Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já právě až při pozorování syna - nudím se, co bych tak dělal, ha, sáhnu si do gati, tam je vždycky kámoš… až tehdy jsem pochopila, proč mají muži tak úzký vztah k jejich penisu.
Náš si taky furt sahal, tahal… mami, koukej, jak je velkej.
prostě kluk.
@řeřicha můj už tak ve 2,5 letech řešil, že on má velkýho, táta má velkýho, ale bráška miminko má malého pindíka
.
Stejně bych ale diskusi o zanícenén penisu u dítěte nenazvala obdařený syn
.
@Capelucia mazeme tímto. Aby to nebylo suché, šle neprijde mi ze to pomáhá.
@topazio píše:
Troll. Příčetná žena si nepřihlíží penisy cizích chlapců. @admin
Tak já nevím, ale jako matka malého kluka jsem při kurzech plavani a v létě viděla nespočet malých pindiku😅 a mít doma něco takového, tak si jich asi víc všímám. Jako co je na tom divného?
Jinak anonymní, vůbec nechápu, ze ti v zimě chodí dítě doma nahé. Obléknout, spodky, punčocháče, ať se tam tak snadno nedostane. Větrat muže třeba jednou za den a na spaní.
@Anna766 píše:
Teď nevím jak to myslíš.
Má koneček odřený do krve… tak bych ho nenechala na to sahat.
Jděte už s tím trollením do háje. Tady se denně diskutuje o lízání zadku, předku a dalších laskominách, ale běda, jak se někdo zeptá na pohlavní orgány dětí.
@Lily-of-the-valley já doma hodně topim. Jswm zmrzlina. Jinak on je opravdu otuzilec. Obleknu ho ale za par minut je zas nahý, když se zeptám jestli je zima tak není, má i teple ručičky, venku si rekne když je zima ale doma mu to tak vyhovuje
@Anonymní píše:
@nikitice tak jsem to myslela, proste jsme par maminek a jasné ze když prebaluji tak to proste vidíme. Neznamená to že cíleně očuhuju
Zkusim odvádět pozornost, parkrat jsme šly takhle na zem jenže i při tom hrani to děla.
chápu, prostě podávat kostky, zaměstnávat mozek. Hlavně fakt bych ho nenechala nahatého.
@Lily-of-the-valley píše:
Tak já nevím, ale jako matka malého kluka jsem při kurzech plavani a v létě viděla nespočet malých pindiku😅 a mít doma něco takového, tak si jich asi víc všímám. Jako co je na tom divného?Jinak anonymní, vůbec nechápu, ze ti v zimě chodí dítě doma nahé. Obléknout, spodky, punčocháče, ať se tam tak snadno nedostane. Větrat muže třeba jednou za den a na spaní.
Tak možná mu to chce trochu větrat, zas zanicena rána 24 hodin v plince asi nebude úplně bezva.
@Anonymní píše:
@Capelucia mazeme tímto. Aby to nebylo suché, šle neprijde mi ze to pomáhá.
On to má suché? Já bych spis cekala ze to bude vlhka rána s kvasinkama, tam bych asi spis omyvala repikem a pak susila třeba fénem.
@nikitice píše:
Má koneček odřený do krve… tak bych ho nenechala na to sahat.
To se lehko řekne. Nenechala sahat. To aby stále vedle něj celé dny a držela mu ruce.
@Lily-of-the-valley rudé to má ale zároveň odrene, zánět nema, ten vyvrátila i doktorka
@řeřicha píše:
Tak možná mu to chce trochu větrat, zas zanicena rána 24 hodin v plince asi nebude úplně bezva.
Musí najít nějakou rovnováhu. Však píšu, ze větrat ano, ale nemůže furt. Není to pes, aby mu dala kornout na hlavu. Ale nějak tomu zabránit musí, proto píšu než to jde do gati, umyt a vysusit fénem. Po každé potřebě.
@Anonymní píše:
@Lily-of-the-valley rudé to má ale zároveň odrene, zánět nema, ten vyvrátila i doktorka
Tu mast vám dala doktorka? Holky mají pravdu v tom ho hlídat a nenechat ho to dělat, ale chápu že to není lehký, pořád jen mu vyndavat ruce z pleny.
A čím tedy mažete? Z mé zkušenosti se zápalu na špičce lze zbavit docela rychle
. 3× denně pořádně omýt - heřmánkem, řepíkem…, co je doma a máznout podle toho, co tam má. Tak jako u holek, budou to bakterie nebo kvasinky.
Mezitím obléct, ať tam netahá špínu a mast může působit. Nevěřím, že dvouleťáka nelze obléct tak, aby to nesundal…