Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
@smile_xxx ano i naše doktorka doporucuje stahovat.
Když stahuješ, tak se nediv, že má syn problém.
@topazio píše:
Troll. Příčetná žena si nepřihlíží penisy cizích chlapců. @admin
Já si teda zatím příčetná přijdu, dokonce ani nemám malého kluka, ale svého času, když měly kámošky malé děti jsem cizí chlapecké penisy vídala docela často. A dokonce jsem si i všimla jaké v nich můžou být rozdíly. Nevidím na tom nic nepříčetného.
Ja to budu brat tak, ze tahle diskuze je myslena fakt vazne…
Zakladatelko, nerikej mi, ze i kdyz ho to boli, tak si na to furt saha. Syn mel 1× problem se zanetem, kdyz mu byl tak rok a pul a byl na sebe sakra opatrnej. Ja bych v tomhle pripade proste vysvetlovala a hlidala a vysvetlovala a furt dokola.
Kluci si za pindoura prostě tahají, neznám snad zadnyho, co by to nedělal. Jen někdo holt víc.. to s velikostí fakt nijak nesouvisí, předpokládám, že víš, proč „je vetsi“, jak píšeš… prostě ho to nenechejte dělat, vyřešeno. To na něj koukáš tak dlouho, dokud to nemá do krve, a pak až to zarazis? Odvadej pozornost jinam, zaměstnej ruce jinak. A až bude chapavejsi, vysvětli mu, že se to dělá jen v soukromí. A jen tak, aby to nebolelo.
@Anonymní píše:
Ahoj, opravdu velmi nerada zakládám tuhle diskuzi ale jsem fakt bezradná protože se to týká jeho zdravotního stavu. Syn 2 roky, ano 2… má ze všech děti co znam opravdu největší penis. I když všichni říkají ze mám být rada tak nejsem. Už 3 měsíce resime odreny konec penisu. Byli jsme u doktorky, dostali jsme masticku, ale nepomahaji. Kdyby si na nej nesahal asi by to bylo lepší, jenže on kouka na pohádku a neustále si tam sahá, a pak když, jak to říci, je větší, tak si ho ošoupe..v plen e ho to bolí a ten koneček má vyloženě odřenej do krve. Měl tu někdo stejný problém? Jak odnaucit si tam neustále sahat? Rozumim tomu ze to děti v určitém věku dělají, ale asi ne tak často, bojim se aby to nebyla nějak předzvěst něčeho horšího co se psychiky tyče.
Byla tu podobná diskuze o holčičce. Divím se teda, že ho necháte nahatého. Neteř měla podobný problém s dcerou, proto jsem i radila v té diskuzi předtím. Pomohlo jí dcerku zaměstnat, opravdu to dělala z nudy, když si jí nikdo nevšímal. Asi si vytvářela příjemný pocit. Takže ji fakt nenechávala ani v kalhotkách to byl bod jedna. Snažila se z nudy u pohádky zajet i pod tepláky, ale opravdu pomoho si s ní začít hrát, zabavit ji hrou a cítila prostě ten zájem a nevytvářela si jiné pocity. Hlavně se mu to jinak nezahojí. Nevím co je hodně obdařený, snad ho nemá do půlky stehen. Syn ho měl taky většího, sice nekoukám na nahaté děti u vody, ale chodily jsme parta 10 holek červencových maminek, pak už jen 7 s miminama několikrát týdně všude a někdo to i pronesl kdysi při přebalování.
Děti se naposledy z té skupiny viděly dva roky zpět, ale drželo nám to dlouho. Jo a samozřejmě už oblečené ![]()
@Kryptozoo píše:
A vy ho necháváte doma vysedávat u pohádek až si ošoupe penis, z dálky na to koukáte a říkáte si co by tak s tím jen šlo dělat jo
Má mu přivázat ruce? Kluci a i chlapi si na něj sahají, někteří víc. Stahovat nevím, většinou si to ti kluci dělají postupně sami, právě jak si na to pořád sahají.
@Anna766 píše:
Má mu přivázat ruce? Kluci a i chlapi si na něj sahají, někteří víc. Stahovat nevím, většinou si to ti kluci dělají postupně sami, právě jak si na to pořád sahají.
Zas je lepší něco dělat, než se mu to zanítí.
@Caridina sahá si na nej cely den, ukáže na nej a rekne auwa. Tak on si nesahá na tu špičku zejo, proste když má erekci, nebo jak se to u děti nazývá, tak při tom si to osoupava.
@Anonymní píše:
@smile_xxx ano i naše doktorka doporucuje stahovat.
NE NE a NE - nestahovat a uz vobec nie nasilim! Ked to ide prirodzene tak dobre, ked to nejde prirodzene tiez dobre. Neriesit. Som dufal ze v dnesje dobe sa uz stredoveke praktiky nepouzivaju.
K ostatnemu sa vyjadrovat nebudem.
@nikitice tak jsem to myslela, proste jsme par maminek a jasné ze když prebaluji tak to proste vidíme. Neznamená to že cíleně očuhuju ![]()
Zkusim odvádět pozornost, parkrat jsme šly takhle na zem jenže i při tom hrani to děla.
@nikitice píše:
Zas je lepší něco dělat, než se mu to zanítí.
Teď nevím jak to myslíš.
@Capelucia v nekezerych skupinách a i tady jsem to videla ze se to doporucuje například ve vaně, já to nedelam a ani nemůžu když ho to boli