravdu největší penis. I když všichni říkají ze mám být rada tak nejsem. Už 3 měsíce resime odreny konec penisu. Byli jsme u doktorky, dostali jsme masticku, ale nepomahaji. Kdyby si na nej nesahal asi by to bylo lepší, jenže on kouka na pohádku a neustále si tam sahá, a pak když, jak to říci, je větší, tak si ho ošoupe..v plen e ho to bolí a ten koneček má vyloženě odřenej do krve. Měl tu někdo stejný problém? Jak odnaucit si tam neustále sahat? Rozumim tomu ze to děti v určitém věku dělají, ale asi ne tak často, bojim se aby to nebyla nějak předzvěst něčeho horšího co se psychiky tyče.
Přiznám jsem, že jsem sem přišel, že jdu nahlásit trolla…
To je asi hodně těžký říct, abys mu zase nezanesla do hlavy nějaký vzorec chování, že jakýkoliv dotek tam dole je přísně zakázaný a nevhodný a nedělalo mu to problémy o 15 let později… ![]()
Větší pleny, aby tam měl víc místa?
Troll. Příčetná žena si nepřihlíží penisy cizích chlapců. @admin
A vy ho necháváte doma vysedávat u pohádek až si ošoupe penis, z dálky na to koukáte a říkáte si co by tak s tím jen šlo dělat jo ![]()
Ne dámy, myslím to naprosto vážně, nebylo mi dobře ani když jsem s tim musela jít k dětskýmu. Evidentně se tu každý problém co neřešíte vy hlásí jako troll. Jinak proto se ptam, kdybych si s tím uměla sama poradit neradim se vůbec.
Jinak doma plenku většinou nema, chvíli ji nosi pak si ji zase sunda, z 80% chodí doma jen nahý.
Doktorka rikala ze máme stahovat ale boli ho to na dotek, napsala masticku hodně tučnou a teď i fenistil.
@smile myslím to tak ze ostatní co mají kluky a bavila jsem se s nimi o tom tak tohle nedelaji.
@gabrriel to mě nenapadlo, problém je ale i ten ze si plenku doma sundava protože rad chodí na nocnik.
Sahá si na nej když kaka, když kouka na pohádku, když sedí s kouka do Blba, vlastně furt. A co jsem se bavila s ostatními jejich děti to nedelaji.
Co chcete stahovat dvouleťákovi?
Nic nestahujte, zbytečně mu můžete ublížit.
Při bakteriálním zápalu framikoin, při kvasinkovém jsem 2× mázla clotrimazol krém a bylo po problému.
Ale myslím, že to je troll, jedině, že by to fakt někdo potřeboval řešit. Já potřebovala a nedalo se hned k lékaři.
Mali kluci si casto tahaj za pindoura, nedivim se, to tam tak visi..casem toho necha.
Tuhle diskuzi založil troll, evidentně pedofilně orientovaný chlap, kterého vzrušují malí kluci. Doporučuji tohle úchylné téma smazat, chce se mi z toho pedofilního trolla zvracet.
Ahoj, opravdu velmi nerada zakládám tuhle diskuzi ale jsem fakt bezradná protože se to týká jeho zdravotního stavu. Syn 2 roky, ano 2… má ze všech děti co znam opravdu největší penis. I když všichni říkají ze mám být rada tak nejsem. Už 3 měsíce resime odreny konec penisu. Byli jsme u doktorky, dostali jsme masticku, ale nepomahaji. Kdyby si na nej nesahal asi by to bylo lepší, jenže on kouka na pohádku a neustále si tam sahá, a pak když, jak to říci, je větší, tak si ho ošoupe..v plen e ho to bolí a ten koneček má vyloženě odřenej do krve. Měl tu někdo stejný problém? Jak odnaucit si tam neustále sahat? Rozumim tomu ze to děti v určitém věku dělají, ale asi ne tak často, bojim se aby to nebyla nějak předzvěst něčeho horšího co se psychiky tyče.