Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@topazio píše:
Na kojenecké plavání jsem se synem chodila ale na pindíky jsem se nedívala.
Asi bych musela být slepá no. Všimnu si i jaký má miminko nos, ručičku a když tam v šatničce chodí 10 nahatých dětí, tak si asi během dvou let všimnu. Kolikrát jsem něčí dítě držela nahé, když šla maminka na wc třeba, pomáhala obleci kalhotky, plavky.. Chodily jsme 4 kamarádky, takže jsme si děti přebalily, pochovaly. Taky tam byla saunička. Tak nejde jen om plavání. Spíš mi přijde divné, že si neviděla nikdy jiné děti nahé a nevšimla si. Několik poprůjmíčkovaných pinďourů z plen jsem utírala
nebo musela vzít do sprchy.
@nikitice píše:
Asi bych musela být slepá no. Všimnu si i jaký má miminko nos, ručičku a když tam v šatničce chodí 10 nahatých dětí, tak si asi během dvou let všimnu. Kolikrát jsem něčí dítě držela nahé, když šla maminka na wc třeba, pomáhala obleci kalhotky, plavky.. Chodily jsme 4 kamarádky, takže jsme si děti přebalily, pochovaly. Taky tam byla saunička. Tak nejde jen om plavání. Spíš mi přijde divné, že si neviděla nikdy jiné děti nahé a nevšimla si. Několik poprůjmíčkovaných pinďourů z plen jsem utíralanebo musela vzít do sprchy.
Topacio se prostě nekouká a hotovo!
@Anonymní píše:
Syn ma taky obcas zarudlou spicku. To me nenapadlo, ze to muze byt odrene z plenky, kazdopadne u nas je na vse lek sudocrem. Sprchuju pokazde u vymeny pleny, namazu sudocremem a je to ok. Nechala bych ho byt, s tim odnaucovanim nu muzes spis uskodit bych rekla. Spis bych mu dala obleceni, klidne i bodyka pro vetsi, a pak ho to treba nebude tak lakat si na to sahat, kdyz to pujde hur s oblecenim. A taky mi neprijde divne koukat na ostatni kluky, vzdyt i tady byla diskuze, jak ma nekdo moc maleho a co se s tim da delat. Je to dulezita vec, zvlast u kluku. A nepripadam si jako uchyl, kdyz koukam na tela jinych deti, proste srovnani.
Nase deti si uplne bez problemu sahaly do plenky i pres bodycko, reps. okolo bodycka ![]()
@topazio píše:
Troll. Příčetná žena si nepřihlíží penisy cizích chlapců. @admin
coze? Kdes to vyčetla?
@nikitice píše:
Asi bych musela být slepá no. Všimnu si i jaký má miminko nos, ručičku a když tam v šatničce chodí 10 nahatých dětí, tak si asi během dvou let všimnu. Kolikrát jsem něčí dítě držela nahé, když šla maminka na wc třeba, pomáhala obleci kalhotky, plavky.. Chodily jsme 4 kamarádky, takže jsme si děti přebalily, pochovaly. Taky tam byla saunička. Tak nejde jen om plavání. Spíš mi přijde divné, že si neviděla nikdy jiné děti nahé a nevšimla si. Několik poprůjmíčkovaných pinďourů z plen jsem utíralanebo musela vzít do sprchy.
Mě nezajímá tvůj životopis s dětmi.🤦♀️ 🙄.
@topazio píše:
Mě nezajímá tvůj životopis s dětmi.🤦♀️ 🙄.
No dobrý, zakladatelku asi zas nezajímá, že ty sis je nikdy neprohlížela, taky rada nad zlato. Dávala jsem prostě příklad.
@Anonymní píše:
@Karmínie rada bych aby @admin potvrdil ze de o teolla nejedna dekuju. Myslela jsem že jw tohle safeplace pro maminky kde můžou řešit věci anonyme aniž by je neustále někdo napadal.
nekteri jsou trollove postižení
Ještě mě napadlo - mým synům se tohle dělo jenom v jednorázových papírových plenkách. V látkových nikdy.
Syn ma taky obcas zarudlou spicku. To me nenapadlo, ze to muze byt odrene z plenky, kazdopadne u nas je na vse lek sudocrem. Sprchuju pokazde u vymeny pleny, namazu sudocremem a je to ok. Nechala bych ho byt, s tim odnaucovanim nu muzes spis uskodit bych rekla. Spis bych mu dala obleceni, klidne i bodyka pro vetsi, a pak ho to treba nebude tak lakat si na to sahat, kdyz to pujde hur s oblecenim. A taky mi neprijde divne koukat na ostatni kluky, vzdyt i tady byla diskuze, jak ma nekdo moc maleho a co se s tim da delat. Je to dulezita vec, zvlast u kluku. A nepripadam si jako uchyl, kdyz koukam na tela jinych deti, proste srovnani.