Obdařený syn

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.12.23 18:54

@Anna766 ano předepsala, jen jsme vyzvedni, má to i na suchou kuzi v podpaží. Máme tím mazat všechny sucha místa

• Citovat
  • Upravit
13882
4.12.23 18:55
@Anonymní píše:
@Lily-of-the-valley já doma hodně topim. Jswm zmrzlina. Jinak on je opravdu otuzilec. Obleknu ho ale za par minut je zas nahý, když se zeptám jestli je zima tak není, má i teple ručičky, venku si rekne když je zima ale doma mu to tak vyhovuje

Tak se zkus oblect a dítě taky. Jako co chceš slyset, magický recept jak dvouletakovi vysvětlit ze si nemá moc často sahat na pindika? Musíš mu tam dat nějakou překážku ty, to je jediný řešení. Oblečení co si těžce sunda (ty punčochy) by mohlo pomoct. A jestli to znamená, ze budeš chvíli chodit nabalena, tak ať. Když mu to nepůjde, najde si jiný mechanismus zvládání nudy a pak to bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.23 18:57

@Lily-of-the-valley tak puncochy mu samozřejmě dávám, já ho oblikam nekolikrat denně, ale svlikne se naprosto bez problemu komplet.

• Citovat
  • Upravit
13882
4.12.23 18:59
@Anonymní píše:
@Lily-of-the-valley tak puncochy mu samozřejmě dávám, já ho oblikam nekolikrat denně, ale svlikne se naprosto bez problemu komplet.

Tak šle. Lidová tvořivost, určitě vymýšlíš, jak ho nechat oblečeného. Psala jsi, ze chodí nahaty, tak jak to mám vědět 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.23 19:01

@Lily-of-the-valley no pravé oblekam nekolikrat denně, ale do par minut je svleceny, jak jsem také psala. Jediné kde zůstává oblečený je školka, tam se nesvléká. Ale je doma, a hned svléká.

• Citovat
  • Upravit
35765
4.12.23 19:03

Příště dej lepší nadpis a vynechej tu pasáž o obdařenosti a nebude to působit jak kdyby to psal nějakej úchylák.
Náš syn měl taky jednu dobu pořád ruku v gatich. Chce to co nejvíc větrat, což dělá když litá nahej, mazat a snažit se ho zabavit ať si na něj co nejmíň sahá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
4.12.23 19:03
@Anonymní píše:
@Capelucia mazeme tímto. Aby to nebylo suché, šle neprijde mi ze to pomáhá.

Já bych zkusila něco na kvasinky. Pokud je to rudý…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.12.23 19:09

@JancaS84 chápu ze to v někom muže vyvolat blby pocity nicméně si myslím, ze to s tím dost souvisí, když už má na sobě nahodou plenku a sahá si tam, tak jak je velký opravdu mám kolikrát pocit aby se mu tam třeba nezlomil.

• Citovat
  • Upravit
148626
4.12.23 19:11
@Anonymní píše:
@JancaS84 chápu ze to v někom muže vyvolat blby pocity nicméně si myslím, ze to s tím dost souvisí, když už má na sobě nahodou plenku a sahá si tam, tak jak je velký opravdu mám kolikrát pocit aby se mu tam třeba nezlomil.

Synové jsou obdařený po tatínkách. Tak to je. Ono to nemusí nic moc být, jen ho má podrážděného z té neutuchající manipulace :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13882
4.12.23 19:13
@Anonymní píše:

Co by se mu tam mělo zlomit.

Hele já taky nevím, jak bych to nazvala, aby to neznelo jako od trolla, jestli tu diskuze sledujes, muselo tě napadnout, co si o tom lidi budou nejdřív myslet.

Každopádně prosím o odpověď - jemu se tam loupe kůže? Nebo proč mu to mazes masti na suchou kůži? Jako ranu jsem nevidela a nemám nejmenší touhu ji vidět, ale cekala bych, ze to nebudu chtít překrývat ničím mastnym, protože se pod tím budou množit kvasinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
4.12.23 19:13
@Anonymní píše:
@gabrriel to mě nenapadlo, problém je ale i ten ze si plenku doma sundava protože rad chodí na nocnik.Sahá si na nej když kaka, když kouka na pohádku, když sedí s kouka do Blba, vlastně furt. A co jsem se bavila s ostatními jejich děti to nedelaji.

Dělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6221
4.12.23 19:15
@Anna766 píše:
To se lehko řekne. Nenechala sahat. To aby stále vedle něj celé dny a držela mu ruce.

no jenže se musí. Neteře malá měla něco podobného, ještě si tam zanášela. Sáhne na zem, sedačku.. ne všude je to zrovna vydezinfikované. I dospělého přivážou, když se vzpouzí třeba po narkoze :-) Vtip. Když mají děti neštovice, dávají se jim i rukavice, aby to neměly do masa. Jako nějak se zakročit musí a proto bych volila co nejvíce zaměstnat to dítě, nenechat běhat nahé apod. Oni chodily dost ven, škoda, že je zima. A to jako se taky ne vždy hodilo, ale musela něco dělat, aby to nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.23 19:17

@Lily-of-the-valley je to tenká kuze, a když si tam často sahá, a soupe se o neco, má tu kuzi ještě tenčí, cervenou suchou a páli ho to. Já sama nevím co to je, proto jsem s tím byla u doktorky, ta se ns to podívala a dala ten mastný krém. Sama za sebe bych řekla ze to je proste ošoupaný.

• Citovat
  • Upravit
13882
4.12.23 19:23
@Anonymní píše:
@Lily-of-the-valley je to tenká kuze, a když si tam často sahá, a soupe se o neco, má tu kuzi ještě tenčí, cervenou suchou a páli ho to. Já sama nevím co to je, proto jsem s tím byla u doktorky, ta se ns to podívala a dala ten mastný krém. Sama za sebe bych řekla ze to je proste ošoupaný.

Tak par dni zkus nemazat a začít omývat v tom repiku a sušit opravdu do sucha fénem. Očividně to resis už hodně dlouho, tak za zkoušku na par dni nic nedáš.
Opakovat tu samou věc a doufat v jiný výsledek… není moc moudré😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
4.12.23 19:26

Hele ona ta velikost muze byt problem.
My samozřejmě jako mámy kluků pinďoury resily kolikrat s kamarádkama, a nejvetsi problemy měl ten nejvic „obdařený“ :nevim:
Taky ho měl věčně odřenýho. Zlepsilo se to věkem, vyrostl, sundal pleny nahodil boxerky a bylo líp.
On si na nej mmch muze porad sahat take proto, ze ho to štípe, jak to má podrážděný. Tak se tím mnutim drbe. Asi jako kdyz si clovek ma potrebu mnout prsty na nohou, když se o něj pokouší plíseň :think: taky si nemůže pomoct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí